9.1.2014

Paino tänään, vko 75
Paino tänään 107,0 kg.
Viikon painonnousu +0,2 kg.
Pudotus yhteensä -23,0 kg.

Joo, eli ei hirveän vahva alku ollut tälle vuodelle..
 
En tiedä miksi tämä on taas niin vaikeaa. Tuntuu, etten millään saa itseäni niskasta kiinni. Edes oma huono vointi ei saa syytä muuttaa mitään.
 
Äh, en tiedä, ehkä vielä on toivoa.

12 kommenttia:

 1. Itse olen kamppaillut samojen ongelmien kanssa jo puoli vuotta. Sain painoa ensin reilut 20 kg pois ja sit syksy on mennyt hölläillen ja lipsuen. Koen, että tuli turnausväsymys. Nyt piti uuden vuoden jälkeen taas yrittää päästä ruotuu, mutta huonolta näyttää. Kunnes eilen kävin ystävän kanssa vesijuoksemassa. Se olotila illalla, se oli juuri sitä mitä tarvitsin. Se antoi uutta potkua myös syömisten tarkkailuun :) Eli sanoisin, että älä ota liikaa stressia nyt sieltä syömisten ja mässäilyjen puolelta vaan käy kokeilemassa jotain mieluista liikuntaa ja katso antaisiko se sellaisen uuden potkun koko hommaan. Ehkä se liika ajattelu ruokailun muuttamisesta sipseistä maitorahkaan saa aikaan vaan enemmän herkuttelua, kun mieli ajattelee asiaa liian vakavasti. Mene ja tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos järkevistä ajatuksistasi. :) Avainasemassa oli se mielekäs liikuntamuoto ja liiallisen ajattelemisen vähentäminen. Jos noin voi sanoa. :D Mutta toivoa on, että tästä vielä noustaan. Ja mielellään niin että paino laskee. ;)

   Poista
 2. Komppaan edellistä kommentoijaa :) Oma motivaatio taas palasi niin, että pidin ihan raakasti vaan tauon. Lopetin ajattelemasta. Kun on koko ajan, että "pitäisi sitä ja tätä" niin tulosta ei synny ja ei jaksa palata takaisin ruotuun.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmasti todella hyvä neuvo! :)

   Poista
 3. Punnituspäivänä saattaa hyvinkin olla jostain syystä korkeampi paino kuin edellisenä/seuraavana päivänä. Eli älä anna sen maksentaa - pitkällä tähtäimellä se muutos näkyy. Plu joku 200 g erotus, eihän se ole kuin yksi vessakäynti, niin vaaka heilahtaa eri suuntaan! Eli ei liikaa ressiä asiasta kannata ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan kannattaisi jäädä liikaa mietiskelemään. Mutta kun sitä pohdiskelijan vikaa on, niin ei voi aina välttyä liialliselta ressiltä. :)

   Poista
 4. Olen uusi lukijasi ja luin kamppailujasi painon kanssa. Itsellänikin on 35kg ylipainoa ja kamppailen sen kanssa. Olet laihtunut paljo, pystyt kyllä saamaan loputkin pois kuhan vain uskot itseesi. Et nyt luovuta koska uudelleen aloittaminen on vielä rankempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetuloa mukaan! :) Kiitokset tsempeistä, ja sinulle myös hurjasti voimia ja tsemppiä omaan matkaasi. :)

   Poista
 5. Ota pehmeä lasku takaisin ruotuun? Mä elin kuin porsas taas joulun ja uuden vuoden välin ja jo pudotetuista 16 kg:sta palasi 4 kg. Viime viikolla skarppasin sitten sen verran, että saan syödä edelleen aika vapaasti (käytännössä kotiruoan lisänä LEIPÄÄ, joka normaalisti puuttuu dieetistäni), mutta mitään herkkuja ei kotiin kanneta. Viikossa tippui 5,8 kg!! Ja leuka lattiaan punnittaessa! :D

  Tällainen tulos sitten motivoi kummasti ja nyt alkaneen viikon aion vetää vielä tiukemmalla kurilla. Vielä olis joku 30 kg pudotettavaa... Muttei mulla oo kiire :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuiikee viikkopudotus. Tuo jos mikä tsemppää jatkamaan. Hienoa! :) Tsemppiä jatkoon, ja toivottavasti minäkin pääsen mukaan pudotuksen mukaviin fiiliksiin! :)

   Poista
 6. Tsemppiä kovasti painonpudotus urakalle. Niillä jolla tämä urakka on, ei valitettavasti lopu koskaan. Itsekin olen kertaalleen laihtunut reilu 20kg ja sitten painoa tulikin korkoineen takaisin. Pitäisi vaan saada jotenkin muutettua ajatustapaansa ruokaa kohtaan ja oppia kunnioittamaan itseään enemmän. Nämä kaikki vaan ovat niin vaikeita asioita, etenkin kun kaikista herkuista ja ruuista on ylitarjontaa. Motivaatiota olen hakenut itsekin uudelleen sen pari vuotta ja yrittänyt aina uudellee ja uudelleen painonpudotus urakkaani. Valitettavasti oma kroppa hanaa muutoksia vastaan.

  Aloitin nyt tammikuun kunniaksi uudestaan herkkuttoman linjan ja yllätykseksni se on onnistunut luultua paremmin. Olen ollut tosin vasta alle kaksi viikkoa herkkulakossa mutta se on jo suuri saavutus itselleni. Jotain on muuttunut ja sen tuntee itsessään. En halua luovuttaa nyt. Jos sinulla ei nyt onnistu niin kyllä se onnistuu vielä. Pitää antaa itselleen aikaa.

  Vertaistuki on suurin tuki itselleni ja motivaation ylläpitäjä. Minäkin pidän blogia kamppailuistani. Olet lämpimästi tervetullut vaikka blogini on vielä alkutekijöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todentotta koko elämän kestävä projekti. Mutta jospa tässä joskus ajatukset ja kroppa ovat muuttuneet, parempaan suuntaan tietenkin. :)

   Tsemppiä meille molemmille! :)

   Poista