4.8.2014

Osallistu H&M - lahjakorttien arvontaan

Kaksi vuotta on tätä "projektia" blogin muodossa projektoitu. Tuloksethan nyt on mitä on mutta sinnikkäästi eteenpäin yritän. :)
 
 
Kiitoksena teille mukanaolosta ja tsempeistä, arvon H&M:n lahjakortteja. Ajattelin arpoa lahjakorit kahdelle, toiselle 40 € ja toiselle 30 €. Vaikkapa uusien treenivaatteiden ostoon. :)
 
Osallistu siis:
 • Jättämällä kommentti tähän postaukseen. Ihan mikä vain kommentti käy mutta olisi kiva kuulla sinun paras laihdutusvinkkisi.
 • Laita mukaan nimimerkki tai sähköpostiosoite.
 • Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.8.2014 asti.
Onnea! :)
 
 
Lahjakortteja ei ole sponsoroitu.
 

143 kommenttia:

 1. Mä en ole ehkä paras mahdollinen henkilö antamaan laihdutusvinkkejä kenellekään, mutta mun mielestä itsensä rakastaminen jo isommassa koossa auttaa myös painonpudotuksessa. Se, että ei ole niin kauhean ankara ja julma itselleen. On helpompi olla itselleen hyvä (syödä terveellisesti jne.), kun aidosti haluaa itselleen pelkkää hyvää, sen takia että on niin mahtava tyyppi! <3 :)
  3lenanblog1 [at] gmail [dot] com

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole laihdutusvinkkejä, mutta uskon että kannattaa ylläpitää motivaatiota. Onnea tavoitteiden saavuttamiseen! :)
  sähköposti: jennahaanpaa7@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Laihdutusvinkkinäni toimii armollisuus itseä kohtaan. Ei kaikki ole niin justiinsa eikä laihdutus ole yhtään mukavaa jos ei välillä salli herkkujakin, jos siltä tuntuu. GoFatGo:llä olen itse laihduttanut ja hyvin ovat kilot karisseet vaikka pidänkin kerran viikossa herkkupäivän milloin saan syödä/juoda ihan mitä haluan, olipa se sitten tavallista kotiruokaa, pizzaa, kebabia, karkkia, mitä tahansa. Enkä varmasti olisi jaksanut jatkaa näin pitkään jos olisi pitänyt koko ajan syödä gramman tarkkuudella ohjeiden mukaan. Hitaammin ehkä edistytään kuin ohjeiden mukaan laihduttaessa, mutta edistytäänpä kuitenkin ja hyvältä tuntuu! :) Toinen loistava tsemppari on sykemittari, sen hankittuani olen löytänyt liikunnan ilon ihan uudella tavalla! rettemew[ät]hotmail[piste]com

  VastaaPoista
 4. Mun paras vinkkini on kohtuus. Mikäli syöt liian vähän, kostautuu se ennemmin tai myöhemmin ahmimisena. Mikäli syöt liikaa, menee kroppasi tukkoon. Mikäli syöt sopivasti, voi kroppasikin hyvin ja sallii ne satunnaiset herkuttelutkin :) Totaalikieltäytymisiä yhtään mistään en kannata. tbsuvin@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vinkkini kuuluu näin: Keskity siihen, mitä kaikkea ihanaa SAAT syödä eikä siihen, mistä jäät laihduttaessa paitsi. Panosta siis mahdollisimman värikkääseen ruokaan ja esteettiseen esillepanoon ja nauti jokaisesta terveellisestä suupalasta hymyssä suin!

  VastaaPoista
 6. vähähiilarinen dieetti toimivin! Ihan siis, että vaihdat pastat/riisit juureksiin ja kasviksiin niin päivän kalorit laskee reilusti! :)
  jennynkk@gmail.com

  VastaaPoista
 7. mä olen niin onnellinen, että sä kirjoitat taas blogia <3
  you soooo can do it!

  mun paras laihdutusvinkki on terapiaan meneminen,
  elämän pohtiminen auttaa jotenkin kummasti myös dieettiin ja dieettitavoitteisiin.

  <3

  VastaaPoista
 8. Mulle tuli mieleen kaksi juttua: muun elämän laittaminen kuntoon, eli stressinaiheuttajien poistaminen. Toiseksi kannattaa panostaa ruokaan. Pelkkään kanaan ja parsakaaliin kyllästyy nopeasti (rahkasta puhumattakaan), mutta kun jaksaa nähdä hiukan vaivaa niin löytyy vaikka mitä kevyitä herkkuruokia! :) haave.iiv@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Oma vinkkini on kokonaisvaltainen ja pitkällä tähtäimellä etenevä elämäntapamuutos. Tähän kuuluu se kolmen kopla, jotta elämäntapamuutos onnistuu: syöminen, henkinen puoli ja liikunta. Näitä asioita olen itse muuttanut ja nämä asiat ovat toimineet minulla. Näiden kolmen kombinaatio on yllättävän tärkeä ja näiden alla on vielä niin paljon tärkeitä asioita. Tässä muutama asia mitkä ovat osana näitä.
  - Syöminen: tasaiset ruokarytmit ja mahdollisimman puhdasta ruokaa.
  - Henkinen puoli: Jos tunnesyöminen on ongelma (kuten minulla), niin mitkä vaikuttavat siihen? Mitkä asiat ovat jatkuvan puputtamisen taustalla? Ja pystytkö käymään asioita itse läpi vai onko tarvetta ammattiauttajalle?
  - Liikunta: harrasta lajeja mistä pidät, lisää hyötyliikuntaa ja itseluottamuksen noustessa vaikka salille/ryhmäliikuntatunneille.

  Tässä on paljon vinkkejä, mutta nämä kaikki ovat osana omaa elämäntapamuutostani. Sinulle hurjan paljon tsemppejä ja positiivisella asenteella eteenpäin! Ei kannata ajatella mitä on tullut takaisin ja mitä olet tehnyt väärin, vaan ajattele tulevaa! Pidä katse edessäpäin! :)
  Sähköposti: norma-noe-@hotmail.com
  - Norma Noe

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa :) Laihdutusvinkkinä lähinnä tulee mieleen vain se perinteinen: syö vähemmän, liiku enemmän. Unikin on tärkeä osa laihdutusta.
  kuiskaa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Yksinkertaisesti terveellinen ruokavalio ja herkkujakaan ei saa kokonaan kieltää laihduttaessakaan tai muuten niitä alkaa ahmimaan sitten vaan entistä enemmän :D
  Nimimerkki Millanen (millal@luukku.com)

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta! Kävely, pyöräily, yleensäkin liikunta auttaa laihtumaan! Irmasimola@suomi24.fi - Irma-

  VastaaPoista
 13. Laihdutusvinkkinä: Älä kärsi vaan pyri nautintoon. :)

  Jos vituttaa lähteä salille niin mun mielestä on ihan ok jättää se joskus väliin. Tosin itsehän en käy salilla ollenkaan, koska se ei ole mun juttu. Mutta lenkkeilen ja uin ja teen muita juttuja. Joskus voin jättää ne välistä, jos ei ollenkaan huvita, mutta onneksi yleensä huvittaa.

  Sama juttu ruuan kanssa. Yleensä tykkään syödä salaattia, rahkaa yms, mutta en voisi elää ilman suklaata ja rasvaa. Joten syön sitten niitäkin.

  Hyvin on toiminut mulla tämä, mutta erilaisiahan me ollaan.

  nooranelamaa@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mukana!
  Terveellisen ruokavalion lisäksi tarkeää on myös liikkua sekä juoda paljon vettä! Yksinkertaista, mutta totta :)
  jenskunu@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. HennaH

  On todella antoisaa käydä lenkillä ainakin kerran päivässä, herkkuja vain perjantaina. Juoda vettä paljon, myös aterian lopuksi.

  Katsella ihania muotivaatteita netistä.
  henna.holappa1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mukana täällä kanssa! :)

  Minun paras laihdutus vinkki on, että lopeta laihdutus ja ala laihtua :) ( omat ajatukset kuntoon, sillä pääsee pitkälle )

  laardisulaa@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Nämä vinkit eivät kyllä onnistu kaikkien kohdalla, mutta minulla parhaiten ovat toimineet imetys sekä reissaaminen pari kuukautta Aasiassa (lue: elämää ja liikuntaa ilman leipää,pastaa ja perunaa) :D thebernardbianca@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Paras laihdutusvinkki... No jaa, raskaus :D Näin ainakin terveydenhoitaja minulle vakuutteli. Raskaana olo on kuulemma monelle ylipainoiselle eräänlainen laihdutuskuuri, kun sitä haluaa elää terveellisemmin vauvankin vuoksi. No joo, jos ei kuitenkaan :)

  Varmaankin armollisuus ja hetkessä eläminen voisivat olla hyviä vinkkejä. Ja tarpeen myös allekirjoittaneelle. Pitää olla armollinen itselleen. Muistaa, että virheitä saakin tehdä eikä kaikki mene aina niin kuin Strömsössä, mutta silti ei kannata lannistua. Ja hetkessä kannattaa elää, et voi elää valmiiksi seuraavaa päivää etkä voi muuttaa mennyttä. Niitä ei kannata etukäteen/jälkikäteen murehtia.

  VastaaPoista
 19. Mukana! ja en tiedä mitään hyviä laihdutusvinkkejä, itsekkin kaipaisin hyviä vinkkejä!! :D

  milja.annukka123@gmail.com

  VastaaPoista
 20. En ole varmaan hyvä antamaan laihdutusvinkkejä, sillä itse olen laihduttanut ihan vaan alkamalla kuntoilemaan ja vaihtamalla ruokavalion terveellisempään ja lähinnä kasvispainotteiseen. :)
  suzy_1994@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Nuku hyvin, juo vettä, syö säännöllisesti on mun "kivijalat".

  VastaaPoista
 22. joskus viitisen vuotta sitten laihdutin noin 76kg-61kg..15kg parissa kuukaudessa. Suurimaksi osaksi poljin lähes päivittäin sellaisen tunnin verran kuntopyörää. muuten en liikkunut..ruokana oli puuroa aamulla, päivisin ja iltaisin tonnikalaa, raejuustoa salaatin sekaan ja ruisleipää lisukeeksi yleensä. Sitten vitamiinit popsein erikseen..ei ny mikään kummoinen dieetti vinkki..mutta itsellä lähti rivakasti paino.

  terveys1 (at) wippies.fi

  terveys1 (a

  VastaaPoista
 23. Samankaltainen projekti täällä menossa kun sulla ja olen huomannu että paras keino on aloittaa aamu liikunnalla. Näin kesällä se on jopa mukavampaakin kun on vähän edes viileämpää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, unohtu toi nimi tosta ^^
   -Minns-

   Poista
 24. Vinkkini on, että pitää olla kohtuullinen kaikessa. :)
  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. itselläni ei oo ollut tarvetta laihduttaa, mutta se miten pysyn kunnossa on, että pitää verensokerin tasaisena läpi päivän ja syö ravintorikkaita ruoka-aineita. suosittelen lukemaan kirjan mieliruokaa:)

  valtonen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Säännöllinen ateriarytmi takaa (=takaisi :D) nälän pysymisen kurissa..
  sinisimpukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Päätin että en kiellä itseltäni mitään niin kummasti ei haluttanutkaan herkkuja kokoajan. :) Myöskin säännöllinen ateriarytmi auttaa ja syö edes jotain pientä 3-4 tunnin välein vaikka ei kova nälkä olisikaan.
  sohvi94@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. 19 kiloa lähtenyt viime kesästä. Vaihdoin leivät karppiversioihin ja aloin syömään rahkaa välipalaksi. Söin yhden lämpimän ruuan päivässä, vähensin suklaansyöntiä ja aloin syömään munakkaita. Opein myös syömään salaattia.

  Tällä alkoi lähtemään kilo viikossa ekat 9 kiloa. Ruokahalu ja annoskoko vähenivät molemmat pikkuhiljaa, samaten suklaanhimo. Nopeen pudotuksen jälkeen paino on tippunut aika tasaisesti 55 kiloon. Nykyään annoskoot on puolet entisestä ja karkinhimo on aivan minimaalinen.

  Eli lyhyesti: karppaustuotteet ja proteiini on jees, täysin karppaajaksi ei tarvitse ryhtyä

  - Auli

  VastaaPoista
 29. Ihqu arvonta, pakko osallistua! Säännöllisillä ruoka-ajoilla olen saanut tiputettua painoa 50n voipaketin verran...ja kohtuus kaikessa :)
  -Tintura-

  VastaaPoista
 30. Itsellä ollut lapsen saannin jälkeen vaikeuksia saada paino pois, jossain vaiheessa oli vaan pakko katsoa omia syömisiä ja liikuntoja ja yksinkertaisesti tajuta, että koko ajan huijasin hieman itseäni. Pitää unohtaa se ajattelu, että "koska painon nyt näin paljon mun peruskulutus on niin ja niin paljon", syö sen verran kaloreita, mitä normaalipainoinen kroppa tarvitsee.

  ki_risi@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Paras vinkkini on jättää turhat herkut pois!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Paras vinkkini on hankkia itselle treenikaveri! Treenaaminen sujuu sitä paremmin kun on joku jonka kanssa tehdä tavoitteet jotka saavutetaan yhdessä ja saa jutella treenien aikana. Niin monesti painokin putoaa nopeammin kun on joku jonka kanssa painoa pudottaa :) annukka36@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Näiden helteiden aikana olen huomannut että kuumalla ilmalla kuntoilu on hyvin palkitsevaa. Mitä kuumempaa sitä korkeammalla syke liikkuessa on ja sitä enemmän kuluttaa :) Toki on tärkeää muistaa kuunnella omia tuntemuksia ja juoda tarpeeksi vettä. Hyviä liikuntahetkiä :D

  VastaaPoista
 34. Vedenjuonti,ehdottomasti! Sillä alkaa aamu ja koitan muistaa juoda pitkin päivää. Täyttää vatsaa ja iho sekä elimistö kiittää:)
  riksutin@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Oon lukenut blogiasi yli vuoden ja iloinen olen, että palasit kirjoittelemaan tänne! :) Itselläni myös painoa pitäisi pudottaa, mutta en tiedä mitä. Vaikka olenkin ylipainoinen niin liikun enemmän kuin koskaan ennen. Pyöräilen viikossa n. 100 km, mutta kumma kyllä sillä ei ole painooni juurikaan merkitystä ollut. Omaan kuitenkin hyvän itsetunnon ja olen sinut itseni kanssa ja se on minulle tärkeintä.

  VastaaPoista
 36. Viime aikoina olen tykännyt ajatuksesta, että kaikki on sallittua - huomenna. Jos vaikka himoitsen jotakin, sanon itselleni, että saan sen huomenna. Jos ajattelen, että en enää ikinä saa syödä jotakin, niin ei siitä tule yhtään mitään, mutta huomiseen pystyn kyllä odottamaan. Yleensä sitten "huomenna" ei enää tee mieli ainakaan sitä samaa, mitä edellisenä päivänä.

  VastaaPoista
 37. Säännölliset ruoka-ajat ja liikuntaa. Herkut oon itse ainakin korvannut hedelmillä, eikä karkkeja tee enää yhtään mieli:) Aamulenkit koiran kanssa on parhautta <3
  nenniuu@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Oletko jo kokeillut 5:2 dieettiä? Minulla se on toiminut hyvin. Tietysti siinä pitää huomioida, ettei sitten normaaleinakaan päivinä saa syödä, mitä huvittaa. Mutta olen tykännyt hirveästi siitä, etten ole laihdutuskuurilla kuin kahtena päivänä viikossa. Sopii paljon paremmin normaaliin elämään kuin tiukka kuuri.

  VastaaPoista
 39. Ihanaa että olet päättänyt jatkaa projektia! Mun mielestä jojoilijoille ehdottomasti paras ratkaisu on ottaa PT mukaan kuvioihin! Kun itsellä oli heikkoja hetkiä, eikä salilla käynti tai ruokavalio olisi kiinnostanut, PT kanssa sovitut tapaamiset ja punnitukset "pakottivat" eteenpäin! Suosittelen PT:tä jonka kanssa tapaamisia useamman kerran viikossa, ja jonka kanssa voi tehdä kaikkea muutakin liikunnallista kuin vain "ainaista" salia :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
 40. Mun vinkki on syödä säännöllisesti, juoda paljon vettä ja koittaa liikkua edes 30min päivässä.

  Ite teen vuorotyötä niin painoa on alkanu taas kertyyn, niin pakko alkaa iteki vähäb muuttaan elämän tapojansa..

  Terzie@netti.fi

  VastaaPoista
 41. säännölliset ateriavälit, syö paljon proteiinia, älä unohda hiilareita, paljon kasviksia, marjoja, muutama hedelmä päivässä. Opettele juomaan vettä 2-3 litraa päivässä. Ensin ruokavalio kuntoon ja sitten mukaan liikunta :)
  Pienin askelin, tee joku pieni muutos ja noudata sitä niin kauan kun se on rutiini, lisää vasta sitten joku toinen muutos elämääsi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 42. Ei liian yksipuolinen ravinto ja kokeilee kaikkea uutta kokkailla. Liikkuu päivittäin ja etsii itselle sellaisen lajin jossa tykkää hikoilla. Laihduttaminen pitää olla sellaista että pääkoppa myös tykkää siitä.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Mä lukenut blogiasi aivan alusta asti. Tsemppiä kovasti "uuteen yritykseen" tai pysyvien tapojen opetteluun. Suosittelen säännöllistä ateriarytmiä! t.sylviina

  VastaaPoista
 44. Olen oppinut taas rakastamaan itseäni ylipainostani huolimatta. Samalla olen alkanut pitää itsestäni huolta. En ota stressiä, hiljaa hyvää tulee. -Krisse-

  VastaaPoista
 45. Niinkin yksinkertainen kikka on toiminut omalla kohdallani parhaiten elikkäs runsas vedenjuonti, etenkin ennen aterioita. Täyttää kummasti jo vatsaa sekä päivittäisen muutaman litran saa helposti täyteen. Onnea uuteen yritykseesi, täällä itsekin jojoilijana on helpottavaa huomata myös muitten tuskan ainaisen laihduttamisen kanssa. Mutta onnistutaan yhdessä! :)

  - Minna H

  VastaaPoista
 46. Päätä onnistua, ja muuta elintapojasi (ruoka- ja liikuntatottumuksia) ja pidä ne.
  sarqmaailmalla@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Muutoksien teko pikku hiljaa. Ite oon vähitellen lisäillyt esim. enemmän proteiinia ruokavalioon ja huolehtinut, että oikeasti sitä saan tarpeeksia.

  VastaaPoista
 48. Oon itsekin tehnyt tässä hmmm... viiden vuoden aikana elämäntapamuutoksen, yrityksen ja erehdyksen kautta aletaan olla pikkuhiljaa oikealla polulla. Mun vinkkini olisi, että aloita maltilla. Tee muutoksia pikkuhiljaa, älä lähde millekään ihmedieetille mukaan, vaan ala pikkuhiljaa rakentaa sellaisia elämäntapoja joita voit jatkaa elämäsi loppuun asti. Näillä ohjeilla olen tällä hetkellä elämäni kunnossa ja pikkuhiljaa tästä vaan mennään vielä parempaan suuntaan, maltilla kuitenkin.

  hennakka@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Monipuolinen liikunta ja terveellinen ruokavalio - niillä pääsee jo pitkälle! (:
  milja.amelia@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Hmm.. paras laihdutusvinkkini on saada lapsi. Siis ihan oikeasti :D En ole koskaan laihdutellut, mutta lapsen synnyttyä on perässä saanut kirmata siihen malliin, että kunto kyllä nousee kohisten ja kilot karisee (vaikkei niitä ylimääräisiä olisikaan)! Nojoo, tää on vähän huumorilla heitetty kommentti ja kyllä ihan oman ruokavalion kuntoon laittaminen/sokerin ja valkoisten jauhojen välttäminen taitaa vakavasti ajateltuna se merkittävin mielestäni olla kilojen karistelussa.

  Niina / www.zeninan.com

  zeninanblog@gmail.com

  VastaaPoista
 51. En tiedä onko varsinaisesti laihdutusvinkki,mutta omalla kohdalla tärkeintä laihduttamisessa on muistaa juoda sitä vettä ! Jos yhtenäkin päivänä menee vain pari lasia niin sen kyllä huomaa sitten.. Olisipa mahtavaa voittaa,juuri ihaillut uutta takkia H&M:ltä. Mukaan arvontaan siis. :)

  http://hitaastimuttatodellavarmasti.blogspot.fi/
  hitaastimuttavarmasti@hotmail.fi

  VastaaPoista
 52. Voi ei, nakuttelin eilen pitkän kommentin, mutta jostain syystä se on karannut bittiavaruuteen!

  En tiedä seurasitko omaa projektiani puolitoistavuotta sitten, mutta yllättäen hyvän alun jälkeen tuli joulu ja se joulu on jatkunut puolitoistavuotta. Motivaatio katosi ja palasin lähtöpainoon. Kaksi viikkoa sitten elämäni kääntyi täysin päälaelleen ja ruokahalu (kesän kuumien lisäksi) katosi kokonaan. Tätä en halua vinkiksi ilmoittaa, mutta reilu kaksi viikko olen pysynyt ruodussa, eikä loppua ole näkyvissä.

  Aloitin kirjaamaan Android-puhelimeen ainakin saatavissa olevaan FatSecretiin syömisiäni ja olen kokenut sen käteväksi ja sopivaksi tavaksi itselleni - minulla on samanlaisia taipumuksia kuin sinullakin.

  Olit minulle innoittaja ja suuri inspiraation lähde pari vuotta sitten, olisin onnekas, jos voisin jatkossakin taas seurata edistymistäsi ja saada ideoita erityisesti ruokailuun.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 53. Paras laihdutusvinkkini on riittävä vedenjuonti! :) linda_haggblom90@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Ei taida olla oikein vinkin antajaksi, kun yrityksestä huolimatta ei omakaan paino oikein lähde putoamaan . . palaan asiaan, jos positiivinen notkahdus sattuisi tapahtumaan. Blogisi lukeminen oli aikaisemmin hyvä motivaattori!
  hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 55. Paras vinkki vois olla unohtaa on/off ajattelu ja olla itselleen armollinen! Yksi suklaapatukka ei tuhoa koko dieettiä:) johannasyrja@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Minusta ei oikein ole vinkin antajaksi mutta hyvä ruokavalio ja veden juonti on kaiken a ja o !

  womynrule.i@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Tärkeintä on ottaa liikunta osaksi arkea, tehdä aikataulu liikuntahetkille ja pitää niistä myös kiinni vaikka kuinka laiskottaisi.
  wonderwhy(a)netti.fi

  VastaaPoista
 58. Paras laihdutusvinkkini on kohtuullisuus kaikessa ja runsas veden juonti =). Mukaan ihanaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Pitää vaan pienentää annoksia:)

  pipsaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Ystävä tai puoliso mukaan projektiin.

  an.tarvainen@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Paras vinkki laihdutukseen ja ylipäätään painonhallintaan on mielestäni säännölliset ruokailuvälit (esim. 3 tuntia) :)

  Nimimerkki Henniina

  VastaaPoista
 62. Tää laihdutushan on noin teoriassa ihan helppo juttu: syö vähemmän kuin kuluttaa. Käytännössä onkin sitten paljon vaikeampi juttu...parasta on jos saa ajatukset pois siitä laihduttamisesta ja oppii vaan syömään terveellisemmin ja lisäämään liikuntaa.
  -hss

  VastaaPoista
 63. Paras keino laihduttaa on olla ajattelematta että "laihduttaa", tekee vaan pysyvän elämänmuutoksen kohti terveellisempiä elämäntapoja! kun tuijottaa jatkuvasti vaakaa ja mittanauhaa, iskee vaan stressi ja suorituspaineet:-)

  viivi.parviainen@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Ihan järkevä syöminen ja liikunta:) Mukana arvonnassa. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 65. Minulla olisi paras teho,kun rakastuisi tai jättäisi napostelut pois;) Kiva arvonta. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Itse onnistuin laihduttamaan viljattomalla ruokavaliolla, mutta se ei sopinut minulle sillä olin kiukkuinen ja himoitsin entistä kovemmin jokaista pullan palasta ja peruspastaa. Jonkin verran painoa tuli siis takaisin, mutta niitä pudotellaan nyt hiukan eri tavalla... :)
  Parasta on siis etsiä itselleen sopiva ruokavalio, oli se sitten viljaton, paleo, VHH jne. Kunhan ruoka on sellaista, jota pystyt kuvittelemaan syöväsi koko loppuelämäsi ajan (eli jos vihaat avocadoa, älä pakota itseäsi syömään sitä vaan etsi jokin korvike sille) ja joka sopii sinulle itsellesi. Älä siis mene trendien perässä, vaan hae itsellesi parhaiten sopiva ruokavalio. Lisäksi älä ajattele että olet dieetillä. Dieetillä tulee usein sellainen olo että kaikki on rajoitettua jne, mutta terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio sallii sen että voi nauttia niistä entisistä lemppareistakin.
  Lisäksi kunhan syöt 80-90% ajasta terveellisesti ja hyvin, ei silloin tällöin herkuttelu kaada projektia. Tässä kohtaa on vielä hyvä mainita, että se syyllisyydentunto pois kun kyse on ruoasta. Jos syöt jäätelöä tai suklaata, niin sitten syöt, älä pode siitä syyllisyyttä. Kunhan herkuttelu ei ole jokapäiväinen tapa, eikä esimerkiksi itsesi palkitsemistapa, niin siinä ei ole mitään vikaa. Elämästä ja ruoasta tulee nauttia, ja mieluummin aloita koko elämän kestävä ruokavalion muutos, kuin hetkellinen dieetti jonka aikana stressi ja vatutus vievät järjen ja lopulta ajavat ahmimiseen ja pahaan oloon.
  Lihaskuntoa olisi myös hyvä harrastaa, 3-4 kertaa viikossa, muina päivinä vajaan tunnin kestävä kävelylenkki toimii. Ja tässäkin syyllisyys ja stressi pois, jos ei aina ehdi niin sitten ei ehdi. Liikunta kuitenkin auttaa tekemään kehosta timmin ja sitten ne vaatteetkin näyttävät paremmilta päältä. Liikunnasta ei tule kuitenkaan ottaa stressiä!

  Tulipas litania, mutta näiden avulla on nämä omat liikakilot taas pian selätetty. Paras neuvoni on kuitenkin se, että nautit elämästä ja teet siitä stressittömän. Itselleni stressi oli pahin myrkky, jonka varjolla sallin itselleni hirveät roskaruokamätöt. Toivottavasti näistä oli sinulle edes jotain apua :)

  ja se maili: charyo_@hotmail.com
  -char

  VastaaPoista
 67. Itseäni motivoi laihduttamaan joka etapin palkinnot :D esim. 5kg välein esim. rakennekynnet tai jotain muuta. Terveisin -30kg ja paljon palkintoja :D anu1993@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Vhh-ruokavalio ja kookosöljy :D
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Itsekuri, sinnikkyys ja voitontahto, siinä mielestäni avainasiat :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Oon lukenu blogiasi melkein koko ajan alusta saakka. Parhaan laihdutusvinkin oletan löytäväni vielä täältä, koska itsekään en vielä kahdessa vuodessa ole juurikaan edistynyt eikä sellasta ole näin ollen antaa :''D biricella@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Syö ja liikkuu säännöllisesti!
  On pitänyt minut kuosissa:))
  T.Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Syö vähemmän ja liikkuu enemmän!:)
  T. Jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 73. Laihdutusvinkkini on juokseminen.
  johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Minä haluan syödä nyt niin, kun aion loppuelämäni syödä. Tämä ei ole laihdutuskuuri vaan mun tapa elää. Nyt on kesällä tökkinyt, mutta olen mä kuitenkin paljon hoikempi kuin viime kesänä. Syksyllä olen varmasti taas hoikempi.

  Mutta meillä jokaisella on se oma tapamme. Tulevaisuus näyttää mikä itse kullekin sopii. Etsitään tietämme yhdessä!

  Sarah
  http://pohdintaajatavoitteita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 75. En itsekään kannata minkäänlaisia laihdutuskuureja, mutta tietysti niistä voi saada hyvän alkusysäyksen. Mun vinkkini on opetella syömään terveellisesti ja järkevästi, ja siten, että välillä omatunto sallii herkuttelun. Tiedän, että se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta joka tapauksessa tavoittelemisen arvoinen tilanne :)

  h_lo(ät)netti.fi

  VastaaPoista
 76. Liikuntaa ja varsinkin hyötyliikuntaa lisäämällä paino putoaa aina jonkin verran. Pakko sanoa että näin 40 ++ ikäisenä liikunta tuppaa vain jäämään melkein kokonaan pois. Ei ole edes kunnon tekosyytä joka estäisi liikkumisen. Sohvalla makoilu houkuttaa aina työpäivän jälkeen eniten. Tiedän että olisin virkeämpi ja vähän sutjakkaampi kun liikkuisin säännöllisesti.

  phonkane (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 77. En oo mikään ammattilainen tai mikään, mutta itsehillintä ja sen kehittäminen on paras vinkkini. Itsehillintä terveellisen ruokavalion, herkkujen karttamisen ja kurinalaisen liikunnansuhteen on edellytys laihtumiselle:)
  Milla
  mil-lie@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Tärkeintä on itsehillintä. Ei kuitenkaan saa olla liian tiukka itselleen, koska lopussa tilanne saattaa karata käsistä kokonaan ja taas ollaan lähtöpisteissä.

  nanne.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Syömällä oikein ja riittävällä liikunnalla pääsee pitkälle, mutta on myös tärkeää motivoida itseään.

  erkku11@luukku.com

  VastaaPoista
 80. Kohtuus kaikessa on hyvä muistaa. :)

  - pe-tsi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Minun paras laihdutusvinkkini on hankkiutua eroon sokerikoukusta, siis ihan rutistuskuurilla, sitten ei tee enää sokeria mieli
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 82. Tervehdys! Täällä ilmoittautuu myös ikuisesti painonsa kanssa tappeleva neitonen.

  En oo vielä tähänkään päivään mennessä onnistunut pudottamaan painoa, on ollut vuosia jo samoissa. Vaikka välillä liikun enemmän ja välillä pidän viikkojakin hyvää kuria. Mutta ei.. ei sitten millään.

  Suurimman muutoksen koin kun asuin maalla työharjoitteluni ajan. Ei paljon tullut istuttua tv:n eikä tietokoneen edessä. Koko ajan touhusi jotain, pyöräili töihin, satunnaisesti kävi jumpassa/salilla. Syömiseen en kiinnittänyt edes huomiota ja itseasiassa siis mullahan ei ollut mikään laihdutus silloin menossa.. se tapahtui itsestään? ..nythän ne on tulleet takaisin :(

  Sitten kun palasi taas kotiin ja arkeen, rankkoihin työpäiviin..sitä on niin nälkäinen ja väsynyt kun menee kotiin että helposti tulee mätättyä kaikkea ylimääräistä.

  Mun mielestä siis parhain neuvo laihduttamiseen on oikeasti olla murehtimatta jatkuvasti. Harrastaa hyötyliikuntaa, myös muutamia kertoja viikossa rankempaa urheilua, yrittää ainakin kuutena päivänä viikossa syödä mahdollisimman terveellisesti. Tsemppiä sulle kovasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se sähköposti sitten unohtui, eli henninenni@gmail.com :-)

   Poista
 83. Ennalta suunnitellut ruokailut ja säännöllinen liikunta ennen kaikkea.
  Mukaan arvontaan,
  mussaka(a)luukku.com

  VastaaPoista
 84. Minun laihdutusvinkkini on kuluttaa se, mitä syö. On muistettava kuitenkin pitää ravintoarvot kunnossa, ja syödä , ettei aineenvaihdunta hidastu...
  Mukana arvonnassa :)
  Eljushka@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Syömällä säännöllisesti 3 h välein ja tarpeeksi. Ei tule mielitekoja!
  Mukana arvonnassa :)
  nordlund.sari0@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Katsoo peiliin eikä puntariin, kannattaa lukea tuoteselostus tarkkaan ja seurailla kuinka paljon tuotteet sisältävät kovia rasvoja ja sokeria!

  silja.koivulampi@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Mukana arvonnassa! ☺ 97salla@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Mukaan arvontaan, säännöllinen ja terveellinen ruokavalio on kaiken a ja o!
  pussikarhu(a)luukku.com

  VastaaPoista
 89. Asenne - laihdutaminen tapahtuu päässä, laihtuminen kropassa. Kiitos Marina blogista ja sitkeydestä, aion jatkossakin seurata keventymistäsi. Oletko huomannut, mikä kyky sinulla on vaikuttaa toisiin ja saada ihmiset mukaan? :-) Caventaja@luukku.com

  VastaaPoista
 90. Sokerin välttelyllä (siis muussakin kuin karkeissa ja pullassa) ja kuntoilun lisääntyminenauttavat melkoisesti painonhallinnassa
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 91. Mukana arvonnassa. Mulla toimii parhaiten herkkujen vähentäminen/oleminen kokonaan syömättä. :)
  mari.nie@luukku.com

  VastaaPoista
 92. wafer@suomi24.fi
  Säännöllinen liikunta ja kurinalainen syöminen.

  VastaaPoista
 93. Mulla on parhaiten toiminu kävely, mutta sitte tuli fyysisiä rajoitteita ja liikunta loppu (ja paino nousi :( ).

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 94. Liikunta on tietysti olennainen asia, mutta yhtä tärkeää on se, mitä suuhunsa laittaa.
  Vinkkinä neuvoisin, että arkena kurinalainen syöminen, yksi herkkupäivä viikonlopulle ja muutama aerobinen liikuntakerta viikkoon, näillä eväillä pitäisi painon kyllä tippua :)
  marianposti(a)wippies.com

  VastaaPoista
 95. Osallistun arvontaan :) Paras laihdutusvinkki on syödä vähemmän ja liikkua enemmän :D
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 96. Paras laihdutusvinkki.. Hmm.. Keksiä muuta naposteltavaa kuin mässyt! Elikkäs vaikkapa viinirypäleitä, marjoja yms. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Arvonnassa mukana! :)
  Laihdutus"vinkkinä" lemmikin omistaminen on aika ässä, liikuntaa kaipaavan koiran kanssa tekosyyt jää vähemmälle ja lenkkipoluille repii itsensä säällä kuin säällä ellei tahdo eläimen hyppivän seinillä kuin duracell-pupu ilman off-nappulaa! :D
  szzql@hotmail.fi

  VastaaPoista
 98. Mukana arvonnassa!
  Paras vinkki ois varmaan kuntoilu lemppari sarjaa katsoessa. Itellä tulee poljettua stepperillä mainostauoilla ;)
  minelli.96@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Rakastuminen! Silloin se syöminenkin välillä unohtuu ;)) Mutta ylipäätänsä se, että hankkii harrastuksia ja tekee paljon asioita mistä pitää, niin ei kerkeä niin paljoa olemaan jääkaapilla! marianna.holtta@luukku.com

  VastaaPoista
 100. Mulla ei kyllä ole laihdutusvinkkiä antaa, kaikki kuulostaa helpolta paperilla, mutta toteutus onkin sitten eri asia... Mutta mukana arvonnassa kuitenkin.
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Vähän kaikenlaista kokeilleena mun paras laihdutusvinkki on karppaus. Karpatessa saa sen verran paljon käyttää rasvoja, että nälkä pysyy pitkään poissa, ja yleensä 3 kertaa päivässä syöminen riittää mainiosti. Sopii itselle ainakin hyvin, kun ei jaksa miettiä että "koko ajan" pitäisi olla jotain popsimassa. Annoskoot pienenee automaattisesti kun ruoka on niin täyttävää. Silti kasviksia tulee syötyä paljon ja monipuolisesti, automaattisesti, kun sitä ei voi korvata millään pastalla tai perunalla. Leivonta vaatii aluksi vähän säätämistä, kun tulee uusia jauhoja ja muita aineita, mutta ihanaa on se, ettei niistä leivontaherkuistakaan tarvii kokonaan kieltäytyä :) Ja koska nälkä ei vaivaa ja leivonnaisiakin saa syödä, niin huonoja mielitekoja tulee todella vähän. Vähähiilarista ruokavaliota on helppo jatkaa pitkäänkin, ja omaa päivittäistä hiilarimääräänsä voi säädellä miten tykkää - mikä määrä parhaiten toimii laihdutuksen kannalta. Suosittelen ihan ehdottomasti lähempää tutustumista :)

  smergie@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Tsemppiä sulle!
  nopsa

  VastaaPoista
 103. Vältä hiilareita ja vähän hassu ohje, ajattele itsesi hoikkana ja hyvinvoivana...
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 104. Pidä aina kassissa mukana protskupatukka (itseltäni löytyy jokaisesta paikasta niitä :-D) kun nälkä iskee niin syö se! Ja jos tekee hirmuisesti herkkuja mieli niin mieti niitä asioita miksi haluat laihtua! Olen jättänyt vehnän kokonaan pois ja oloni on paljon parempi.. Samalla siinä karsiutuu kaikki pullat, suurin osa karkeista yms.. Susta on siihen ja olet todistanut sen jo meille! Terveellisempi elämä!

  VastaaPoista
 105. Paras laihdutusvinkki on seuraava resepti: päättäväisyys, sinnikkyys, itsekuri ja säännöllisyys - valitettavasti helpommin sanottu kuin tehty, ainakin minun osaltani. :) -Elina ( elriikka ät gmail.com )

  VastaaPoista
 106. Hanki pari tsempparia (ei puoliso/poikaystävä eikä äiti)! Älä laihduta laihduta.. VAAN liiku monipuolisesti ja oo rehellinen itsellesi!

  - Kaikki on mahdollista! ;) almus_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Viisasten kiveä ei ole, pitää vaan nousta ylös aina kun kompastuu. Ja sitten kun vielä osaisi itsekin noudattaa tätä :)

  VastaaPoista
 108. Ei kannata yrittää laihduttaa millään kamalalla nälkäkuurilla vaan pyrkiä muuttamaan elämäntavat kokonaisuudessaan terveelliseen suuntaan ja ihan pysyvästi.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 109. Hei! Paras laihdutusvinkki on lakata laihduttaminen ja alkaa elää, tavoitella terveellisiä elintapoja ja unohtaa ylipaino. Kannattaa katsoa dokumentti Vaarallista laihdutusta.
  Ihanaa, ilon- ja elontäyteistä, liikunnallista ja raikasta loppukesää/syksyn alkua :) !! t. Pia K

  VastaaPoista
 110. Realistinen tavoite, sen ympärille on helpompi lähteä rakentamaan kokonaisuutta.

  miiapop@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Voih! Antaisin mielelläni laihdutusvinkkejä, mutta kun kattoo omaa vaa`an lukemaa, niin mulla ei oo tähän mitään sanomista :-D Kirurgisesti suu umpeen? :-D

  VastaaPoista
 112. Vinkkini on toi 5:2. Sen avulla on paino tippunut ja omalta osaltani on ollut toimiva juttu, kun mikään ei ole kiellettyä...kunhan ei sitten normipäivinä ala ahmimaan. Itse myös saanu pysymään motivaation yllä fb:n parin 5:2 ryhmän kautta...sillä sinne monet laittaa ennen ja nyt kuvia...ja wau mitä onnistumisiä ja vinkkejä saa ryhmäläisiltä! Tsemppiä sulke!
  heino.leena(at)gmail.com

  VastaaPoista
 113. Itsellä on toiminut se, että arkena niitä herkkuja ei vain syödä. Lupaan itselleni herkkupäivän lauantaille, viikon jaksaa sillä voimalla kun suunnittelee että mitäs tällä viikolla tekisi mieli. Tietysti joku raja siihenkin, esim. niin, että 5 tai 10 eurolla pitää ne herkut saada :)
  jauhis(a)netti.fi

  VastaaPoista
 114. Parhaimmat laihdutusvinkkini on ehdottomasti pienet välitavoitteet, itsensä palkitsiminen esim. hemmotteluhoidoilla tai uusilla treenivaatteilla kun jokin pieni tavoite on saavutettu ja säännölliset ruokailut. Vaikkakin joskus tuo ruokailu vaatii suunnittelua ja se on joskus hieman aikaa vievää on se pidemmällä tähtäimellä sen arvoista. Näillä eväillä aion ainakin itse päästä eroon raskauskiloistani :)
  naimisiin1@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Olen aina ollut hoikka (erittäin nopean luontaisen aineenvaihdunnan omaavana) joten laihdutusvinkkejä ei omasta takaa ole, mutta osallistun silti arvontaan :)
  marjutmu@netti.fi

  VastaaPoista
 116. Moikka!
  Olen itse laihduttanut suurimmat kilot todella tiukalla ruokavaliolla.
  bloginopso@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Minulla on myös aika huonosti laihdutusvinkkejä, mutta oma kroppa on pysynyt kunnossa säännöllisellä terveellä ruoalla ja liikunnalla. Herkkupäiviä kyllä on, mutta ei liikaa.

  heiluvassaheinassa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 118. Mulla on toiminut vhh, tiukka sellainen
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 119. Ihanaa kun kirjoitat blogia taas :) Miacis@windowslive.com

  VastaaPoista
 120. Itse laihdutin vajaa pari vuotta sitten noin 25kg ja niistä on tullut takaisin 5kg. Paras vinkkini on ehkä, että yrittää tehdä pieniä valintoja jokapäiväisessä arjessa eikä hypi ääripäästä toiseen.
  -Tanjuska

  VastaaPoista
 121. Olen vasta aloittamassa painon pudotusta, joten hirveästi ei ole vinkkejä antaa :) Uskoisin, että kannattaa pitää ruokavalio mahdollisimman vaihtelevana, ja kokkailla paljon itse, niin ei tule kyllästymistä yksitoikkoiseen ruokavalioon.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Kiva arvonta! Itse olen huomannut tärkeimmäksi painonpudotuksen ja nälänhallinnan kannalta ehdottomasti säännölliset ruokailuajat!

  VastaaPoista
 123. Alusta jo luin, että jo monella mieleen tullut vinkkini on: itsensä hyväksyminen ja armollisuus. Itse juuri koitan näitä kahta opetella elämääni, sillä ne ovat vaikuttaneet elämääni negatiivisest koko sen ajan ja vaikuttavat edelleen. Terveydelle haitallista ylipainoa minulla ei ole vielä koskaan kertynyt, mutta hyväksymisen, armollisuuden ja itsensä kuuntelun avulla koitan välttää mahdollista ylipainon kertymistä. Koska itseäni tutkimalla olen huomannut seuraavan kaavan: muuttuvat elämäntilanteet tai -tapahtumat--> ajatukset--> tunteet-->itselle haitallinen reagointi esim. ahmiminen.

  Mutta jos kaipaa jotain konkreettista vinkkiä niin esim. asettaa itselle viikko-kuukausi- tai vuosihaasteita. Kirjaa ne ylös ja seuraa niiden edistymistä. Minulla niitä ovat tällähetkellä olleet Liikuntapäiväkirjan käyttö ja venyttelyn päivittäinen tekeminen. Tulossa on mm. yksi kehu itselle päivässä tavoite, ruokapäiväkirjan pitäminen, tunnepäiväkirjan pitäminen, tunne-syömispäiväkirjan pitäminen jne. Niistä voi lukea minun vasta perustetussa blogissa: http://anonyymilaihduttaja.wordpress.com/
  Tsemppiä sinulle ja kaikille laihduttajillille tai elämäntaparemonttia tekeville! EI luovuteta :)

  VastaaPoista
 124. Clementine16.8.2014 10.35

  Onhan noita vinkkejä vaikka kuinka paljon, mutta kerran kuulin hyvän henkisen motivational lausahduksen "Do not dig your grave with your fork and spoon" =) Ja vinkeistä itselleni merkityksellisin; syö oikeita ruokia oikeissa määrissä. On ollut ilo seurata sun blogia. peltma(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 125. Mielestäni paras laihdutusvinkki on, että syö tarpeeksi usein ja monipuolisesti niin ei pääse sokeri- yms. himot valloilleen.:)
  miikku77@suomi24.fi

  VastaaPoista
 126. Paras vinkki on etsiä tukihenkilö esim. ystävästä, jonka kanssa voi tsempata itseään tavoitteeseen!
  -Kultsimuruinen

  VastaaPoista
 127. vinkkini on syödä säännöllisesti. ei liian vähän vaan treveellisesti ja monipuolisesti sen verran että kroppa jaksaa. vihreä tee ja kehonpuhdistus tuo onnistumisen tunteen koska se poistaa ylimääräisen nesteen kehosta ja tuo tunne antaa enemmin tahtoa treenaamiseen ja lopulta lopputuloksiin :) juliaa-99@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Paras vinkkini on säännöllinen ateriarytmi, viisi ateriaa päivässä tasaisin väliajoin, toimii :)
  RiikkaL

  VastaaPoista
 129. Mulla on toiminut annoskokojen reilu pienentäminen. Sallin myös itselleni herkuttelua viikonloppuna kohtuudella. Tämä takaa se, ettei tule totaalirepsahduksia. T. Katinka

  VastaaPoista
 130. Itselläni olen huomannut parhaimmaksi sen, että ymmärtää että laihdutus ja pysyvä painonhallinta ei ole todellakaan salamahommaa. Olen syönyt pääosin terveellisesti pitkään, mutta ne pirhanan annoskoot ja viikonloppuherkut, siihen kosahtaa. Nyt olen oppinut parissa viikossa pienempiin annoksiin, mikä luonnollisesti vähentää kaloreita. Jos on pakko herkutella, niin valitsee sen paremman vaihtoehdon (parasta olisi tietysti olla kokonaan ilman...), esim sipsien tilalta popparit, super lihajuustopizzzan tilalta kinkkua ja ananasta, ja pyytää kokonaan ilman juustoa (on muuten yllättävän hyvää!!). Pienistä puroista kertyy iso joki. Itselläni toimii myös liikunta - jotenkin kunnon salireenin jälkeen haluaa syödä terveellisesti ;D. Toivon sulle paljon tsemppiä ja voimia urakassasi! Ota järkevä tavoite, vaikkapa 10 kg jouluun ja pyri rasvanpolttoon - 10 kg rasvaa kropasta on jo hirveä määrä ja pienentää kehoa huomattavasti! Itsellä tässä on paljon kans opittavaa, otan mahdottomat tavoitteet, ja sitten totean ettei tule mitään enkä sitten laihdu ollenkaan - sen sijaan että olisin valinnut pudotettavaksi vaikka 5 kg enkä 15 kg, se 5 olisi tullut ehkä tiputettua... :D

  T. Yksi harrastelija

  VastaaPoista
 131. Mun paras laihdutusvinkki on heittää vaaka pois ;) maijuntreeniblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Kun olen jaksanut sinnitellä pari viikkoa ilman karkkia ja pullaa, siis mitään kovin sokerista, ei ole tehnyt enää edes mieli
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 133. Hyvä ateriasuunnittelu ja päivän rytmitys. Jos jo valmiiksi tiedän, että huomenna pitää kiirettä, niin teen aamiaisen ja lounaan valmiiksi jääkaappiin. Ja syön joka päivä ainakin aamiainen + lounas + päivällinen + iltapala. Lounas voi yksinkertaisimmillaan olla kokonainen kurkku ja pala savulohta. Ja vitamiineja ja kivennäisaineita ei tule unohtaa - purkista siis, kun ruokavalio on suppeampi!

  Ja työmatkat hyötyliikuntaa! Ja vältän stressaamista esim. siivoamisesta ja muusta vähäpätöisestä. :)

  ninam

  VastaaPoista
 134. Parhain vinkkini on mukauttaa dieetti omaan elämään sopivaksi, jotta siitä mukautuu elämäntapa ! tiiakemppi@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Moikka!!
  Mun vinkki on juoda AINA ennen ateriaa kaksi IIIIIIISOA lasia vettä. Se täyttää vatsaa ja tulee syötyä vähemmän. Lisäksi se veden juonti on muutenkin huipputärkeää :) Toinen vinkki (joka on mun lemppari!) on nukkua riittävästi! Mikään treeni tai elämäntapamuutos ei tuota tulosta, jos kroppa ei saa levätä ja palautua. Eli vesilasi kouraan ja unta palloon!! :DD saana.kaarina@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Pienemmät annoskoot, lautasmalli käyttöön ruokailussa. Herkut pois arkipäivistä, lisää liikuntaa ja hyötyliikuntaa, sekä runsas veden juonti .. niillä ainakin pääsee alkuun :) tsemppiä taipaleella!
  hanna.hyypia@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Mun vinkkini on asettaa itselleen realistisia tavoitteita ja palkita itsensä aina kun tietty tavoite on saavutettu. :)
  ani.ta95@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Paras laihdutuskonstini on kasvisten lisääminen ruokavaliossa.
  janttaraine(at)luukku.com

  VastaaPoista
 139. Paras laihdutusvinkkini on hyötyliikunnan lisääminen. Kun tekee tietoisia valintoja arjessa oman hyvinvoinnin lisäämiseksi, tulee siitä hyvä mieli ja saa itseluottamusta jatkaa parempien valintojen parissa :)

  Tsemppiä! :)
  -Amari

  VastaaPoista
 140. Moikka! Minun vinkkini on syödä aitoa, mahdollisimman puhdasta ruokaa. Silloin kun painoa on reilusti pudotettavana, on hyvä koostaa valtaosa päivän aterioista kasviksista, proteiinista ja jostain rasvalähteestä. Hiilareita kannattaa tällöin lisätä ainoastaan treenin jälkeiselle aterialle. Opettele kohtuullisia annoskokoja vähitellen, hitaasti syöminen auttaa siinä :)

  VastaaPoista