14.7.2013

Nu ska vi resa till Ruåtsi

Joko saa hehkuttaa kohta alkavaa lomaa (kohta = vajaa kaksi viikkoa). ;) Työpäiviä ei olisi enää kuin seitsemän ja sitten pääsen lomalle. Ja niistä menee ensi viikolla kolme työreissuun Ruotsiin.
 
 
Näissä maisemissa vietän siis seuraavat kolme päivää. Ei ollenkaan huono vaihtoehto. ;) Jos vain suinkin pystyn, laittelen teille välikuulumisia (vaikka noista ruottin teleyhteyksistä ei aina tiedä :D) paikan päältä, mutta viimeistään kun kotiudun. :)
 
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)
 

3 kommenttia:

 1. Mukavalta näyttää. Hyvää viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Kevään mukana oma laihdutusmotivaatio karkasi jonnekin, vaikka kauppojen hyllyt notkuu tuoreita kasviksia ja lenkkeilysääkin ois mitä parhain. Sitten törmäsin tähän Patrik Borgin blogikirjoitukseen http://patrikborg.blogspot.fi/2011/09/laihdutus-pysyvasti-tehdaan-nain.html.

  Huomasin, että viime aikoina nukkumisen laita on ollut vähän niin ja näin ja arki on muutenkin maistunut puulta. Päätin unohtaa laihduttamisen vähäksi aikaa, opetella taas syömään hyvällä omalla tunnolla ja keskittyä vähän järjestelemään elämääni. Minulla on ollut tapana lukea paljon sisustusblogeja ja ostella jatkuvasti sisustuslehtiä ja kaikenlaista sisustuskrääsää, jolla kuvittelen kai tulevani jotenkin onnellisemmaksi. Samoin ostelen paljon vaatteita, myös sille 30 kiloa laihemmalle mielikuvitushenkilölle joka haluaisin olla. Samalla vanhat rakkaat käsityö- ja lukemisharrastukset ovat hukkuneet jonnekin tavarakaaoksen ja pakkoliikunnan varjoon.

  Muutaman viikon olen nyt keskittynyt järjestelemään kaappeja, raivaamaan turhaa tavaraa ja miettimään rahan käyttöäni. Samalla olen syönyt oikeaa ruokaa, unohtanut raejuuston ja rahkan pakkosyömisen, nukkunut päiväunia ja yrittänyt keksiä vapaapäiville mielekästä tekemistä. Tajusin, että jatkuva ruoan ajattelu on vähentynyt ja jokailtainen makeanhimo ei ole iskenytkään pariin päivään.

  Olen ollut huomaavinani vähän saman tyyppistä motivaation kanssa tuskailua blogissasi viimeaikoina, joten ajattelin jakaa oman kokemukseni. Muutama viikko on tietysti lyhyt aika ja vähän jännittää onnistunko ajattelumalliani ja tapojani oikeasti muuttamaan, mutta tällä hetkellä tämä tuntuu järkevältä tavalta jatkaa.

  Onnistumisia projektiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä ajatuksia sinulla ja pisti kyllä minunkin ajatukset liikkeelle. Kiitos tästä! :)

   Poista