9.6.2013

Muutama nami munkki

Tästä viikosta päällimmäiset ajatukset ovat laiskuus ja saamattomuus. On ollu taas vaikeuksia päästä kiinni siihen normaaliin arkirytmiin. Näinhän se monesti reissun jälkeen menee. Liikunnat on pyöreä nolla, tekosyillä pääsin luistamaan salikäynneistä ja lenkeistä. Vaikkakin töitä on ollut paljon, ja yövuorojakin niin silti muitakin tekosyitä on lennellyt ilmassa.
 
Tässä muutama kuva kuluneesta viikosta viikosta. :)
Niukat on ollut eväät töissä. Laiskuuttani en jaksanut käydä kaupassa ja piti syödä sitä mitä oli jo valmiiksi työpaikalla.
 Auto käytetty katsastuksessa. Jottain vikkaaa vikkaaa siinä oli. ;)
Ehkä tämä jo melkein tappamani tomaatti virkoaa. Ainakin sen vihreät mollukat sinnikkäästi kasvavat. :)
Yksi yö tuli vietettyä päivystyksessä, ja toinen päivä terveyskeskuksessa. Toivottavasti kaikki on hyvin. :)
Pitkästä aikaa leipää, ja perunarieskaa vielä. Nam. :)
 Synttäreillä tuli käytyä. Herkkusaldo kaksi lasia light colaa. :)
 Yövuoron kauniita maisemia.
Tässäpä tämän viikon repsahdus. Fazerin nami munkki. Paketissa näitä on 12 kappaletta, ja voitte uskoa ettei se kymmenes enää ole niinkään nami.. Silti oli ahmittava. Yääääk!!
Oletteko maistaneet tätä uutuusmakua? Piti ostaa testiin, ja tulevana yönä yövuorossa testailenkin tuotteen.
 
Ensi viikosta tsempataan taas mukavan aktiivinen viikko!! It's a deal!! :)

8 kommenttia:

 1. Mukana diilissä, nyt on pakko palata juhlien yms. jälkeen tiukemmalle linjalle. 10.6. maanantai on uusi startti! tuutikki

  VastaaPoista
 2. Heippa, pakko kirjoittaa ja kiittää hyvästä blogistasi. Olen itse löytänyt blogisi SD:n kautta kun olemme olleet samaan aikaan 6 viikon jaksolla. Matkaasi on mahtava seurata, uskaltauduin itsekin aloittamaan salijäsenyyden tällä viikolla, kun huomaan miten se tukee myös sinua selkeästi pysymään paremmin ruokavaliossa.

  Itse en ainakaan ole huomannut postausta sykemittaristasi tai uudesta pen kamerastasi! Näistä siis toivoisin sinun joku päivä kirjoittavan!

  Kamalasti tsemppiä sinulle!
  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kivasta palautteesta J ! :) Tosi hienoa, että uskaltauduit ottamaan salijäsenyyden. Ensimmäinen askel on se pelottavin mutta sinä olet sen nyt ylittänyt. Hienoa! :) Voisinpa kirjoitellakin ehdottamista aiheista, kiitos vinkistä. :)

   Kiitos paljon, ja hirmuisesti tsemppiä sinullekkin! :)

   Poista
 3. No MÄÄ KANS! Tänään otin kyllä hirmuisen hyvän jumpan pesemällä lattiasta kattoon saunan ja pesuhuoneen, saivat allit kyytiä kun jynssäsin! :-D Mä pudotin kuutisen vuotta sitten myös reippasti, n.35 kg. Aikaa tuohon sain menemään jokseenkin tasan vuoden. Se vain, että tapahtui toistamiseen sama, mistä nuo alkuperäiset kilotkin tulivat, eli tulin raskaaksi. No, nyt tuo typy on jo nelivuotias, ja mää näytän edelleen lähes samalta kuin viimeisillään raskaana. Kesäloman kunniaksi päätin, että nyt vihdoin hoidan taas itseni kuntoon. Kun olen sen kerran saanut tehdyksi, tiedän tasan miten se tapahtuu. Kummaa vain, että sitä pitää niin kauan tuota pääkoppaansa järjestellä, ennenkuin se on valmis tarvittaviin toimenpiteisiin. Kiitos inspiroivasta blogista, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vaikka tiedot ja taidot olisivat jo olemassa, ei saa vain sitä lopullista päätöstä tehtyä! Mutta hienoa, että olet nyt päättänyt tarttua härkää sarvista. :) Ja siivoaminen jos mikä on tehokasta hyötyliikuntaa! :D

   Poista
 4. Hohoi! Siirrä se tomaatintaimi isompaan astiaan ja pidä sopivan kosteana (ei liian) ja anna sille kanankakkaa niin kyllä virkoaa :) http://miljascomplexandstrangelife.blogspot.fi/ <- mun tomaatin taimet löytyy tuolta ja hei tsemppiä, oot mahtavasti pudotellu painoos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostinkin isomman ruukun ja eilen sain sen vihdoin ja viimein istutettua. :) Ihanan näköisiä kukkia ja taimia on sinulla. :)

   Poista