19.8.2013

I can... but i won't

Tää on ihan hirveetä. En hitto vie pääse tästä mässäilystä ja laiskuudesta pois. Tekosyitä tekosyiden perään. Puolustuksena pakko sanoa, että vaikka tosiaan olen kesälomalla, olin viime viikollakin "vain" seitsemän päivää töissä. Ei vain jaksa panostaa mihinkään ja syön sitä mikä ensimmäisenä tarttuu kaupasta käteen. Ja harvemmin se on mitään järin terveellistä.
 
Ähh... Huomenna haluaisin mennä salille mutta jo valmiiksi tiedän, että joku "hyvä" syy estää sen. Vaikka itse päätän menenkö vain en, silti teen sen huonomman ratkaisun.
 
Tehdäänkin niin, että lupaan teille että menen aamulla salille ja piste! Laitan siitä sitten vielä todistusaineistoa teille. Jos perun sen, saatte vaikka kivittää minut. Reilu peli? ;)
Kuva: google.
 

13 kommenttia:

 1. Mä olen tässä huomannu että sen terveellisen eväksen teko onnistuu nopiammin kuin sen epäterveellisen :D vaikka sitten sitä kinkkua ja kurkkua lautaselle. itekki siis olen sd:n ohjeilla jo toista kertaa. meni edellisen kerran jälkeen monta viikkoa ihan rappiolla ja nyt olen taas sAnu itteäni niskasta kiini ja motivaatiota löytyy. tsemiä! Senhän täytyy lähteä omasta pääkopasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuota oon miettinytki että voiko sd:ssä laittaa 100g jauhelihan tilalta jotain leikkelettä? vaan eiks siinä oo suolaa hirveesti? :)

   Poista
  2. Ei niissä ole kauheesti suolaa. ja mieti jos syöt 100g kalkkunaa ja vaikka 200g kurkkua ja se raejuusto siihen niin se ei haittaa se suola siinä leikkeleessä kun sitä pitäisi kuitenki laittaa ruokaan :) koitahan vaan. todella nopeeta ruokaa jos alkaa haluttaan evästä ja kauhia nälkä. mulla menny nyt pari päivää noilla eväillö kun tytöllä joku äitikausi menossa ja roikkuu vaan lehkeessa niin eipä siinä etes pikaisesti paista kanaa :D ja mä tykkään,voisin vaikka elää noin syömällä :) kiva blogi muuten sulla ja tykkään lukia. itelläkin ylipainoa vielä 30kg. ekalla sd:llä sain 8kg pois ja toivottavasti nyt toiset samanmoiset :)

   Poista
  3. Okei,kiitos infosta ! Voi tuoda hieman vaihtelua ruokaan nuo leikkeleet. Onko joku erityinen mitä suosittelet rasva/suola määrältään?

   Poista
  4. Kalkkuna/broileri ylipäätänsä. kato että on kunnolla lihaa...ite käytän snellmannin leikkeleitä. joskus myös menee kinkkua. hyviä myös salaatissa ja pannussa paistettuna vaikka parsakaalin kanssa :)

   Poista
  5. Itse jos ostelen noita leikkeleitä, pyrin katsomaan että olisi se sydän merkki. Silloin ainakin suolan yms. määrät ovat kohtuullisia. :)

   Poista
 2. Laihduttamisen jälkeen helposti iskee totaalinen väsymys siihen hommaan, ja tuntuu mahdottomalta jatkaa/aloittaa uudestaan. Mä laihdutin pari vuotta sitten kymmenisen kiloa, kunnes väsyin siihen... Meni 2 vuotta ennen kuin pystyin taas aloittamaan ja tässä sitä nyt ollaan, tällä kertaa menossa loppuun asti. :)

  Mut älä sure, ei sulla mene kahta vuotta! :) Kohta oot taas vauhdissa. :)

  VastaaPoista
 3. Se aloittaminen on aina vaikeinta :D Itselle täytyy vain hokea, että "älä mieti, vaan tee". Jossittelut roskakoriin ja toimeksi. Been there done that ;)

  VastaaPoista
 4. Mitäs mä sanoin sulle siitä lomailusta? 7 päivää töissä!?!? Taidan tulla antaa sapiskaa sulle. Et tietenkään jaksa panostaa, jos lomallakin teet töitä. Nyt otat aikaa ittelles ja lähet sinne reissuun tai jtn, ja kyllä, tämä oli käsky. Tai tuut tänne mun luo niin mä potkin sua ahterille. ;D

  VastaaPoista
 5. MIkähän siinä onkin, että vanhat tavat määräävät, vaikka tiedämme ja tunnemme niiden huonot vaikutukset. Ihailen rehellisyyttäsi ja sitkeyttäsi ja olet edelleen tsempparini tässä omassa painonpudotuksessani. Juuri ilmoittauduin 2.9. alkavaan superdieettiin, josta toivon saavani lisäpuhtia tälle matkalle. Edellinen sd meni hyvin eikä kiloja ole takaisin tullut, mutta lisäpotkua tarvitaan projektin loppuun viemiseksi.

  Sinulle toivottelen kovasti myönteisiä ajatuksia ja tsemppiä. Lomaile hyvä ihminen nyt oikeasti ja keskity omaan hyvinvointiisi, ettei tarvitse kivittämään tässä lähteä....

  VastaaPoista
 6. Mulla oli ihan sama juttu, kokoaika keksi tekosyitä syödä herkkuja ja jumittaa sohvalla salitreenin sijasta. Mut saa nähdä, miten nyt käy, kun tein itselleni motivaatiopäiväkirjan, johon voi vetää raksin/laittaa leiman aina, kun päivä on mennyt hyvin (tai ehkä lähinnä, ku en oo syönny herkkuja, ku se nyt on ollu suurin ongelma)
  Käy kattoo kuva motivaatiokalenteristani, jos kiinnostuit :)
  http://missaolet.blogspot.fi/2013/08/motivaatio.html

  VastaaPoista
 7. Mulle toimii HeiaHeia hyvänä motivaattorina, kun sinne laittaa viikon liikuntatavotteen. Ja sit toki se että ne liikunnat "pitää" viel julkasta kerran viikossa blogissa.. :D Tsemppiä, kunhan saat homman taas alkuun ni kyllä se siitä lähtee rullaamaan!

  VastaaPoista
 8. Täällä ei kans päästä ruotuun millään :/ Mulla jatkui nyt opinnot, ja vaikka luulin, että se tuo myös rutiinit takaisin elämään, niin väsymyksen se lähinnä toi. Ei kertakaikkiaan ole ollut energiaa edes ajatella salille menoa, saati sitten syömisiä. Niin ja rahapulakin iski. Pyrin huomenna tekemään kunnollisen ostoslistan ja safkasuunnitelmat viikoksi eteenpäin, ja käyn torstaina kaupassa kun tulee rahaa. Toivon, että ruotuun palaaminen lähtis sitten siitä... Ehkä parin ekan opiskeluviikon jälkeen jaksaa taas ajatella liikkumistakin :) Ainakin on joogakurssi varattuna jo!

  VastaaPoista