5.1.2014

Viimeiset herkkutunnustukset

Kuvat kertokoon kaiken.
Sen verran selitystä, että osa näistä on loppuvuoden satoa, mutta osa taas on mennyt tämän vuoden puolella. No, josko huomenna olisi se päivä..

10 kommenttia:

 1. herkutteluputki on ihan kamalan vaikea katkasta :-( jos jaksuhali ei olis niin ärsyttävä termi niin saattaisin jopa käyttää sitä... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Niistä on vaan niin vaikea päästää irti. Tuttua ja turvallista kun koko ajan on ähky ja väsy. Yök. Mutta silti vaan pitää syödä niitä. Kiitos. ;)

   Poista
  2. Herkutteluputken lopetus oli täälläki vaikeaa, yritin jo 27.12 mutta onnistuin vasta 1.1 :D. Joskin iltasyöminen on hieman jääny päälle :/. Toivottavasti saisin sen kuriin... Miten?!?!

   Poista
  3. Tosiaan, miten? Kultaiset vinkit olisivat nyt poikaa. ;)

   Poista
 2. Mäkin koitan päästä herkuttelukierteestä, joka jatkui koko syksyn. Ähky ei kyllä ollut kuin joulun ja uudenvuoden välillä, mutta tuli syötyä ihan hirveästi roska- ja valmisruokaa. Lihoin 15 kg :( Ensimmäiset 7 kg tuli yhdessä viikossa, joten luulin että vaaka hajosi, olisi vaan silloin pitänyt heti ottaa itseään niskasta kiinni eikä ihmetellä vaan vaa'an lukemia, nyt on taas paljon vaikeampaa pudottaa nuo. Aloitin uuden elämän 1.1. kuten varmasti moni muukin :) Aloitus oli kyllä suhteellisen helppoa, koska olin vielä uv-aattonakin ihan käsittämättömän turvonnut, ja sohvalla istuminenkin tuntui pahalta. Ihoa kiristeli, omatunto kolkutteli ja olo oli huono ja saamaton. Vain yhtenä päivänä söin pari kourallista nachoja, jotka jäivät uv-aatosta kummittelemaan sohvannurkkaan. Muuten on oltu ilman epäterveellisiä herkkuja ja syötykin terveellisesti ja kasvispainoitteisesti :)
  Mulla on herkkulakkoa kevätpäiväntasaukseen saakka, ja katotaan sitten josko vielä jatkan sitä vai en. Tällä hetkellä makeannälkään syön hedelmiä (klementiinit parhaimpia siihen) ja suolaisennälkään paahdan manteleita mausteiden kera.
  Alle viikko takana, samoin 2 kg. Tsemppiä sullekin! Aloita vaikka herkkujen korvaamisella jollain terveellisemmällä :) Itse toivon että pystyn pitämään tämän yllä vielä huomisesta eteenpäinkin, kun arki alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienolle kuulostaa tuo sun uusi elämä. :) Ja olo ihan varmasti päivä päivältä paranee, you go girl! :D Mä yritän kans vahvistua ja saada itsekuria suuremmaksi. :)

   Poista
 3. Itsellä ollut sama tilanne kanssa nyt jo useamman viikon päällä.Tullut syötyä aikalailla mitä huvittaa. Laihdutin syksyllä noin 6 kiloa ja en syönyt herkkuja muttakuin herkkupäivinä, liikuin ja homma oli hyvin hanskassa. Nyt jostain syystä ollut vaikeaa lopettaa herkuttelua. Olen lihonut varmaan ainakin 3-4 kiloa takaisin, vaa'alla en ole uskaltanut käydä. Harmittaa, kun tuntuu että kaikki minkä eteen nähnyt vaivaa murenee muutamassa viikossa. Mutta täytyy vain koittaa ajatella positiivisesti. Oman pään sisällähän nämä jutut on. Itseäni on ainakin auttanut, kun olen koittanut palata takaisin siihen tunteeseen ja tilaan joka minulla oli syksyllä. Nyt on neljäs herkuton päivä menossa. Alkaa jo helpottamaan. Sokerihan on loppujen lopuks kuin huumetta, kun siitä vierottaa itsensä niin ei sitä hetken päästä tee edes enään mieli. Mutta tässä sulle resepti, näitä käytin omaan "vieroitukseeni":

  http://www.mylucky9.com/taste/100-calorie-miracle-banana-muffin-you-must-try-this

  Onnea uudelle vuodelle ja tsemppiä meille kaikille!

  -Johanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellnikin on tuo vaikeus lopettaa herkuttelu. Miksihän se ei voi jäädä yhteen päivään tai karkkipussiin? No, tässä on paljon haastetta ja opittavaa tulevaisuuteen. Sepä se, oman pään kun saa kuntoon niin ei ole enää suurempia ongelmia. :) Kiitti vinkistä, käyn tsekkaamassa sivun.

   Tsemppiä meille! :)

   Poista
 4. Ainoa keino, joka itsellä toimii on se, että niitä herkkuja ei tule kotiin kannettua.
  Kaikki kotona olevat tietenkin syödään pois.. :D
  Mutta jos niitä uusia ei kantaisi enää kotiin, se olisi jo jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on tosiaan ehkä ainut keino joka tepsisi koska yleensä syön herkkuni kotona. Itse ostan omat ruokani ja herkkuni, joten vain itseäni voin syyttää. Ehkä yritän jättää ne herkut tästä lähin ostamatta. Kokeilen ainakin. :)

   Poista