28.9.2013

Munaa, kanaa, kalaa

Muutaman kuvan kera heipat täältä. :) Kiirettä on töiden kanssa mutta onneksi ensi viikolla on useampi vapaapäivä. :)
Yksi aamu oli jo auton ikkunat ihan jäässä. Hyrrrr...
 Sienimunakasta ja tomaatteja. Sori huono kuva.
 Autossa juotu välipala.
Subwayn kanasalaatti valkosipulikastikkeella.
 Lohifile siinä köllöttelee.
Yövuorojen piristäjät. Motivaatiolukemista ja uutta purkkaa. Tosi hyvää oli. Ihan kuin olisi karkkia syönyt (no ainakin melkein). ;) Tosi kiva kun tulee näitä uusia purkkamakuja markkinoille, nämä toimivat itsellä ainakin tosi hyvänä verukkeena makealle. Ihan peruspurkka ei makeasta mene mutta onneksi uusia makuja on hyllyt väärällään. :)
 

8 kommenttia:

 1. Ootko kokeillu stevianappeja myös makeenhimoon? Siis niitä ihan makeutus-mitälie-puristeita joita laitetaan vaikka kahvin joukkoon? Ajaa kanssa saman asian, eikä ainakaan hetkeen tee mieli makeeta :D Sama jos ostaa stevian taimen/kasvattaa siemenistä ite ja nappailee aina yhden lehden suuhun hädän koittaessa.. Ite mussutin kanssa aina makupurkkia, mutta harmikseen niilläki on sit vaikutuksia, joten nuo stevianapit kulkee kätevästi mukana (ja alkaa tehä mieli vettäkin sen jälkeen sit joten sitäkin tulee huomaamatta juotua enemmän :D)

  Beebee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne samalaisia kuin esim. Hermesetasnapit? Ainakin ne on tosi makeita mutta lähtispä makeanhimo pois. :D Niin, onhan niissä purkissakin sivuvaikutuksia ja kaloreitakin kertyy jos hirmuisesti syö. Mutta kohtuudella syötynä hyvä vaihtoehto karkille. :)

   Poista
 2. Mulla purkka kans auttaa asiaan ,mutta seki sitten loppu kun niissähän on sitä makeutusainetta mitä en halua syödä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niissä taitaa olla. Ei ne makeutusaineet kyllä varmasti hyvää tee kellekkään. :/

   Poista
 3. Näyttääpä tuo uusi polka mint purkka herkulliselta, täytyy ehdottomasti etsiä sitä purkkahyllyltä.

  Itse en ole koskaan ajatellut syödä mitään makeutusaineita ihan pelkälleen. Pelkkä ajatuskin kuulostaa oudolta.. Hunajaa silloin tällöin ½-1 teelusikallista kyllä. Onhan siinä toki sokeria, mutta parempaa laatua kuin tavallinen. Viitaten tuohon anonyymin kommenttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan tuota purkkaa. :) Ei ehkä itselläkään tulisi ihan sellaisenaan makeutusaineita syötyä. Joskus aikoinaan olen ostanut niitä glukoositabletteja makeanhimoon.

   Poista
 4. Oi miten hyvän näköistä tuo Polka Mint -purkka! Täällä yksi purukumiaddikti ilmoittautuu! Lohi näyttää myös taivaalliselta, lempiruokiani on uunilohi ehdottomasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohi on omaakin lempiruokaa, melkein muodossa kuin muodossa. :)

   Poista