22.9.2013

Kahden kaalin broileri - kaalilaatikko

Ensiksi kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Lämmitti suuresti mieltä.    Perehdyn niihin vielä paremmin ja vastailen kunhan kerkeän. :)
 
Otin tässä illalla projektiksi tehdä, kohta jo vanhenevista, tarvikkeista ruokaa itselleni töihin. Ehkä se vähän edesauttaisi lipsumattomuutta (kirjoitin tähän ensin että lipsumista ;) ) jos on valmista ruokaa, eikä tarvitsisi mennä kauppaan houkutusten luokse. :)  
Juustohöylällä tuli helposti ja nopeasti hyvän kokoista suikaletta kaaleista (mitenhän toi edes taipuu :D ).
Tein laatikon ihan puna- ja valkokaalista sekä broilerin fileesuikaleista. Hyvät mausteet niin maistuukin jollekkin. ;) Ja uunissa tarpeeksi pitkään. :) 
 
Tein tämän, kuten aion jatkossakin tehdä, ilman vaakaa. Ja eihän pelkästään tämmöisellä jaksa, aionkin tähän yhdistää esim. raejuustoa, leipää yms. Tälläistä voi syödä jos ei esim. päivällisen aikaan ole ihan hirveä nälkä. Monesti jos ei nälkä ole, jätän kokonaan syömättä. Mikä ei sekään ole ollenkaan järkevä ratkaisu. Mutta tälläisestä ruuasta ei tule ähkyyn, joten menee kevyenä lounaana / päivällisenä. 
 
Yritänkin opetella nyt syömään niin, etten ole nälissään mutta silti kohtuudella ja kevyesti. Jos aikaa jää niin päivän kaloreitakin voisi laskeskella. Mutta epäilempä, etten sitä jaksa tehdä. :)
 
Reipasta ja iloista mieltä alkavaan viikkoon! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti