21.6.2013

Nyt sanon hyvästi..

.. kaikelle itseni liialle soimaamiselle, kriittisyydelle, armottomuudelle ja ankaruudelle. Haluan elää elämääni nauttien siitä ja tekeväni mukavia muistoja. :) Negatiivisuudella en saavuta mitään mutta positiivisuus kantaa paljon pidemmälle! :)
 
Lupaan itselleni panostaa omaan hyvinvointiin niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Haastan itseni välittämään itsestäni juuri sellaisena kuin kullakin hetkellä olen. :)
 
Toivotan teille kaikille ihanaa juhannusta!
Nauttikaa ja voikaa hyvin! ♥
 
Oma juhannukseni menee töissä, mutta saatampa silti nauttia lautasellisen juhannusjuustoa ja ja ja.. ;)
 
Kuva: google.

6 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta Mariina! Hyvä päätös tuo positiivisuus. :)
  Itse sairastelen jussin kotona, mutta sen verran alkaa jo elämä voittaa, kiitos antibioottien, että nautiskelen uusia perunoita, savulohta ja grillattuja vihanneksia fetalla - mun ehdotonta kesäherkkua! Jälkkäriksi mansikoita. Nami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta juhannusevääsi kuulostavat. Toivottavasti pystyin nauttimaan jussista sairastelusta huolimatta. :)

   Poista
 2. Olipa surullinen tuo edellinen postauksesi. Positiivisuus on aina hyvä päätös, ja sillä pääsee oikeasti pitkälle. Uskon että siihenkin on opeteltava. Osittain on luonnekysymys, mutta myös opittu asia. Tsemppiä ja ihanaa Juhannusta ja kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä purkaa näitä surullisempiakin ajatuksia. Mutta onneksi ne ovat pääasiassa ohimeneviä. :) Kivaa kesää sinullekkin! :)

   Poista
 3. Siis aivan ihana blogi sulla! Olen lukenut tätä nyt useita kertoja.. Oon itsekin nyt tosissani motivoitunut painonpudotukseen ja blogistasi olen saanut paljon lisää tahdonvoimaa oikeasti laihtua. Olen siis vasta ihan alussa ja lähtöpaino noin 135 kiloa. Siinäpä sitä työtä riittää. Mutta kiitos sinulle, hyvää kesänjatkoa ja tsemppiä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Susanna! :) Työtä on mutta erittäin hyvän päätöksen olet tehnyt muuttaaksesi elämäntapojasi. :) Pikku hiljaa hyvä tulee! Tsemppiä tosi paljon matkallesi ja ihanaa kesää sinulle! :)

   Poista