8.6.2013

Forever 21+

Voi että miten koukuttavaa netissä "ikkunashoppailu" on. ;) Katsastin Forever 21:sen valikoiman, ja taas oli tullut kaikkea mukavaa uutta sinne. :) Kaikkea en vielä viitsisi laittaa päälleni, mutta inspiraatiota on aina kiva hakea. :)


Pusero


Pusero

Mekko

Mekko
 
Shortsit


Pusero
 
Kengät
Laittaisitko itse näitä vaatteita päällesi? ;)
 
Onko muuten teille tuttu liike netistä tai oletteko käyneet ihan liikkeessä? :)

10 kommenttia:

 1. Uuu, mä olen ihan mekkoihminen ja erityisesti mekkokakkonen kiinnitti huomioini. Myös nuo kengät on mieluisat. Enpä tiiä miten pursuilisivat mun jaloissani, mutta teoriassa ne on mun mieleen :P

  Olen taas itsekin vilkuillut (enimmäkseen mekkoja) nettikauppojen valikoimia. Nyt vain pidän näppini kurissa ja jätän ostamatta. Melkoista itsehillintää saa käyttää... Ruuan suhteen se sitten ei niin taas toimikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole oikeastaan koskaan ollut mekkoihmisiä, mutta nyt tuntuu että voisi jopa kokeilla. :) Sama mietin noista kengistä. ;)

   Joo, eikö olekkin ihmeellisen valikoiva se itsehillintäkin. :D

   Poista
 2. Ei oo ollenkaan tuttu liike, mutta näistä vaihtoehdoista nuo mekot voisin pukea samantien päälle. AIVAN ÄLYTTÖMÄN KIVOJA vaatteita! :) Sul on hyvä maku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykästynyt kyseisin firman vaatteisiin. Harmi vaan kun ei meinaa hirveästi uskaltaa tilata kun koot eivät aina välttämättä passaa. Ja se palautus on niin inhottavaa. Kiitos! :)

   Poista
 3. Hei! Uutena löysin tänne, tosi kiva blogi sulla! Samojen asioiden kanssa tässä itsekin kamppailen. Ihania vaatteita, kiitos tuosta nettifirmavinkistä! Heh, noita shortseja en nykyisessä koossani yleisellä paikalla pitäisi, kotona varmaan niitäkin, mut hyvän näköisiä releitä kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sirpa! Kiva kun vierailit blogissani. :) Nuo shortsit on itselläkin joskus hamassa tulevaisuudessa haaveena pukea päälle, mutta ei vielä pitkään aikaan. ;)

   Poista
 4. Mahtava pudotus jo takana! Ihanaa lukea onnistumisista. Olen uusi lukija blogissasi, mutta varmasti tulen visiitille uudestaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun vierailit täällä, ja tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani. :)

   Poista
 5. En ole ikinä kuuluukaan kyseisestä firmasta. Tuo musta niittipaita ois mahtava... :)

  VastaaPoista