24.11.2013

Säästövinkki joululahjaostoksille + suklaata kaupan päälle

Tasan kuukausi jouluaattoon, ja joululahjamietinnät alkavat olla kuumimmallaan. Itse ostan lähes kaiken verkosta, helppoa ja kätevää. Ei tarvitse ruuhkassa hikoilla ja pähkäillä, kun voi kotona kaikessa rauhassa miettiä ostoksia. :)
 
Tänäkin vuonna ostan lahjat netistä, mutta tällä kertaa teen sen Ostohyvitys.fi - palvelun kautta. Ostohyvitys.fi on verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä ostohyvitystä verkko-ostoksista. Ostohyvitys - palvelussa on mukana todella laajasti eri yrityksiä, jotka tekevät yhteistyötä Ostohyvityksen kanssa.

 
Omia suosikkeja sivustolla ovat mm.:
 
http://www.ostohyvitys.fi/alennus/?tt=5792_12_124616_&r=%2Filmainensuklaa
 
Esimerkiksi Lontoon matkan hotelli varattiin hotels.comista ja lennot SuperSaveristä Ostohyvitys.fi - palvelun kautta. Ja ostoksista saatiin ostohyvitystä eli rahaa takaisin. Rahat pystyy halutessaan siirtämään suoraan omalle pankkitilille.
 
http://www.ostohyvitys.fi/alennus/?tt=5792_12_124616_&r=%2Filmainensuklaa
http://www.ostohyvitys.fi/alennus/?tt=5792_12_124616_&r=%2Filmainensuklaa
 
Suosittelen siis tsekkaamaan sivuston aina kun olet tekemässä verkkokaupoista ostoksia koska tuolta löytyy niin laajasti eri liikkeitä, ettei mene hyvitykset ostoksista sivusuun. :) Itse en keksi yhtään syytä miksen käyttäisi palvelua, jos tilaisin muutenkin niin miksen hyodyntäisi tätä palvelua.
 
Ostohyvitys.fi tarjoaa  blogini sivun kautta vuoden loppuun mennessä rekisteröityneille käyttäjille ja ensimmäisen tilauksen tehneille kaupan tekijäisiksi vielä Fazerin suklaalevyn. Nyt suut makeaksi ja tutustumaan ostohyvitys-palveluun... ja nettiostoksista sitten rahaa tilille! Rekisteröidy tästä.
 
http://www.ostohyvitys.fi/alennus/?tt=5792_12_124616_&r=%2Filmainensuklaa
 
Kuinka Ostohyvitys.fi toimii?
  • Liity mukaan ilmaiseksi
  • Aloita tilauksen tekeminen Ostohyvitys - sivuston kautta niin tilaus kerryttää bonuksia
  • Ostoksista, jotka teet Ostohyvityksen kautta saat bonuksia. Esimerkiksi Nelly.comista saat 11,5 % bonusta ostoksista, joka tekee esim. 100€:sta saat 11,50€ bonusta eli rahaa tilillesi. 
 
Joko olet testannut palvelua vai onko ihan uusi juttu sinulle? :)
 
Sisältää yhteistyölinkkejä.

1 kommentti:

  1. Uus juttu mulle, mutta kiinnostuin. :)

    Lotta

    VastaaPoista