13.10.2013

Matkalaukkua mä metsästän

Reissu häämöttää jo kohta kulman takana, ja haluan uuden matkalaukun. Ihan hyvä on jo olemassa, mutta uusi olisi kiva ja ehkä nykyistä hieman suurempi (lue: ostoksia varten). :)
 
Netistä selailin vinkkejä matkalaukun ostoon, mutta haluaisin vielä teiltäkin kysyä, että minkä kokoisella laukulla kannattaa lähteä liikenteeseen (shoppailureissulle)? :) 

 
Itse olen miettinyt tuota noin 75 litran laukkua, joka siis ulkomitoiltaan noin 68 x 44 x 28 cm. Laukun painoon olen myös kiinnittänyt huomiota. Mitä vähemmän painaa tyhjänä sitä parempi tietysti. :) Toki tuollainen XL - malli (120 litraa) olisi hyvä, mutta tuleekohan siitä liian / tosi painava täytenä kun tavaraa mahtuu paljon?
 
Mietin myös vaihtoehtoa, että ostan jonkun n. 75 litran laukun ja tarvittaessa reissun päältä voin ostaa laukun, joka luetaan käsimatkatavaroihin ja siihen voi sitten pakata osan tavaroista.
 
Vinkkejä otan mielelläni vastaan! :)
 
Kuvat: google 

2 kommenttia:

  1. Mulla on sellainen iso matkalaukku ja siinä on tosiaan ongelmana se, että laukku itsessään painaa jo jonkin verran ja kun siihen mahtuu tavaraa, niin painorajat paukkuvat helposti. 75l on varmasti ihan sopiva (varsinkin jos varustautuu vielä maksimikokoisella käsimatkatavaralla). Jos malttaa pakata kevyesti, niin mahtuu hyvin myös paikan päältä shoppailtua.

    VastaaPoista
  2. Amazing ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    VastaaPoista