3.10.2013

Paino tänään, vko 61

Mikä ihme tämä homma nyt on, etten saa oikein mitään tehtyä..? Paino ei juuri liiku suuntaan eikä toiseen. Itseähän se lähinnä ärsyttää. Suuret on aina suunnitelma, mutta johonkin ne unohtuu..


Paino tänään  101,6 kg.
Viikon painonnousu +0,2 kg.
Pudotus yhteensä -28,7 kg.

Tuntuu jopa turhalta laittaa näitä painoja tänne kun ei niissä hirveästi ole juhlimista. Mutta jos te haluatte, että päivitän joka viikko niin kyllä se minulle sopii. :)

5 kommenttia:

 1. Laita vaan ne painot tänne. Jos et laita niin se voi sitten lisätä sitä lepsuilua kun ei oo ns. kenellekään vastuussa siitä lukemasta. Nyt joudut kuitenkin meille sen kertoo ;) Mä tiedän, että sua tuskastuttaa toi sun tilanne, mutta koita aatella positiivisesti: vaikkei se nyt ole laskenutkaan niin ei se hirveästi ole noussutkaan. Tollanen 200g voi olla ihan normivaihteluakin - nestettä yms.

  Sit mä aattelin sellasta ehdottaa, että jos sua nyt tökkii se treeni (kova sellainen) niin mikset välillä keskittyisi täysin ns. pehmeämpiin lajeihin eli syvävenyttelyihin, rentoutustunteihin yms. Sen sijaan, että rääkkäät sitä kroppaa niin huoltaisit sitä vuorostaan. Kuitenkin tulisi harrastettua jotakin liikuntaa, muttei tarttis verenmaku suussa mennä?
  Sillon kun mä vuosi sitten aloitin liikunnan ihan nollasta niin lähdin ihan noilta kehonhuoltotunneilta liikkeelle. Pehmeä lasku liikuntaan. Ja nyt oon taas tehny samaa, kun kesä meni laiskotellessa eikä sali houkuta yhtään. Oon kyllä käyny hikoilee Sh'bamissä, jossa siis tulee tosiaan hyvä hiki, mutta siitä puuttuu se suorittaminen, kun saa hyvän musan tahdissa vaan tanssia. Ja sit oon vastapainoksi käyny syvävenyttelytunneilla (ja hieronnoissa) aukoo jumeja. Sopisko sullekin tähän kohtaan vähän armollisempi lähestyminen tohon liikuntaan ja omaan kroppaan, jos ne tekosyyt aina kolkuttelee mielessä, kun pitäis lähtee reuhtoo rautaa? Tsemppiä kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan parempi, että edes tänne olen tilivelvollinen. ;D

   En ole koskaan testannut mitään näitä pehmeämpiä lajeja. Jotenkin tuntuu, ettei ne ole mua varten. Mutta eihän sitä voi tietää jos ei testaa. :D

   Poista
  2. Testaa ihmeessä vaikka just syvävenyttelyä tai jotain Hot Relax-tyyppistä tuntia, jos sieltä sellaisia löytyy. Tiiät itekin, että sulla jää venyttelyt väliin kuitenkin niin toi venyttelytunti tekis kuule hyvää ;)
   Mun salilla se on niin suosittuu, että oon tässä kolme seuraavaa viikkoa (+viime ja tän viikon) varauslistalla ja tuskin tulen pääsemään sinne, kun niin monta on edellä jonossa. Vasta loppukuulle sain varman paikan! Muista pitää huolta siitä kropasta äläkä vaan kurita sitä :)

   (ps. sh'bam ei oo kyl pehmeä laji - viime tunti veti pohkeet niin tukkoon, että kävely sattui kolme päivää sen jälkeen! siinä olis tullu kehonhuoltotunti tarpeeseen :D Mut on se silti niin ihanaa..)

   Poista
 2. Kaikki tänne vaan, plussat ja miinukset. Yhteisön tuella sitten porskutetaan kaikki eteenpäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! :) Ja paljon tsemppiä teiltä olen aina saanutkin! :)

   Poista