11.9.2013

Jääkaappi täytetty

Piiiitkään pitkään aikaan jääkaappi näyttää suht terveelliselle. :) Nyt on oikeastaan tosi hyvä fiilis ja into palata taas kevyempään elämään. Niin ruuan suhteen kuin toivottavasti painonkin. :) Vaikka huominen punnitus on varmaan shokki niin itselle kuin teillekkin..
Hyviä ruokaohjeita täytyy alkaa etsimään, ettei ruuat ole jatkossa koko ajan samaa. Haluan nauttia syömästäni ruuasta, mielestäni kevyt ja terveellinen ei ole yhtäkuin pahaa tai mautonta. Vai mitä mieltä te olette? :) Mutta miksihän olen kuitenkin aina palannut niihin vanhoihin ruokatottumuksiin jos kevyt ja terveellinenkin on hyvää.. Hmm..
 

4 kommenttia:

 1. Niihin on vaan valitettavan helppo palata. i know!! Been there! Mä jojoilen itten jatkuvasti tän painon kanssa. superdiettaan ja en diettaa. yhen herkkupäivän annan itelle niin siittä se saattaa lipsahtaa monen viikon mittaiseksi herkutteluksi :/ nyt olen päättäny syödä terveellisesti,mutta se hedelmä tai kaksi päivässä on salittu ja värilliset vihannekset :) tsemppiä sulle! Sulla jo mahtava pudotus,joten tiijät miten pitäisi syödä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se kun ei pystyisi yhtään herkuttelemaan. Mutta ehkä taas hetkeksi pitäisi laittaa totaalistoppi ja taas kun muu ruokailu rullaa hyvin, niin sitten voisi luvata itselle herkkupäivän. :)

   Poista
 2. miksi lesitiini on jääkaapissa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soijalesitiini pitää säilyttää avaamisen jälkeen jääkaapissa. On rasva-aine (tai jotain :D ), ja huoneenlämmössä menee pilalle. :)

   Poista