11.7.2013

Paino tänään, vko 49

Postauksen otsikkoa kirjoittaessani vasta todenteolla hokasin, että kolmen viikon päästä on vuosi harjoiteltu tätä terveempää elämäntapaa. Joskus paremmin, joskus vähän huonommin. :) En olisi kuuna päivänä voinut silloin kuvitella saavuttavani jotain jo näinkin suurta. Vaikka paremmalla tsempillä ja itsekurilla luvut voisivat näyttää paljonkin paremmalta mutta näihinkin olen tässä vaiheessa äärimmäisen tyytyväinen. :)
 
Ja tänään vaaka näytti tältä:


Paino tänään 95,7 kg.
Viikon pudotus -0,3 kg.
Pudotus yhteensä -34,6 kg.

En valita. Jokaisesta miinusgrammasta olen tyytyväinen. :)
 
Miten teillä on kesä vaikuttanut painonpudotukseen? Onko tullut enemmän lipsumisia ruuan, liikkunnan yms. suhteen? Vai onko itsekuri pitänyt ja olet pysynyt sallituissa rajoissa? :)
 

6 kommenttia:

 1. Toukokuu ja kesäkuu meni kokonaan laiskotellessa, ei vaan saanut itseä tekemään mitään kun oli niin paljon helteitä. Ja jäätelöö tuli syötyä vähän turhan usein.. Mutta nyt taas takas ruodussa ja pari kiloo mitä noi kuukaudet toi häippäs ekan viikon aikana. Mulla alotus paino oli 103kg ja kymmenen kilon pudotukseen jumahdin alkukesäks mutta ensi viikolla vois paino alkaa jo 8:lla. :)
  Vuosi ja -35kg on kyllä hieno saavutus! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, että olet jo huimasti saanut painoa pois. :) Odotan itsekkin sitä, että joskus se paino tosiaan voisi alkaa kasilla. :)

   Poista
 2. Vaikeata on ollut, johtuneeko sitten kesästä vai mistä. Kuten olen kertonutkin, kesäkuussa on juhlia - ja myös juhlavalmisteluja - riittänyt, elämän muutosten myötä aikaa liikunnalle on jäänyt vähemmän yms. Heinäkuussa yritetään jo tsempata ja olenkin jo alittanut entisen alimman painoni, mutta siihen menikin sitten koko kesäkuu ja kulunut kuukausi.Mutta yritän olla lipsumatta, jotta saisin nyt tämän pidettyä ja suunnan pysymään alaspäin. Ja todellakin, jokaisesta miinusgrammasta kannattaa iloita. Ei ne aina niin helposti tule. Terveisin tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kilot sisulla ja päättäväisyydellä tippuvat, välillä vain sisu ja päättäväisyys on kadoksissa. Mutta jokainen gramma miinusta on eteenpäin. :)

   Poista
 3. Hienoa, anna palaa nainen!:) Itsellä alkukesä oli hieman hankala laihiksen kanssa kun vaihdoin kesäkaupunkiin ja jouduin tottumaan toisten ruokapöytiin ja ruoka-aikoihin. Lenkkikaverit jäi opiskelukaupunkiin, joten aluksi liikuntakin oli haasteellista. Väliin mahtui vielä reilu viikko sitten tapahtunut elämäni ensimmäinen ja tällä hetkellä ainakin viimeinen paniikkikohtaus allergisesta reaktiosta. Nyt matka jatkuu motivoituneempana kuin ikinä sillä seiskaluku häämöttää nurkan takana :) Samoin jumppasalijäsenyys :) Ja mikä onkaan motivoivampaa laihduttamiseen kuin ihana kesäilma ja sitäkin ihanammat vaatteet joita voi hankkia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavalle kuulostaa tuo seiskaluku ja salijäsenyys. :) Sanoppa muuta, kyllä se eritavalla motivoi kun voi pukeutua nätisti vaatteisiin jotka mahtuvat päälle. :)

   Poista