10.7.2013

Purnukoita

Pitkän työputken jälkeisen vapaapäivän aloitin nukkumalla pitkään. Ihanuutta!! :) Ja toisin kuten eilen lupailin meneväni aamulla vaa'alle, en tehnyt niin koska olimpa ihan viikonpäivistä sekaisin ja huomenna vasta onkin punnituspäivä. :)
 
Tämän päivän tavoitteeksi otin keittiön kaappien siivoamisen ja kaikesta turhasta (kiposta ja kupista) eroon pääsemisen. Innostuin jopa niin karsimaan tavaroita, että heitin myös mikron kierrätykseen. Nyt ei ainakaan sen puolesta voi tässä talossa pikaruokia ja valmisruokia lämmitellä. ;)
 
Samalla järkkäilin IKEA:sta ostamiini purnukoihin kuivaruokia (puurohiutaleita, pähkinöitä, proteiinijauhetta, kuivattuja marjoja jne.). Tämäkin homma on jo pitkään ollut työnalla mutta aina on laiskuus mennyt edelle. Nyt tuli mikron paikalle sopiva tila, joten edessä oli purnukoiden täyttö operaatio. Vielä jäi joitain tuotteita ilman omaa purkkia, mutta seuraavalla IKEA - reissulla täytyy  muistaa ostaa noita lisää.
 
Myös toisella saralla purkkimäärä on kasvanut muutamalla. Kävin Ruotsin puolella ja sieltä löytyi tuotteita mitä en täältä ole löytänyt. Monet ovat kehuneet noita batisten kuivashamppoita ja piti ostaa testiin törpöt molemmissa tuoksuissa. :) Ja tuo LdB:n vartalorasva tuoksui aivan ihanalle. Ja jättää ihoon mukavan kiillon/hehkun. :)
 
Ihana huomata, että nykyään on halua ja intoa kiinnittää huomiota myös näihin ulkoisiin asioihin. Ennen sitä yritti vain peitellä vartaloa, mutta nykyään on kiva korostaa niitä hyviä puolia. Jokaisessa meistä on niitä hyviäkin puolia vaikka usein tulee harmiteltua vain niitä huonoja. :)
 
Kivaa pikkulauantaita kaikille! ;)
 

6 kommenttia:

 1. Pakko itekkin ottaa nuo batisten kuivashampoot testikäyttöön. Mistä kaupasta sä ne löysit? Oon nimittäin menossa Hapitsulle ens viikolla :)

  Ei se haittaa jos on päivistä sekaisin, mutta mä olin yks päivä menetetyistä kiloista sekaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin sieltä Rustasta nuo, eikä olleet kalliita. :)

   Positiivista sekaisuutta sulla ollut. :D :D

   Poista
 2. Niin, ovatko mikrot syynä liikakiloihimme? Kätevä kapistus, mutta voi tosiaan houkuttaa pikaruokaan - ja ehkä liian tiuhaan syömiseen.
  Vihdoin olen alittanut alimman menetetyn painoni, vaikka yli kuukausi siihen nyt sitten tuhlaantui. Ja onko tämä vieläkän pysyvää, kun painolla on tapana sahata edestakaisin; mutta joka tapauksessa laitan sen nyt heinäkuisen tsempaamisen ansioksi, pari kiloa heinäkuun alkulukemista on nyt tippunut. Ehkäpä tästä saa motivaatiota pysytellä tiukemmalla linjalla ja uskoa siihen että se 90 alittuu nyt heinäkuussa. tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedä häntä. Hienoa, kyllä se paino vaan tippuu kun jaksaa panostaa oikeaan ruokaan ja liikkumiseenkin. :) Pitäis ottaa sinusta mallia. :)

   Poista
 3. työputken jälkeen ymmärrettävää.. Itse olen ihastunut Ahavan tuotteisiin, mutta Suomessa melko hintavia ja harvoin matkustelen. Käsivoide aivan taivaallinen! :-)
  Itseään pitää pitää hyvänä ja hoitaa myös tämän muuttumisprosessin aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko katsonut voiko noita Ahavan tuotteita tilata netistä ulkomailta, olisivatko edullisempia? :)

   Poista