26.9.2013

Paino tänään, vko 60

Tämä viikko (tähän asti) on ollut parempi kuin muut monet viikot yhteensä. Pääasiassa olen syönyt hyvin. Välillä olen sortunut jättämään aterioita välistä, ja välillä on tullut jotain pientä naposteltua. Johtuenkin juuri tästä ruokien väliin jättämisestä ja siitä johtuvasta nälästä. Tämäkin on sinänsä jännä juttu, että tiedän sortuvani varmimmin nälkäisenä  mutta silti uhmaan itseäni ja jätän aterioita välistä. Oppia ikä kaikki. Vai miten se meni. :)


Paino tänään  101,4 kg.
Viikon pudotus -0,7 kg.
Pudotus yhteensä -28,9 kg.

Maanantaina kävin siellä salilla, muuten en olekkaan kerinnyt käydä. Tai oikeastaan jaksanut. Kyllä se vaatii omansa, että jaksaa 10-12 tuntisten työpäivien jälkeen vielä urheilla. Tiedän, että se on vain järjestely- ja halukysymys. Mutta itse yritän jaksaa perusarkea sillä, että saan ainakin nukkua kohtuullisesti. :)
 

12 kommenttia:

 1. Niinpä, ei varmasti ole viisasta tinkiä yöunesta. Ja alaspäin mennään, hyvä! tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöunet tai unet yleensä on aina ollut mulle se mistä viimeiseksi luovun. :)

   Poista
 2. Miten ihmeessä niin paljon teettävät ylitöitä alallasi. Noilla pitkillä päivillä ei viikossa kait kolmea nelää päiää enempää voi töitä olla? Liikkuahan oi vapaapäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin eri asia, että teetetäänkö vai tekeekö vaan ;) Mä tein melkein vuoden ajan vähintään 10 tuntia päivässä, vähintään 5 päivänä viikossa, aika usein 7 päivänä. Monet kauhisteli töiden määrää, mutta olin itse se, joka askarteli työvuorolistat... Palkka oli loistava, joten... :D

   Poista
  2. Palkka on loistava, tiedän kokemuksesta minäkin . Ja eihän tämä nyt yhtään mulle kuulu sitäpaitsi siksi vaan ihmettelin kun on niin tiukat ajat että vieläkö antavat tehdä tunteja mielinmäärin. Mutta pääasia on että viikkosi oli hyvä. Kosvasti tsemppiä jatkoonkin!

   Poista
  3. Välillä tosiaan tulee tehtyä ylitöinä vapaapäivät mutta muuten pitkistä päivistä saa taas enemmän vapaata. Ja paljon tein esim. kesän ajan töitä lisäksi toisessa työpaikassa mutta ne lopetin. Raha on hyvä kannustin mutta kyllä vapaa on loppupeleissä vielä parempi. :)

   Poista
 3. Oikeaan suuntaan olet kuitenkin menossa :)

  Tiedan tuon tunteen.. kun toita on niin paljon eika jaksa. Ma en enaa suostunu toista vuotta tyoskentelemaan 11-13tuntia paivassa, 6 paivaa viikossa. Onneksi ei tarvitsekkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   No hyvä, että sinullakin helpottaa töissä. :)

   Poista
 4. Ihana, että olet taas toimimassa keveämpään suuntaan :-)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! :) Minä vasta aloittelen elämänmuutosremppaa, ja väsymys on kova jo näin alussa :( Ehkä se on tämä kaamos, mikä väsyttää ja saa olon totaalisen lötköksi. Muuten.. olisitko voinut vinkata mulle paljonko cashewpähkinöitä (grammoina) sai syödä superdieetissä/gfg:ssä. Mulla on kaikki muut ruokaohjeet tallessa, mutta jostain syystä en ollut merkinnyt ylös noita pähkinöitä. Minkä aterian yhteydessä ne edes syötiin?

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! Olen tosi iloinen puolestasi, että jo noin monesta kilosta olet yhteensä eroon päässyt. Jäänkin seuraamaan mielenkiinnolla tulevia onnistumisiasi :-)

  Tiedän, että sanoit ymmärtäväsi jo ruokailujen väliin jättämisen tekevän vain hallaa itsellesi, mutta silti painottaisin vielä oikeiden aterioiden syömisen tärkeyttä. Syö vaikka vähän kevyempi ja ultraterveellinen ateria, jos ruoka ei maita/ei tee mieli syödä. Jos ei syö, laihtuminen lähtee lihaksista, ja vaikka ropisseet kilot vaa'alla lämmittävät, tulevat ne hetkessä takaisin, kun lihasmassan vähenemisen myötä myös energiantarve on vähentynyt. Tarkoituksenani ei ole kiusata sinua tai puuttua asioihin, jotka eivät minulle kuulu, mutta tiedän tämän vain omasta henkilökohtaisesta kokemuksesta. Joudun muistuttamaan itseänikin tästä aika ajoin, joten nyt tämän kaiken besserwisseryyden jälkeen jos tästä ei muuta hyötyä ole, niin en ainakaan itse enää voi käyttäytyä ruokailujen väliin jättämisen suhteen huonosti, kun olen näin toisia ripittänyt ;-)

  VastaaPoista