15.10.2013

Sokerilakko!!

Nyt on pakko ottaa järeät aseet käyttöön! Taas on mennyt karkin syönti ja muu herkuttelu persiilleen. Joka päivä jotain, ja välillä paljonkin. Päätinkin, että huomisesta eteenpäin pidän totaalisen sokerilakon reissuun asti. Eli seuraava vajaa kuukausi menee (ja sehän myös menee :D ) täysin ilman sokeria. Tietysti 100%:sti sitä ei pysty välttämään kun monessa paikkaa sitä on, esim. jopa mausteissakin. Mutta niin pitkälle kuin mahdollista noudatan tätä!

Totaalikieltäytyminen on minulle tällä hetkellä se paras ratkaisu. Pienikin siima näyttää johtavan isoon puroon, joka kasvaa ja kasvaa vain syömisen ja herkuttelun suhteen.
Lupaan myös teille, että kuvaan jokaisen lipsahduksen tai herkuttelun ja laitan ne tänne. Joten senkin puolesta pakko skarpata. Mutta niitä kuvia ette tule näkemään kun niitä lipsumisia ei tule, sovitaanko niin! :)
 
Tykkää tai kommentoi jos uskot, että onnistun! ;)
 
Kuvat: google, oma muokkaus.

12 kommenttia:

 1. Mä pidän peukkuja sulle. Eikös sinkin syönnin pitäis pitää makeanhimo kurissa? Kokeile sitä josko auttais. Suosittelen myös et oot samalla makeutusainelakossa myös. Koska ne lisää makeanhimoa. Tsemppiä!! Pitäiskö mun alkaa tukilakkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai oliko se kromi? :) Tiedä sitten kuinka hyvin oikeasti toimii, mutta vaikutus se on plasebokin! Tsemppiä myös munkin puolesta, itsenikin pitäisi ehdottomasti tehdä tämänlainen lakko.

   Poista
  2. Kromi tai sinkki, kumpikin varmasti auttaa kun kovasti uskoo. :D Ja Sanna ihan ehdottomasti mukaan, saadaan sitten nauttin Lontoon reissulla herkkuja! Ainiin, mutta ethän sää ookkaan lähdössä meidän mukaan. :D :D :D

   Poista
  3. Saatto olla kromikin juu. Ei vanha enää muista mikä on mikä :D Nyt teidän pitää ottaa mut sit mukaan Lontooseen, jos sinne asti pitäis olla herkuttelematta! Kai sä maksat?

   Poista
 2. Onnistuu, onnistuu!

  Ja tohon ylläolevaan keskusteluun lisätäkseni, mulla on sellasta kromi-valmistetta, jonka pitäis makeanhimoon auttaa - tiedä sitten auttaako, en oo pahemmin käyttänyt :D

  VastaaPoista
 3. Onnistut, oot kyllä niin vahva mimmi kun sen vaihteen laitat vaan silmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, toivotaan että tällä kertaa löytyy vahvuutta. :)

   Poista
 4. Jee! Superisti tsemppiä, onnistut siinä kyllä ku pysyt vaan lujana! Se pieni repsahdus ei tuota minkäänlaista mielihyvää, vaan se, että voitat mielihalut.

  VastaaPoista