24.4.2014

20 päivää Detoxia ja VLCD:tä

Ostin jo viikko - kaks sitten noita Nutrilettin pirtelöitä. Tarkoituksena oli tietysti sen kuuluisan laiharin aloitus (en tykkää käyttää laihdutus - sanaa, mutta menkööt nyt tässä), mutta kuinkas ollakaan aina oli se huominen ja huominen..
 
Tänään tosiaan kävin Prismassa, ja erehdyin käymään vaateosastolla ja siellähän on peilejä siellä sun täällä. Voi herttileijaa, kuinka säikähdin omaa turvonnutta olemustani. Päätinkin, että nyt on oikeasti tehtävä jotain! 
 
Vaikka eihän nuo Nutrilettit yms. ole mikään oikotie onneen mutta nyt on katkaistava täysin sokeri- ja hiilarikierre. Koska itseni tuntien (ja tähän tilanteeseen päätyen), en voi vain ajatella vähentäväni hieman herkkuja pikkuhiljaa. Ei vain ole toiminut. Nyt kaikki pois!
Yritän mennä nyt tämän 20 päivää näillä VLCD - tuotteilla. Tulen kuitenkin luultavasti syömään lisäksi vihanneksia, jos jotain tulee tarve pureskella. Ja koulussa todennäköisesti syön vihersalaattia. Mutta niin, että päivän kalorit ei nousisi ainakaan yli 1000 kcal.
Sain myös Harmonia Lifeltä MethodDraine Detox - puhdistuskuurin kehonpuhdistukseen ja Fructolax - kuutioita normaalia suolentoimintaa tukemaan. Näitä aion käyttää myös sen 20 päivää.
Aiheeseen liittyen on tulossa arvonta teille varmaankin huomenissa, mutta tästä voit tilata itsellesi Fructolax - näytteen (ei ole mainoslinkki, en hyödy tästä itse mitenkään :).
Ajattelin myös (jos teitä kiinnostaa?) koko tämän 20 päiväisen uurastuksen ajan kertoa teille päivittäin mietteitä (ärräpäitä luvassa :D ) ja syömiset, vaikka ne syömiset olisivat vain pirtelöitä. Tällöin on repsahduksen mahdollisuus himpun pienempi. :)
 
Miltä kuulostaa? Vaikeaa tulee olemaan tiedän sen, mutta nyt on pakko. Tämän jälkeen on helpompi taas jatkaa kevyemmällä linjalla. Totaalikatkaisu on tehtävä näin radikaalisti.
 
p.s. Mikä Nutrilettin maku on paras?

18 kommenttia:

  1. Taitaa olla pieni kaloriero, mut kokeile ihmeessä naturdietin minttusuklaata!! Tosi hyvää, ei jää sellainen äklö -maku suuhun kun taas niistä mansikka ja vanilja yms. makuisista juomista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, minttusuklaata. Todennäköisesti ei kuitenkaan maistu siltä miltä minttusuklaa yleensä maistuu. :D Mutta täytyy testata. :)

      Poista
  2. Ai että, tämä aihe sopiikin hyvin omiin ajatuksiini. Juuri rt:n kanssa puhuttiin vlcd dieetin vaihtoehdosta ja jäin pohtimaan, pitäisikö itsekin toteuttaa muutaman viikon pätkä. Juuri samoista syistä, erityisesti sokerista irtaantumiseen, dieetti olisi itsellekin hyvä. Kuulisin siis erittäin mieluusti kokemuksiasi! -s

    VastaaPoista
  3. Yritä pitää kalorit alle 800:n, jotta pysyisit ketoosissa.

    VastaaPoista
  4. Nutraamalla saa kyllä hienon startin, suosittelen! Itsellä neljäs viikko menossa ja paino on pudonnut ihan kivasti. Kananmakuinen keitto seka kasviskeitto ovat syötäviä, pirtelöistä suklaa on suosikkini, vanilja uppoaa pienellä irvistyksellä mutta mansikka on ihan kamalaa! Tsemppiä nutraukseen ja muista juoda paljon vettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toivon, että alun saisi edes tällä tavalla. Ei kai sillä tavalla ole väliä jos toimii. ;) Mansikan makuista muistelen joskus maistaneeni ja samaa mieltä olen. :) Itse vielä mietin menenkö kokonaan näillä pirtelöillä vai otanko mukaan myös noita keittoja. :) Ja vettä tulee nyt onneksi juotua kun on tuo puhdistuskuuri samalla. :)

      Poista
    2. Noissa keitoissa on se etu, että jos viitsit pilkkoa ja keittää reilusti porkkanaa ja sitten muussata sen sinne keiton joukkoon, saat huijattua itseäsi, että sinulla on paljon ruokaa, mutta porkkanasta ei silti tule paljoa kaloreita. Eikä sitä kamalaa keiton makua maista porkkanoiden seasta...

      Se mansikkapirtelö tosiaan on hirveintä litkua ikinä!!

      Poista
    3. Okeiii, kiitti vinkistä. Kaikki vinkit on kyllä tervetulleita, jolla voi noiden makua parantaa. ;)

      Poista
  5. Moikka!
    Ihana tämä blogi! Itsekin opiskelen ja painin syömiskulttuurini muuttamisen kanssa! Toistaiseksi kuitenkin huonohkolla menestyksellä, joten viimeaikaisista postauksistasi olen saanut paljon irti! Kiitos siis ja mieluusti lukisin noista 20 seuraavasta päivästä!
    Jäin miettimään, että eikö noissa nutreissa ole aika paljon sokeria? Olen tosin huhujen varassa, sillä itse en ole kokeillut :)
    Toivottavasti lähtee hyvin homma käyntiin! Täälä ainakin ollaan peukut pystyssä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos kovasti! :) Kyllä me tässä vielä tsemppi päälle saadaan. :) Näyttää olevan ihan "mukavasti" sokeriakin, 10 g per annos. Mutta vähemmän mitä omissa herkuissa. :D

      Tsemppiä sinullekin hirmuisesti! Töitä meillä on edessä mutta eiköhän me ajan kanssa selvitä. :)

      Poista
    2. Totta, huomattavasti vähemmän sokeria, kun normaalisti syödessä... :D kiitos tsempistä ja kyllä, töitä on edessä, mutta kiitos eilisen postauksen löysin voimia kävellä koulussa pitsalinjaston ohi! Pienin askelin siis mennään! ;)

      Poista
    3. Mahtavaa!! Juuri näistä pienistä valinnoista ne kilot on loppupeleissä kertyneet, ja näillä valinnoilla myös ne lähtee. :) Mutta apua, missä koulussa on pitsalinjasto? Onneksi ei meidän. :D

      Poista
  6. Onkos nuo Nutriletit minkä makusia, tai siis tarkotan että onko sellasia ällöjä jauhopaakkuvellejä vai maistuuko jo jopa suklaalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo aikalailla jauhoisille maistuvat. Paakkuja ei ole kun sekoittaa kunnolla, mutta ei makua juuri suklaaseen voi verrata. Pahempaakin vois olla mutta myös paaaljon parempaa. :)

      Poista
  7. Jos on katkaistva tiukasti, sitten vaan katkaisuhoitoon ;-) Eli tsemppiä matkaan!
    Komppaan tuota yhtä kirjoittajaa - eli kasviksisssa on niin vähän kaloreita, että jos niitä laitat litkun sekaan, saat mahaan täytettä ilman turhia kaloreita.
    Ja jos ketoosiijn pääset, ei sen jälkeen ole pahemmin nälkäkään (huomasin karpatessani sen hyödyn) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä jotain katkaisuhoitoakin ehkä tarvis. ;) Joo, kasviksia on mukava pureskellakin, saa jotain tekemistä suulle. :D

      Poista