26.4.2014

Päivä 2: VLCD + Detox

Nälkää ei juurikaan (tai maha kyllä kurisee mutta nälkä ei ole), ei palelua eikä pääkipua. Paremmin siis kuin eilen. :) Tämä ei kuitenkaan poista sitä, että taistelua on taas saanut käydä itsensä kanssa tässä pysymisessä. Muutaman kerran ajattelin jo "jatkaa taas huomenna, eihän mun tarvitse kertoa totuutta". No niin, turhaan itselleni valehtelen. Eihän tätä muutenkaan teitä varten tehdä vaan itseä. :)
 
Olo on hieman väsynyt eikä oikein jaksa tehdä mitään. Se kai kuuluu tähän kun kalorit aika matalalla. Mutta eiköhän sitä jossain vaiheessa piristytä, ainakin jos ketoosiin asti pääsee.
Päivän ateria x 5. Tietääkö kukaan, että pitääkö nämä jauheet syödä heti sekoittamisen jälkeen? Mietin vain, että jos tekee valmiiksi ja antaa hetken olla jääkaapissa kylmettymässä. Toive olisi, että oikein kylmänä maistuisi paremmalle. :)
Löysin kaapista näitä tomaattikeittoja, huom! kermaisia. :D Päiväys on kyllä mennyt mutta ei kai nämä miksikään mene? Mietin, että jos näihin sekoittaa vaikka tomaattimurskaa niin pystyisiköhän näitä syömään.
Näissä valmiissa smoothieissa (miten lie taipuu) näytti olevan enemmän kaloreita (olikohan tuplasti enemmän) kuin näissä jauheissa. Juodaanko näitä vähemmän päivässä kuin jauheita vai mihin käyttöön nämä on tarkoitettu?
 
Näin muuten viime yönä unta sipseistä ja kaiken maailman herkuista, ja kaupassa oli pakko käydä kiusaamassa itsekuria. ;)
Geishatuutti, herkkua!
Päädyin kuitenkin tälle osastolle.
Tässä vielä illan viimeinen ateria. Ehkä paras ikinä. ;)

Päivän kalorimäärä:
 
Nutrilett 595 kcal
Puhdistusjuoma 38 kcal
Hedelmäkuutio 27 kcal
Porkkana 100 g 33 kcal
Kurkku 50 g 5 kcal
= 698 kcal

p.s. Päivän aiempi arvontapostaus tässä.
 

17 kommenttia:

 1. Laita shakeriin muutama jääpala kun ravistelet, kivasti viilentyy. Ja uusimmissa Kauneus ja Terveys -lehdissä oli joku naisten "nutrausmuutos" tms kilpailu, saman tyylinen kuin muiden lehtien "elämä uusiksi" jne kilpailut. Josko sieltä motivaatiota ja ideaa. Tsemejä!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ihan älyttömästi!!! Sä pystyt siihen ja nyt et anna periks!! Laitat itselles jonkun palkinnon, kun oot saanu tuon vietyä läpi esim. kasvohoito tai jotain :-) TSEMIÄ!!!!

  VastaaPoista
 3. Mittaa vesi valmiiksi shakeriin ja anna olla jääkaapissa. Sitten sekoitat jauheen veden sekaan. Näin minä teen.
  Huomenna minäkin aloitan (vaikka on sunnuntai, laihdutushan kuuluu aloittaa aina maanantaina)! Tällä hetkellä kuulostaa hyvälle idealle, mutta kun huomis aamu koittaa, niin tiedän, että minulla on kauheat herkun tuskat ja elämä tuntuu epätoivoiselle ilman herkkuja ja ajattelen, että ei yksi päivä enää maata kaada vaan laihdutan maanantaista.. Maanantaina on kuitenkin ihan yhtä suuret tuskat. Kateellisena katson työkaveriani joka päätti laihduttaa ja laihdutti tuosta vain ilman suurempia repsahduksia lyhyessä ajassa 25 kg! Miksi minä olen niin heikko?? t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei alkanut tänään laihdutus, ei.. Huomenna sitten.. Maanantaina! Kesäksi piti laihduttaa, että mahtuu edes johonkin vaatteeseen, mutta ei. Mihin minä suonorsu kesällä pukeudun?? Apua! t. Minna (p.s. toivottavasti on lyhyt ja kylmä kesä..)

   Poista
  2. Tiedän niin kuinka vaikeaa se on. Ensimmäinen päivä on pahin, silloin sitä retkahtaa helposti. Älä ajattele tulevaa kesää, vaan pelkästään tätä päivää ja vähän huomista. Mitä sitten jos ei tänä kesänä olla tavoitteessa? Ehkä ensi keväänä tai kesänä jo hyvinkin. :) Monesti tavoitteet vaan masentaa, ainakin liian suuret.

   Jos tuntuu nutraus liian tiukalta, kevennä muuten. Itselle tämä oli ainut ratkaisu, toivottavasti toimii. :)

   Tsemppiä, tsemppiä! You can do it! :)

   Poista
 4. Minulla on tapana tehdä edellisenä iltana aamun pirtelö, enkä ole huomannut siinä mitään ongelmaa. Enkä edes laita jääkaappiin, vaan yöpöydällä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestä tuntuu mukavammalle juoda nuo kylmänä. :)

   Poista
 5. Muistaakseni pitäisi 15min kuluessa käyttää :) ja en oikei tiedä mikä noissa valmispirtelöissä on erona, paitsi toodella paljon parempi maku! Itse tykkään naturdietin valmispirtelöistä. Monesti ovat tarjouksessakin.Voithan ostaa vaikka yhden tuommoisen valmiin "herkuksi" jauheiden seuraksi :D

  VastaaPoista
 6. Suklaapirtelön voi laittaa noin puoleksi tunniksi pakastimeen jolloin siitä tulee "sorbettia" Välillä teen pirtelön illalla valmiiksi ja laitan jääkaappiin odottelemaan aamua :)

  Kyllä se olo sitten helpottuu huomattavasti kun pääset ketoosiin.

  VastaaPoista
 7. Valmiissa on se idea, että niitä käytetään vähemmän kun on enemmän kaloreita jne.

  VastaaPoista
 8. http://superdieettikatja.blogspot.fi/2014/04/11-kyssaria-11-vastausta-11-haastetta.html

  Sinut on haastettu! :)

  VastaaPoista