5.8.2013

Sunny Sunday

Eilen tuli käytyä "hieman" juhlimassa kesälomaa, ja nyt on olo sitten sen mukainen. ;) Sanallinen arkku ei aukea, joten tässä muutama kuva eiliseltä. :)

 Hyi, hyi. Huonon olon lisäksi tuli juotua ihan järkyttävä määrä sokeria. Yäk.

Mutta mukavaa oli, ja sehän on pääasia. :)
 

12 kommenttia:

 1. Kerrankos sitä kesälomalla pitää vähän käydä tuulettumassa. Ei muuta kun tästä taas nenä kohti niitä sun ihania ruokakuvia, ja annetaan painolle kyytiä. Tsemppistä!

  -Hannele

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia :) Kesäloma on kyllä niin parhautta!

  VastaaPoista
 3. Kuule: luovuttamisen ja ei-luovuttamisen välillä on se ero, että luovuttajat päättää, että virhe tuli ja nyt sitten on turha jatkaa. Ei-luovuttajat toteaa, että sorruttiin ja jatkaa elämää :) Että näin :) Muistetaan me se huono olo tällä viikolla. Nyt on loma ohi ja leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;D No eivaan, siis ryhtiliike ja hyvällä mielellä taas terveellisen ruoan pariin :)

  VastaaPoista
 4. Voi nenä, säkö olet Oululaisia? Kuin myös, tuttuja maisemia! Juu, reps sinne tai reps tänne ei ole vaarallista, kunhan sen jälkeen palataan normaaliin elämään taas. Päinvastoin, hyvillä mielin voi sallia itsellensä irtioton, kun tietää, että se ei jää pysyväksi. Hih, musta on ainakin kivaa lukea täältä sekin, että painonpudotusprojekti voi sisältää ihan normaalia elämääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältähän minä. :) Aivan, elävää elämäähän tässä eletään. :)

   Poista
 5. täällä odotetaan kovasti sun yhteenveto postausta kuluneesta ekasta vuodesta! =) Tuleehan se pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada sen tehtyä kun kerkeän. :)

   Poista
 6. Hei me asutaan samassa kaupungissa. <3

  VastaaPoista