25.4.2014

Päivä 1: VLCD + Detox

Ensimmäinen päivä alkaa kääntyä iltaan, ja kaikki on mennyt tähän asti hyvin! :) Aamulla oli kylläkin jo heti heräämisen jälkeen ensimmäinen ajatus kauppaan ja herkkuostoksille lähtö. Mutta ei auttanut, päätös tehty ja nestemäinen aamupala napaan.
Olen tosi kriittinen mitä moskaa syön, ja jos oikein muistelen, taisin vielä muutama viikko takaperin vannoa, etten ainakaan näillä nestemäisillä ruuilla yritä saada painoa alas. No tässä sitä ollaan ja eihän nämä nyt maailman pahinta "ruokaa" ole. :)
Nälkä on oikeastaan ollut koko päivän, ja suurin osa päivästä on mennyt peiton alla palellen. Monen monta kertaa on ajatus livistänyt jäätelöihin ja suklaaseen, muun muassa. On se vaan niin, että teki sitä taikka tätä, ruoka ja syöminen on koko ajan mielessä. ;)
Detox - tiiviste on vadelman ja karpalon makuinen ja sekoitinkin sen aamulla karpalon makuiseen vissyveteen. Tosi hyvää oli. Ja tätä joi mielellään. Tiivistettä sekoitetaan 1,5 litraan vettä, joten tuleepahan ainakin sen verran juotua muutakin nestettä päivässä. Tämäkin on jo iso muutos, yleensä en juo vettä päivässä juuri ollenkaan.
Tämän päivän saldona on tähän mennessä kolme annosta Nutrilettiä. Viisihän on se suositus naisille, mutta lasken päivän kalorimäärään mukaan myös tuon puhdistuskuurin kalorit. Jos suuri nälkä vielä yllättää tänään, juon yhden Nutrilettin.
 
Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ensimmäiseen päivään. Vielähän tuhoja kerkeää tehdä, mutta sovitaan ettei näin tapahdu. ;)
 
Päivän kalorimäärä:
 
Nutrilett 357 kcal
Puhdistusjuoma 38 kcal
Hedelmäkuutio 27 kcal
= 422 kcal
 

3 kommenttia:

 1. Syö ehdottomasti kaikki 5 pussia nutreja ja sitten vielä nuo detoxit päälle! Kalorit jää silti selvästi alle 800 ja saat kaikki vitamiinit yms., mitä niissä pusseissa on.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä eli ehdottomasti syötävä kaikki 5 pussia päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on kyllä tarkoitus, mutta jotenkin tämä ensimmäinen päivä meni näin. Olisi pitänyt juoda pussit tiheämpään mutta meni aikataulutus mönkään ja en enää illalla ennen nukkumaan menoa viitsinyt kolmea viimeistä pussia kerralla juoda. :)

   Poista