27.4.2014

Päivä 3: VLCD + Detox

Tänään on ollut tosi vetämätön olo. Päätä on särkenyt tosi kovasti eikä ruuat ja juomat oikeen mielellään olisi maistuneet. Mutta positiivista, ettei tänään ole tainnut kertaakaan käydä luovutus mielessä. :)  
Kaupasta ostin nämä pari smoothieta koulua varten. Jotenkin tuntuu, ettei viitsi koulussa alkaa sheikkaamaan noita jauheita. Parempi olla jotain mukana ettei mene pelkällä lounaalla koko koulupäivä.
 
Suklaajauheita meni tänään neljä ja yhden aterian söin tomaattikeittona, johon sekoitin tomaattimurskaa.
Tomaattimurskan lämmitys kattilassa ja jauhe sekaan kun on kiehahtanut. Odotukset ei olleet korkeat koska muistelen ettei tuota tomaattijauhejuttua voi ihminen pelkästään syödä.
Ulkonäkö oli ihan ookoo, mutta kyllä vain harmiksi se jauheen maku puski läpi. Sinnillä vetelin naamariin mutta taitaa jäädä yhdeksi kokeilukerraksi. Sinänsä oli mukava syödä moneen päivään lämmintä ruokaa. :)
 
Huomenna on taas maanantai, kuka lähtee mukaan? ;)
 
Päivän kalorimäärä:
 
Nutrilett (suklaa) 476 kcal
Nutrilett (tomaattikeitto) 115 kcal
Puhdistusjuoma 38 kcal
Hedelmäkuutio 27 kcal
Tomaattimurska 104 kcal 
= 760 kcal
 

8 kommenttia:

 1. Ei millään pahallan ,mutta toivottavasti kukaan ei lähde mukaan. Ensin siis laihdutit superdietillä painoa reilusti alas, sitten söit "normaalisti" aikasi ja melkein puolet tuli takaisin. Nyt nutraat. Koska opettelet syömään oikein ja nauttimaan liikunnasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi mukaan ei saisi lähteä jos minulla on ongelmia syömisen yms. kanssa? Valitettavasti se syömään opettelu ja liikunnasta nauttiminen ei onnistu sormia napsauttamalla. Minulla tämä näyttää menevän pidemmän kaavan kautta. :)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa. Eikö kannattaisi opetella syömään oikein ja terveellisesti, käydä muutaman kerran ravintoterapeutilla keskustelemassa ja liikkua? Noilla kalorimäärillä kroppasi alkaa pitämään kiinni kaikesta saamastaan energiasta. Nutraamalla saat aineenvaihduntasi aivan sekaisin, eikä sitä ole aivan helppoa saada normaaliksi. Tuon dieetin jälkeen on vaikeaa palata tavalliseen ruokavalioon ja paino palaa korkoineen takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä voi sanoa, että aineenvaihdunta olisi enempää sekaisin kuin ennen nutrausta. Ehkäpä jopa päinvastoin. Kunpa ne asiat menisivätkin niin, että käyn muutaman kerran ravintoterapeutin luona juttusilla ja täts it! Mutta todellisuus on yleensä hieman ihmeellisempää.

   Asiaa kyllä puhut, mutta jos on pakko erehdyksen kautta oppia niin sillä kai on mentävä. :)

   Poista
 3. Mä lopetin nutrausurakkani toisen päivän iltana. Olo oli ihan hirveä: huimasi (vaikka olin varmasti juonut tarpeeksi) ja kuvotti. Kun kävin 2 kertaa oksentamassa, totesin, että eiköhän tämä ollut tässä. Nyt sitten perusruualla hommaa eteenpäin. Hitaastihan se sujuu ja hermot meinaa mennä, mutta eivät nämä kilot hetkessä tulleetkaan... Tsemppiä, jään seuraamaan miten sulla menee!

  T: Lenne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui kun on ollut noin paha olo. Itselläkin on välillä heikottanut mutta onneksi mennyt ohi. On kuitenkin todella raju kalori- ja ruokamäärän muutos entiseen. Tsemppiä sinullekin, kyllä ne kilot lähtee kunhan annetaan aikaa. :)

   Poista
 4. Aika inhottavia kommentteja! Kyllähän tuolla nutrauksella saa sen sykäyksen aloittaa kevyempi elämä. Eihän tuota ole tarkoitus kauaa ylläpitääkään. Itsekin kerran kokeilin mutta laatta oli lentää tämän tästä kun ne jauheet maistui niin pahalle, oli pakko luovuttaa.. tsemppiä sinun projektiin!!

  VastaaPoista
 5. Olen pari kertaa maistanut joitain (saamiani) laihdutuspirtelöitä tai jauheita. Ei ollut mun juttuni; en pitänyt mausta, haluan purskella ruokaa ja muutenkin haluan syödä "oikeaa ruokaa". Monella nuo nutraukset on tietysti toiminutkin.

  Olen ollut 13 kk 5:2-dieetillä ja se on sopinut hyvin. Paastopäivät on kestänyt hyvin, kun on hyväksynyt sen, että välillä on nälkä, joka kuitenkin myös häviää eikä vain kasva kasvamistaan, kunhan paastopäivinä muistaa juoda paljon. Illalla olen siten syönyt yhden 500 kcal aterian, aina "oikeaa ruokaa"; salaattia ja kalaa/pihviä/broileria, munakkaan tai shaksoukaa, joka on pannussa haudutettua tomaattimurskaa, haluamiaan vihanneksia ja tuossa kastikkeessa haudutettua kananmunaa. Täyttää hyvin ja sitten seuravan päivänä saakin taas syödä normaalisti.

  Sitoudun siis kahtena päivänä viikossa yhteen 500 kcal ateriaan ja muuten syön normaalisti, välillä aika lailla herkutellenkin. Vyötäröltä on lähtenyt 15 cm. Tätä täytyy tietysti jatkaa, jos palaan entiseen, kilot tulevat varmasti takaisin.

  VastaaPoista