2.7.2013

Kokemuksia Personal Trainerista?

Mietin tätä asiaa jo silloin vuosi sitten. Mutten jaksanut, kehdannut tai viitsinyt ottaa asiasta enempää selvää. Nyt olen jälleen pidemmän aikaa miettinyt, saisinko enemmän irti itsestäni jos joku ammattilainen kulkisi tätä matkaa rinnallani?
 
Olen monella saralla vielä niin alussa ja tietämätön, että pysyvien tulosten saamiseksi, tarvitsisin apua niin ruokailun, liikkumisen kuin mielenoikkujenkin kanssa. Haluaisin, että olisi joku joka tsemppaisi itseäni parempiin ja parempiin saavutuksiin koska itse en siihen tällä hetkellä pysty. Tarkoitus olisi kesän jälkeen tosissaan miettiä, olisiko pt:n palvelut järkevää ottaa osaksi tätä elämäntapamuutostani.
 
Nyt haluaisinkin kuulla teiltä omia kokemuksia personal trainerin käytöstä? Oletteko olleet tyytyväisiä, miksi tai miksi ette? Saitko rahallesi vastinetta? Oliko ohjelmat tarpeeksi tehokkaita yms..
 
Ja eritoten kuulisin mielelläni varsinkin Oulun alueen pt:sta kokemuksia tai suosituksia. :) Jos et halua kirjoittaa kommenttina, lähetä vaikkapa sähköpostia osoitteeseen projectmariina(at)gmail.com. :) 
 
Kuva google.

10 kommenttia:

 1. kun muutamia vuosia takaperin kisasin, oli mulla pt jota ilman en kyllä ois ollu mitään! Kun ei huvittanu reenata niin silti sitä reenattiin. Mulla oli maailman paras pt. valitettavasti se ei oo tälläseen laihdutukseen, elämäntaparemppaan perehtyny, vaan kisaamiseen(moukarinheitto) joten pt.ks hänest ei enää mulle ole :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin kaipaan juuri sitä, että joku ns. patistaa salille yms. vaikka itseä ei yhtään kiinnostaisi. Ja itsekseen kun treenaa niin jos ei kiinnosta niin silloin ei myöskään tule lähdettyä liikkeelle.

   Poista
 2. Laihdutin itsekseni vuoden (n. 30kg), jonka jälkeen päädyin pt:n juttusille. Suosittelen! Omalla kohdalla sanoisin, että vasta pt:n kanssa oon saanut tehtyä pysyviä muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin. Yhteistreenit motivoi aina sopivasti juuri kun omat ajatukset alkaa harhailla, ja viikottaiset raportit pakottaa pysymään ruodussa. Itse asustan Kouvolan seudulla, joten henkilöä en voi suositella.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja varmasti itselleni pt:sta olisi paljonkin apua. :)

   Poista
 3. Mä asun Helsingissä eli en voi suositella, mutta voin suositella pt:tä kuitenkin. :)Ennen pt:tä sain -10kg sit jämähti. Sit oikeastaan kaveri vinkkas, no ota selvää sit mikä oli mielessä. :) Mutta oon nyt samaa pt:tä nähty pari vuotta välillä. Rahaa on jonkin verran mennyt, mutta en kyllä ole koskaan miettinyt sitä, kun on ollut ok hinta. On ollut tosi hyvä tsemppari ja saanut -20kg pois. Ja tukenut tosi paljon. Eli mulla on vaan hyvä fiilistä ollu tästä. :)

  Ja alkus mä häpesin niin paljon mun painoa ja itteeni, mutta nyt jo arkipäivää eli ei jännitä sit yhtään ja näytän ihan erillaiselta. Ja mä oon saanut niin paljon hyvää matksua siltä, että vois jakaa muille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvälle kuulostaa! :) Täytyypä itsekkin alkaa tutustumaan oman kaupungin pt:n tarjontaan. :)

   Poista
 4. Olin kuntoutuksessa ja ajattelin itsekin pt:n ottamista. Pääkaupunkiseudulla 12x pt:stä (tunti/kerta) hinta vain on toistasataa euroa! Voithan pyytää tarjouksia ja sisältöjä - osa pt:stä tekee myös kotikäyntejä. Hommanhan ei tarvitse perustua salitreeneihin vaan esim. oman kehon käyttöön, jolloin sinun ei tarvitse raahautua kotoa salille vaan myös kotiohjelma omaa kehoa käyttäen. Sinun kohdalla mietin, että oletko miettinyt jonkin mieluisan liikuntaharrastuksen aloittamista, sellaista, joka on hauskaa ja jossa pääpaino ei ole lihasten treenaamisessa vaan liikkumisessa esim. porukassa? Tanssi? Vesizumba? lentopallo? taitopyöräily?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti käydä salilla mutta ehkä olisi hyvä myös ottaa jokin aerobinen harrastus mukaan. Vesizumba kuulostaa kyllä hirmu kivalta. :)

   Poista
 5. Hei. Jos asut Oulun seudulla, suosittelisin Ilona Nygårdia!

  Oma kokemuksini pt:stä: Melko hinnakasta, mutta ehdottomasti rahan arvoista. Sain paljon vinkkejä nimenomaan ravintopuolelle, huomasin ettei tietämystä todella ole niin paljon kuin kuvittelin. Lisäksi sovitut treenit ym piti suorittaa, kun oli jollekkin "ulkopuoliselle" vastuussa ja joutui kertomaan onko suorittanut vai ei. Eri asia kuin kaverille kertoa, että enpä mennyt kun ei huvittanut. Jotenkin ammattilaisen tekemä suunnitelma antoi ns. oman vastuun pois ja helpotti tekemistä. Ei tarvinnut miettiä teenkö tai lähdenkö, kun se oli kirjattu oli vain mentävä :)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Jos vielä on hyvä PT hakusessa Oulun seudulla, niin voin suositella Kuntopajan valmentajia, Päiviä ja Jannea (www.kuntopaja.webs.com). Itse käytin Päivin palveluja ja olen ollut todella tyytyväinen. Hän teki juuri minulle sopivan treeniohjelman (cardio, lihaskunto, liikkuvuus ja tukilihakset) ja erityisesti ravintovalmennus oli mahtavaa! Ei mitään rahka/raejuusto dieettiä vaan hän "koulutti" minut syömään oikein ja voin nyt paremmin kuin koskaan. Painokin on tippunut kivasti.

  Mieheni on Jannen valmennuksessa ja hän on todellakin tuplasti vahvempi nykyään :-). Ulkomuoto on miehellä muuttunut todella paljon myös. Hänkään ei ollut ennen liikunnasta ollenkaan kiinnostunut ja söi mitä sattui.

  T: Helena

  VastaaPoista