17.7.2013

Voi tätä roskaruuan määrää

Kotona jälleen. Reissut on mukavia mutta aina on yhtä mukavaa palata kotiinkin. :) Nyt en enempää jaksa rupatella, huomenna sitten palataan reissu- ja painokuulumisilla. Se painokuuluminen ei innosta, johtuen alla olevasta sneak peek - kuvastakin nähtävistä ruuista, joita tuli reissulla syötyä. Ja tässä ei edes ole vielä kaikki. Ehkä paljastan loputkin huomenna..
 
 
Nyt tämä nainen on päättänyt laittaa itsensä kovaan kuriin ja nuhteeseen. Tästäkin lisää huomenissa. :)
 

6 kommenttia:

 1. Onkos makkaroissa jotain vikaa painonpudotuksen kannalta? :o Mulle ne on ainakin maistunut tänä kesänä! :D Odotan mielenkiinnolla seuraavaa postaustasi, että miten aiot laittaa itsesi kuriin :) ehkä minäkin saisin otettua itseäni niskasta kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai niissä oikeasti ole, ja kohtuullisesti syötynä. :) Minä en edes tykkää juuri makkaroista mutta kai ne kuuluu kesään ja mökkielämään. ;)

   Poista
 2. Loma(reissu)t on lomia ja arjet arkea - arkena ne muutokset ja paremmat päätökset painaa enemmän! Tietysti riippuu kuinka paljon ja usein lomailee ;) Ei muuta kuin niskasta kiinni ja menoks! :) Ja toki lomalla pitää ja saa mielestäni hieman tai vähän enemmänkin nautiskella - sitähän varten ne ovat :)Arkena sitten tiukempaa kuria sen kanssa, syökö joka päivä ja tunti herkkuja ja liikkuuko vai ei :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä se meikäläiselläkin työhousujen vyötärö puristi sen verran loman (3vk) jäljiltä että oon nyt käyttäny omia joustavia housuja töissä, kyllä tässä pari kiloo äkkiä lähtee kun syö taas säännöllisesti, kiitos työpäivärytmin. Ja autokin hajosi niin pitää polkea töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun voisi itsekkin polkea pyörällä töihin. Tulisi edes sen verran liikuttua. :) Eikö kesällä yleensä vaatteet kutistu kun on niin kosteaa, eikä siitä että olisi hieman herkutellut enemmän. :D :D

   Poista