12.1.2014

+ 15 kg

Huomasin tuossa Paino - sivuani katsoessa, että nyt on tullut 15 kiloa lisää keveimpään lukemaan. Eikä nousu ole suinkaan pysähtynyt..

Tällä hetkellä on muutama ikävä asia elämässäni, jotka vaikuttavat niin fyysiseen kuin psyykkiseen jaksamiseeni.. Eikä tietenkään tee hyvää soimata itseä tai saati laskeskella mitään tulleita kiloja..
Kyl tää tästä. Osaanpa taas nauttia sitten niistä elämän hyvistä asioista kun nämä ikävät ovat jääneet taakse.
 
Kuvissa auringon pilkahdus ja sininen taivas eiliseltä. :)
 
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Tsemppiä vaikeuksien ja ikävien asioiden keskelle. <3

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän sinua hyvin! Huonot asiat tupsahtavat arkeen aina välillä. Joskus niitä on enemmän, joskus vähemmän. Mutta ei aina voikaan olla täysillä mukana kaikessa, muista siis ottaa aikaa itsellesi, äläkä turhaan soimaa itseäsi takaisin tulleista kiloista. Ne ovat jo tulleet, siihen et voi enää vaikuttaa, toisin kuin tulevaisuuteen. Mitä niitä turhaan miettii. Sitten kun aika on oikea, selätät kyllä loputkin kilot. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä. :) Kiitos tsempeistä. :)

   Poista
 3. Kovasti tsemppiä ja jaksamista elämän vastoinkäymisiin! Kun alat soimata itseäsi painonnoususta, muista että ihmisarvosi ei ole millään muotoa kiinni vaa'an lukemasta - olet aivan yhtä arvokas joka tapauksessa. Toivottavasti elämä tarjoaa pian helpompia aikoja, siihen asti kannattaa keskittyä vaan hyvän olon tavoitteluun eikä painon pudotukseen. Tsemppiä vielä kerran!

  VastaaPoista
 4. toivon voimia sinulle, mutta toivon myös ettet jää tuleen makaamaan vaan alat tehdä aktiivisesti valintoja, joista hyötyisit. jos tahdot, niin pystyt, olethan sen jo ennenkin todistanut! <3

  VastaaPoista
 5. +15 mutta kuitenkin kokonaisuudessaan -23 kg?
  Eihän se ole huono! Keskitä ajatukset onnistumisiin, ettei negatiiviset ajatukset vie kaikkea energiaa. Mieti, mitä kaikkea olet jo onnistunut tekemään - tsempppiä! :)

  VastaaPoista
 6. Muistan katselleeni siellä hieman alle sadan kilon kohdilla että nyt painamme saman verran, täsmälleen saman verran. Minä jatkoin valitsemallani tiellä ja tällä hetkellä paino on 77. Eli 40kg on jäänyt matkan varrelle ja vielä 8kg jäämättä. Ei ole mahdotonta sullekaan. Kannattaisi vaan tajuta se nyt.

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Mä jojoilin tuossa vähän aikaa, mutta joulu oli oikein opettavainen.

  Itselläni on äärimmäisen stressaava tilanne. Mutta jotenkin olen ajatellut sen niin, että mä pidän kiinni tästä jutusta. Suurin piirtein vaikka maailma kaatuis ympäriltä, niin mä edelleenkin kuvaan kaiken syömäni ja pysyn järkevässä ateriarytmissä. Olen kyllä kade kaverilleni, joka stressaavassa tilanteessa lakkaa syömästä. Minä en ja mielihalujakin tulee, mutta ne on nyt hanskassa. Kun alkaa tuntua pahalta, niin kaakao (tumma vesikaakao tyyliin vanHouten) ja suklaapäällysteinen riisikakku tekee mulle heti paremman olon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aina ollut se, että oli sitten stressiä tai ei, ruokahalu ei katoa. Siksi tämä onkin niin vaikeaa. Ja aina olen palkinnut itseni ruualla tai herkuilla. Tästä ajatuksesta/tavasta kun pääsisi eroon.

   Tsemppiä meille! :)

   Poista