12.9.2013

Paino tänään, vko 58

Huh huh, pohdin tässä monta tuntia, että jättäisin tämän postauksen tekemättä. Siksi, että hävettää ja siksi että näkee nuo luvut tuossa mustaa valkoisella.. Mutta eihän todellisuutta voi paeta, ja tämä jos mikä on oivaa motivaatiota. :)


Paino tänään  102,3 kg.
Viikon painonnousu +3,3 kg.
Pudotus yhteensä -28 kg.

Joo.. Kyllähän ne keksit, suklaat, pullat, nakit, ranskalaiset, hampparit, karkit.. maistuivat mutta oliko se tämän arvoista? EI! Mutta näillä mennään ja aletaan tekemään töitä lukujen ja voinnin parantamiseksi. :)
 
p.s. Laitoin jääkaapin oveen kuvan, jossa painoin 130,4 kiloa. Pakko käyttää nyt kaikki motivaatiokeinot. ;) Ja se kuva motivoi kyllä! :)
 

10 kommenttia:

 1. Luulen, että painosi romahtaa, jos pitäydyt oman jääkaapin sisällössä, tsemppiä! tuutikki

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä täältäkin; itselläni ainakin tuo mustaa valkoisella ja vaa'alle hyppy saa viimeistään aina motivaatiot liikkeelle :) Sitä paitsi kun pudotusta on yhteensä 28 kiloa, ei kolmen kilon nousu todellisuudessa ole edes hidaste, vain pieni töyssy tiessä joka ihan varmasti vie vain ja ainoastaan eteenpäin :-D

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuo sinun asenne, elämään on tullut muutakin kuin kilot. Ja rehellisyys - olet kaikesta huolimatta pysynyt avoimena ja toiveikkaana ja laitat kovatkin luvut esille. Ihana että jaksat joka viikko ja lähes päivittäin vielä jotain kirjoittaa vaikka draivia ei ole. Nauti olosta ja jatka taas kun siltä tuntuu. Onneksi englantilainen keittiö ei ole maailman houkuttelevin.. :-)

  VastaaPoista
 4. Hienoa kuinka uskallat avoimesti kertoa painosi - niin onnistumisissa kuin epäonnistumisissakin. Mitä nyt kolmesta pluskilosta, oot saanut -28kg jo pois, kukaan muu kuin sinä itse ei estä onnistumasta! Tuo on palkinnon arvoinen saavutus jo sinänsä. Ansaitset ennenkaikkea terveellistä, ravitsevaa ja hyvää ruokaa, sekä liikuntaa jotta voit tuntea olosi niin hyväksi kuin mahdollista. Kenenkään kroppa ei ansaitse roskaruokaa tai itsensä laiminlyömistä. Ole hyvä itsellesi - loppu tulee kuin itsestään.
  Tsemppiä, oot iso inspiraatio :)!

  VastaaPoista
 5. Hienoa kuinka uskallat avoimesti kertoa painosi - niin onnistumisissa kuin epäonnistumisissakin. Mitä nyt kolmesta pluskilosta, oot saanut -28kg jo pois, kukaan muu kuin sinä itse ei estä onnistumasta! Tuo on palkinnon arvoinen saavutus jo sinänsä. Ansaitset ennenkaikkea terveellistä, ravitsevaa ja hyvää ruokaa, sekä liikuntaa jotta voit tuntea olosi niin hyväksi kuin mahdollista. Kenenkään kroppa ei ansaitse roskaruokaa tai itsensä laiminlyömistä. Ole hyvä itsellesi - loppu tulee kuin itsestään.
  Tsemppiä, oot iso inspiraatio :)!

  VastaaPoista
 6. Hienoa kuinka uskallat avoimesti kertoa painosi - niin onnistumisissa kuin epäonnistumisissakin. Mitä nyt kolmesta pluskilosta, oot saanut -28kg jo pois, kukaan muu kuin sinä itse ei estä onnistumasta! Tuo on palkinnon arvoinen saavutus jo sinänsä. Ansaitset ennenkaikkea terveellistä, ravitsevaa ja hyvää ruokaa, sekä liikuntaa jotta voit tuntea olosi niin hyväksi kuin mahdollista. Kenenkään kroppa ei ansaitse roskaruokaa tai itsensä laiminlyömistä. Ole hyvä itsellesi - loppu tulee kuin itsestään.
  Tsemppiä, oot iso inspiraatio :)!

  VastaaPoista
 7. Tänne ruudun toiselle puolelle välittyy se kamppailu ruokien suhteen ja toivon todella, että pääset takaisin terveellisten ruokailujen pariin :) Huomasin itsessäni esim. Loman jälkeen et oli todella hankala syödä taas normaalisti ja huomasin että annoin itselleni luvan höllätä ja napsin töissä ja kotona "ylimääräisiä" herkkuja enkä olisi halunnut luopua sokerihumalasta.

  Auttaisiko pieni itse mietiskely ja palaaminen "alkuun" ja miettiä miksi haluat laihtua ja miksi haluat elämäntapamuutoksen ja mitä ne asiat vaativat?:)

  Tsemppiä tosi paljon :)

  p.s raaka kaakaojauhe on mielettömän hyvää esim. Aamupala jugurtissa, slurps!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitäisi pitää jokin mietiskely tuokio. :)

   p.s. Nam nam! :)

   Poista
 8. Onko tuo ripped hardcore ollut tehokas? Miten sitä käytetään tyhjään vastaan reilun veden kera vai? -28 kg! Hatun nostoa sinulle! Itselläni tavoite 19kg aloitus paino 69 ja nyt paino 64 . Eli tavoite päästä 50kg. Olen varsin pieni joten painon pn oltava myös pieni. Jään mielen luonnolle seuraamaan blogiasi! Ps älä välitä että paino nousi vaan katso vain tulevaan sinne parempaa huomiseen , älä lannistu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripped hardcorea söin jonkun aikaa mutta otin sen aina tyhjään vatsaan niin tuli paha olo. Lopetin sen hetkeksi. Myöhemmässä vaiheessa voisin kokeilla uudestaan mutta itse ottaisin vaikka aamupalan kanssa yhtäaikaa. :) Tsemppiä sinullekkin! :)

   Poista