25.4.2014

Aamupala

Nam nam. Tästä se lähtee. :)
Ainakin tämä suklaanmakuinen oli ihan juotavaa. Ei kai nämä koskaan mitään herkkua ole (vaikka tuotteen nimi on Delicious Chocolate :D ), mutta pahempaakin olen maistanut.
 
Pakko myöntää, ettei nälkä lähtenyt. Sisulla mennään (ei siis sillä pastillilla ;) !
 

8 kommenttia:

 1. Aivan älyttömästä tsemppiä!!!! Sen jaksaa, kun huomaan miten kevyt ja hyvä olo tulee ja se tukkoinen ja raskas olo häviää pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Ekat päivät on niitä pahimpia mutta jos niistä pääsee, helpottaa jatko. :)

   Poista
 2. Mäkin aloitin tänään! Kaapissa kummitteli kasa vanhoja Nutrilett-pusseja (osa jo vanhentuneita, mutta so what). Olen NIIN kyllästynyt tähän jämähtämiseen, että jotain on tehtävä. Paino oli aamulla 107,4kg, eli oikeastaan samoissa lukemissa mennään :)

  Tarkoitus olisi nutrata toukokuun loppuun. Välissä on tosin pari sellaista 1-3 päivän menoa, jolloin haluan syödä normaalisti. Lähden mukaan seuraamaan edistymistäsi ja jos haluat, voin kommentoida ja kertoa omasta tilanteestani.

  T: Lenne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ainakin yksi "kohtalotoveri" siellä. :D Mielellään kuulen, että miten siellä sujuu. :) Tsemppiä meille! :)

   Poista
 3. Oon nutrannu ny viikon, ihan kivasti on nesteet lähteny kiertoon ja parasta tossa on se,että oikeesti ihminen tulee toimeen ihan naurettavalla kalorimäärällä.. Viikon tulos mulla oli -4 kiloo.. tsemppiä sullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nesteet on jo nyt lähtenyt hyvin kiertoon, nim. vessa tullut tänään hyvinkin tutuksi. ;) Hieno tulos sulla! :)

   Poista
 4. Ihan perus Nutrilet chocolate jauhe on kyllä paras! Tuossa Delicious Chocolatessa on jotenkin omituinen maku. Jos aijotte ottaa itseänne niskasta kiinni, niin pakkohan minunkin on yrittää. Nutrilettia löytyy kaapista 3 pakettia. Kestän yleensä kolme neljä päivää ja sitten sorrun taas syömään. Jos kestäisin viikon, niin sitten varmasti jo helpottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, voi sitten kokeilla sitä perussuklaatakin. No niin, ei muuta kuin mukaan vaan kun kerta vermeet löytyy jo kaapista. ;)

   Poista