28.12.2013

Superdieetti starttaa + Jutta on the road

Blogiini päädytään todella usein hakusanalla Superdieetti tai jotain siihen liittyvää. Joten vinkkinä teille Superdieettiä suunnitteleville, että taas kohta starttaa uusi ryhmä. Itse voin tätä lämpimästi suositella. Tästä saa kyllä todella tehostartin painonpudotusurakkaan. Itsehän olin ryhmässä pudotettavaa yli 20 kiloa, ja aika helposti reilusti ylipainoinen pääsee kuudessa viikossa noin kymmenen kilon pudotukseen. 
 
Ja nämä ohjeet toimivat hyvänä pohjana tulevaisuudessakin sitten kun Superdieetti on ohi. Näitä ohjeita olen itsekkin käyttänyt ja aion jatkossakin käyttää runkona ruokavaliolleni.

Nyt myös uutuutena näyttää olevan Hellapoliisin suunnittelemia reseptejä Superdieettiin sopivista ruuista. Vähän helpotusta ja vaihtoehtoja ruokien suunnitteluun. :)
Lisätietoja Superdieetistä täältä.
Huomasin, että Jutta Gustafsbergin ohjeista ja vinkeistä kiinnostuneille on tammikuussa tulossa kiertue, jossa Jutta kertoo ohjeita onnistuneeseen elämäntapamuutokseen. Harmi kun ei omalle paikkakunnalle tule, mutta menkäähän te kiinnostuneet kuuntelemaan. :)
 
Onko lukijoissa tulevaan Superdieettiin tai kiertueeseen osallistujia? :) Jos nousee mieleen kysymyksiä Superdieettiin liittyen, vastailen niihin mielelläni oman kokemuksen näkökulmasta. :)

Kuvat: Fitfarm

4 kommenttia:

 1. Täälä yksi joka osallistuu 6.1 Superdieettiin! Innolla olen mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Olen tätä jonkun aikaa pyöritellyt mielessä ja päätin lähteä mukaan...sen verran oon kuullut tätä kehuttavan. Mutta itsestäänhän se kaikki on loppujen lopuksi kiinni.
  Hyvää uutta vuotta sullekin Mariina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tsemppiä hurjasti uuteen vuoteen ja painon pudotukseen. :)

   Poista