24.6.2013

Penni ajatuksistasi

Juhannuskin tuli ja meni, onko se nyt niin että on menty yli keskikesän? :) Alkoiko monella kesäloma juhannuksesta? Itsellä meni pyhät töissä, joten ei ollut vaikeuksia suunnitella mitä tekisi. Nyt kuukauden rutistus ja kesäloma alkaa, jippiii! :)
Motivaation kanssa on ollut ongelmia jo pidemmän aikaa, ehkä se on tämä kesä ehkä laiskuus ehkä joku muu. Monesti on käynyt luovutus mielessä ja periaatteessa olen osittain luovuttanut kun olen antanut itselleni luvan nauttia herkuista lähes päivittäin. Mutta, nyt on aika palata arkeen ja siihen mitä haluan elämältäni. Terveyttä ja hyvää oloa. Nyt olen saanut herkuteltua jo varmaan loppuvuoden edestä mutta en siltikään jatkossakaan kiellä itseltäni kaikkea. Vaan yritän löytää hyvän balanssin elämään, niin henkisesti kuin fyysisestikkin.
Viimeaikasen alakulon taltuttamiseksi päätin antaa aikaa ja hemmottelua itselleni. Kävin kauneushoitolassa elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa ja samalla otin ensimmäiset ripsienpidennykset. Ah, ihanaa luksusta. :) Kävin myös shoppailemassa uusia vaatteita ja vielä solariumissa  ottamassa aurinkoa. ;) Ja kyllä, olo koheni huomattavasti. Kyllä hymy irtoaa ihmiseltä herkemmin kun itse voi paremmin ja on tyytyväisempi itseensä. :) Aina sen itsensä palkitsemisen ei tarvitse liittyä ruokaan tai syömiseen.
Nyt olisi edessä muutama vapaapäivä, ja aion nauttia helteestä (olen sen tilannut :D ) ja salillekkin haluan päästä. Miksi en pääsisi, itsestä se on kiinni. ;)
Rakas koirani. Jos mikään muu elämässä ei saa hymyä aikaiseksi, koirani sen tekee. Olen aikoinani ottanut koirani kun sairastuin vakavasti. Nytkin tulee ihan kyynel silmään kun ajattelen kuinka paljon olen saanut elämänhalua takaisin hänen vuokseen. Niin silloin sairaudesta selviämisessä kuin nykyäänkin. Niin pyyteetöntä ja varauksetonta välittämistä.

Mukavaa ja helteistä viikkoa kaikille! :)
 

10 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania herkkusia ja ihana koiruus :)! Vähän olis samaa näköä, kun äitini koirassa Mangossa jokaon siis cavalier :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nämä cavalierit on kyllä aivan ihania sessuja. :)

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta nuo hemmotteluhetkesi! :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tutustua termiin "nälkävelka", joka saattaisi hyvinkin selittää nuo repsahteluviikot.

  VastaaPoista
 4. Jipii, onpa kivaa kun sait mielialaasi kohenemaan! Mä ite koen jotenkin niin, että kyse on siitä, että pitää itsestään kokonaisvaltaisesti hyvää huolta. Että ei pelkästään se tee ihmiselle hyvää oloa, että on oikeassa painossa, vaan siihen liittyy paljon muutakin, joka tuppaa herkästi unohtumaan, kun keskittyy tiiviisti painonpudotukseen ja kuntoiluun. Hyvä juttu!

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida! Löysin blogisi muutama viikko sitten ja nyt sain luettua kaikki postaukset läpi. Kaikki on helppo tiivistää yhteen lauseeseen: Olet aivan uskomattoman motivoiva! Itselläni on myös elämäntapamuutos käynnissä, olen lukenut satoja blogeja ja olet ensimmäinen, johon voin samaistua täysin! Muutoksesi on uskomaton, paljon tsemppiä jatkoon! Olet jokaisen menetetyn kilon ansainnut. Vaikutat ihanalta, avoimelta ja rehelliseltä tyypiltä, älä ikinä lopeta kirjoittamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos ihan hirmuisesti. Tosi kiva kuulla. :) Tsemppiä omaan muutokseesi kovasti, me pystymme tähän! :)

   Poista