20.8.2013

Paluu salille

Aamuksi laitoin kellon soimaan ja suunnitelma oli lähteä salille. Ja tällä kertaa meninkin sinne ilman minkäänlaisia tekosyitä yms. Ei sillä, ettenkö olisi halunnut jäädä nukkumaan mutta tällä kertaa päätin etten luovu suunnitelmastani. :)
Alkulämmittelyt 30 minuutin spinnigissä.
Ja sitten salin puolelle. Tein koko kropalle harjoitteet niin muistaa taas huomenna, että missä niitä lihaksia olikaan ja missä ei. ;)
Palkkarina testasin tuota uutta Whey-80:iä. Makunahan ostin tuon Cookies & Creamin, ja kyllä se ihan sille jollain tavalla maistui. Laitoin ehkä liikaa vettä, joten siitä tuli aika vetinen. Täytyy ensi kerralla kokeilla vähemmällä määrällä vettä, josko sitten maistuisikin enemmän sille mille luvataan. :) Joku taisi sanoa, että on aika makea. Mutta ei ainakaan minun makuuni ollut. ;)
 
Sykemittari taas eleli omaa elämää. Välillä ei näyttänyt sykettä ollenkaan ja välillä se huiteli reilusti yli 200:n.
Aamupalaksi hurautin smoothien rahkasta, mehukeitosta, kauraleseistä, soijalesitiinirakeista ja mustikoista.
Salin jälkeen kävin katteleen pyörää itselleni. Tykkään pyöräillä enemmin kuin kävellä. Täytyy vielä katsella ja vertailla hintoja. :)
 
Toivottavasti tämä hyvin alkanut päivä jatkuu hyvänä, ja tietysti tästä eteenpäinkin reippaana ja terveellisellä linjalla. :)
 

10 kommenttia:

 1. Itselläni sykemittari teki samaa. Anturi oli menettänyt "tehonsa" eikä osannut lähettää oikeanlaista dataa. Vaihdon jälkeen toimii taas kuten pitääkin, taisi anturi maksaa alle 20e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missähän noita antureita voi vaihtaa?

   Poista
  2. Polarin huollossa, eikö tuo sinun sykemittarisi ole Polar-merkkinen? Tuolla lista paikkakunnittain > http://www.polar.com/fi/tuki/huolto. Ainakin oma mittarini + sykevyö + lähetin käytettiin liikkeen takahuoneessa jossain testipenkissä, jolloin tuo "väsynyt" anturiasia selvisi. Tarkennan sen verran että anturilla tarkoitan tietenkin tässä yhteydessä sykevyötä :D

   Poista
 2. Hyvä hyvä!! Aivot vaan sopivasti narikkaan ja treenaamaan ilman jossitteluita! Pitää muistaa, että vastustaminen on raskainta, helpointa on se että vaan tekee mitä pitää ja jatkaa eteen päin siitä mihin jäätiin. Pitää unohtaa se ajatus, että huvittaako nyt kuitenkaan, äh, noh, jos... Menee vaan ja tekee niin siitä tulee taas rutiini! Isot tsempit, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossittelut nurkkaan ja salille. Piste. ;)

   Poista
 3. Hyvä Sinä! tuutikki

  VastaaPoista
 4. HIENOA!! JEEJEE!! HYVÄHYVÄ!! :D ~S~

  VastaaPoista
 5. käytkö kenties easyfitillä? ;)

  VastaaPoista