6.1.2014

Uunipaisti ja uunijuurekset

Pyhäpäivän paremmat herkut. :) Ajattelinpa nyt tosiaan pyhän kunniaksi tehdä oikeaa ruokaa. Hyvää ruokaa mutta samalla ruokaa, jota painoa pudottavakin voi syödä. Oikealla ruualla tarkoitan ruokaa, jota ei ole haettu pikaruokapaikasta. :)
 
Liha oli kimpale naudan sisäpaistia ja lisukkeeksi valmispussi uunijuureksia.
 Lihaan otin värin pannulta ja sitten uuniin. Paketin kyljestä katsoin ohjeen.
Kun kypsyys miellytti, laitoin vielä vetäytymään folioon. Itse tykkään medium - kypsyydestä.
Juurekset laitoin samaan vuokaan, jossa lihan paistoin. Juurekset saavat hyvää lisämakua lihasta tulleesta nesteestä. :)
Voin sanoa, että maistui. :) Todella helpolla valmistui (ainakin itselle) vähän parempi sapuska. Lihaa oli sen verran isompi palanen, että tätä sitten syödään muutaman kerran tällä viikolla. Mutta lihan ystävänä tämä ei haittaa ollenkaan. ;)
 
Nam Nam!

4 kommenttia:

 1. Muuten vaikuttaa hyvältä, mutta olisiko ollut vielä parempaa jos juurekset olisi ollu aitoja, siis tuoreita, eikä pakkasesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olisi ollut, mutta välillä tuntuu että parempi vaikka pakkasesta jos vain tulee syötyä (kasviksia yms.) :)

   Poista
 2. moi! :) kun sanoit että pt olisi liian kallis, niin mites nämä bodycampin paketit..? http://bodycamp.eu/paketit siihen kuuluu tapaaminen/tapaamisia eikä ole kyllä hinnalla pilattuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Noita Bodycamppeja olen myös pohdiskellut, mutten vielä ole ajatusta pidemmälle päässyt. Ei mikään huono ajatus tuokaan. Ja ei tosiaan ole hinnat pahoja. :) Laitetaan harkintaan. :)

   Poista