7.8.2013

Palaako rasva pillereillä?

Haluan nyt oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja päästä takaisin siihen draiviin ja sitä kautta tulevaan hyvään oloon ja mielen virkeyteen. Superdieetissä ollessani ostin siinä suositellut lisäravinteet sekä pillerit ja koin, että niistä oli minulle hyötyä. Ainakin haluan uskoa niin. :) Joten nyt päätin päivittää pillerivarastoja ja tilasin fitnesstukusta pillereitä rasvanpolttoon. :)
 
Tilaukseen lähti CLA - kapseleita, jotka olivatkin tarjouksessa kaksi purkki yhden hinnalla.
 
CLA - kapseleitä söin silloin Superdieetin aikaan, vaikka taidettiin suositella jotain muita rasvanpolttokapseleita. Totesin minulle sopiviksi, joten tilasin nyt sitten lisää.
 
Lisäksi tilasin Star Nutritionin Ripped Hardcore - kapseleita. Nämä oli ihan heräteosto kun olivat myös kaksi purkkia yhden hinnalla. Mutta lupaukset kuulostavat niin hyvälle, että pakko oli ostaa testiin. ;)
 
 
Ja vielä tilasin uuden palkkarin kun aiemmin ostettu alkaa jo olemaan loppu. Tilaukseen lähti Whey - 80, coocies & cream - makuisena. Toivottavasti on hyvää. :)
 
 
Ostoskoriin naputtelin vielä pari uutta sheikkeriä.
 
Jospa sitä nyt taas pääsisi siihen intoon, joka oli silloin jokunen tovi sitten. Odotellaan pakettia, että saan tuotteet testaukseen. :)
 
Onko siellä muita, ketkä hakee lisäboostia lisäravinteista yms.? :)


 
Sisältää mainoslinkkejä.
 

12 kommenttia:

 1. Mä oon ihan päinvastainen tapaus näissä! :D Välttelen tällaisia valmisteita, vaikken mikään luomuihminen tmv. olekaan. Oon joskus käyttänyt palautusjuomaa, mutta sekin jäi pois.

  Toivottavasti saat tsempin takaisin. Se on meinaan tosi kiva tunne! Ite saan nauttia siitä just parhaillaan, ja toivon, ettei se lopu ollenkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin tuon kivan tunteen, siksi haluankin sen takaisin. :)

   Poista
 2. Oon lukenu tätä sun blogia super dietistä lähtien :) oot ihan huikee
  Aina ku itte tarttee motivaatiota palaan tänne!
  Oon ite kans Oulusta kotoisin, nyt kuitenkin asun paljon
  etelämpänä, tulee hurja ikävä kotiin ku katselee noita kuvia.
  Hirveesti tsemppiä jatkoon!
  Aamulla lenkille, eikö niin? ;)
  -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Ja kiitos tsempeistä, niitä aina tarvitaan. ;)

   Poista
 3. Tilasin tota cookies&creamia.. palkkarina ihan liian makeeta mun makuun,mutta rahkan seassa menee ihan ok,ku ei maistele pahemmin.. Ainaki mulla noi cla-kapselit on toiminut - tai sitten ne on vaan saanu mut uskoon niihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kokeilla tuota rahkajuttua jos ei muuten mene alas. :)

   Sanoppa muuta. ;)

   Poista
 4. Käytin vuosi sitten rasvanpolttajia hyvinkin aktivisesti ja omaksi suosikikseni muodostui Adipokill -niminen tuote. Oma rasvanpolttajien käyttö on jäänyt vähäiseksi, koska useampia rasvanpolttajia ei suositella kilpirauhasongelmaisille ja paino kuitenkin tippuu nyt ilman niitäkin.

  Mielestäni näiden tuotteiden vaikutus perustuu hyvinkin pitkälle uskomukseen eli kyseessä on jonkinlainen plasebovaikutus. Tätä ei kuitenkaan pidä vähätellä! Jos tuloksia tulee, niin mitä sitten vaikka se olisikin vain plasebovaikutuksen ansiota? :)

  Kohti kevyempää arkea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Jos tuntuu, että ne auttaa niin miksi ei käyttäisi. Tietenkin jos niistä haittaa on (ainesosat vaarallisia tai kyseenalaisia) niin sitten ei kannata käyttää edes plasebona. :)

   Poista
 5. En kyllä suosittelis lääkärinä noita rasvanpolttokapseleita, mutta kai se on jokaisen oma valinta. Palautusjuomaa käytän silloin, kun en pääse/ehdi syömään treenin jälkeen 30 min sisällä ja parempaa vaihtoehtoa ei ole tarjolla. Ei jokapäiväiseen käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko niissä kapseleissa jokin ainesosa yms. mitä et suosittelisi vai yleensä ollenkaan tälläisiä kapseleita?

   Poista
 6. Mitä järkeä vetää palkkareita yms jos ei edes liiku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että mitään. En osaa sanoa kun en ole niitä vetänyt muuta kuin liikkuessani. Nyt tilasin valmiiksi jos se liikuntakärpänen taas puraisisi. :)

   Poista