15.8.2013

Paino tänään, vko 54

Vaikka eilen on palattu jo ruotuun mutta muuten viimeinen viikko on tullut syötyä oikeasti kuin hevonen.. On tullut käytyä niin Hesellä kuin kiinalaisessakin. Ja kaikki ne pullat, leivokset, suklaat yms. Jotenkin taas kun tiesin, että pian otan itseäni niskasta kiinni, niin sitten tavallaan annoin itselleni luvan syödä "kaksin käsin". Mielessäni mietin: "vielä viimeiset hampurilaiset, kiinalaiset, karkit, sipsit," ... ihan kuin niitä en voisi enää koskaan tulevaisuudessa syödä.
 
No joo, odotettavissa oli "pienoinen" painonnousu tälle päivää. Eilinen ei sitä todennäköisesti paljoa laskenut, vaikka tosiaan eilen söinkin järkevästi.
 
 
Paino tänään 99,8 kg.
Viikon painonnousu +3,0 kg.
Pudotus yhteensä -30,5 kg.
 
Että näin. Paino sentää vielä alle sadan. Mutta kyllä sitä ihminen voi olla tyhmä, kun tahallaan tekee itselleen hallaa ja tuhoaa vaivalla saavuttamiaan saavutuksia!! Onneksi peli ei ole vielä menetetty ja pääasia, että vihdoin ja viimein olen taas herännyt tekemään oman hyvinvoinnin eteen jotain. :)

Tsemppiä meille kaikille! :)
 

10 kommenttia:

 1. Joo mutta kyllähän sä tajuat, ettei se ruoka vielä viikossa ehdi läskiksi muuttua ja varastoitua kroppaan? Siitä se sitten hupsahtaa taas pois, kun jatkat terveellisemmällä linjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se taitaapi olla.

   Poista
 2. Peli ei tosiaankaan ole menetetty; Sinähän tiedät miten painon saa alas ja Sinulla on myös kokemusta siitä, miten se tehdään. Olet "päättäväisesti" herkutellut, koska et nyt vähään aikaan aio sitä tehdä. So You can do it! tuutikki

  VastaaPoista
 3. Mä niin nostan sulle hattua, vaikka olisi mikä lukema niin selkä suorana lisäät sen tänne kaunistelematta ja selittelemättä, etkä luiki häntä koipien välissä karkuun. Ihan hirveesti tsemppiä,ja mukavempia lukuja ensi viikolle, oot mun idoli! Toivottavasti minäkin saan mukavia lukaja ensiviikolle, on meinaan myös vähän takkuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo luvut hävettää mutta mitäpä niitä kaunistelemaan. :) Tsemppiä sinullekkin, uurastus palkitaan. :)

   Poista
 4. Mullakin on aina tuo /Alotan maanantaina, joten voin syödä sitä ennen vielä niin paljon kun huvittaa/... tosin sitten jos ei pystykkään aloittamaan maanantaina kierre vain jatkuu ja jatkuu ja humpsis paino nousi takaisin lähtölukemiin :D

  Mutta tuo oli vain minun tarinani! ;) Sinähän se osaat tämän homman ja tsemppiä taas tuleviin viikkoihin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuohan on just sitä mitä on tullut vuosikausia tehtyä, ja siksi tässä nyt on vieläkin "muutama" ylimääräinen kilo. Ennen se tosiaan oli vain maanantai jolloin pystyi aloittamaan, ja jos maanantai-iltana repsahti, sitä tuli sitten koko loppu viikko mässättyä. Ja sama jatkui vuosia. :D Nyt onneksi pystyy katkaisemaan kierteen muunakin päivänä kuin maanantaina. :)

   Poista
 5. Tsemppiä! Itse olen saanut reilu 20 kiloa hitaasti mutta varmasti pois :) Tällä hetkellä jumittaa ja jumittaa! Mutta ei anneta periksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno saavutus jo sinulla! :) Tsemppiä meille! Kyllä se jumituskin jossain vaiheessa hellittää. :)

   Poista