22.8.2014

Some new shopping ja kouluruokaa

Yleensä palkitsen itseni tai lohdutan itseäni, ruualla. Koska yritän ahkerasti muuttaa elämäntapoja ja ruokailutottumuksia niin yritän opetella pois ruualla palkitsemisesta. Ei sillä, että nyt olisi mitään suurta palkitsemisen aihetta, mutta tämä viikko on mennyt parhaiten kuukausiin. Joten pieni olalle taputus ja pari ostosta sallitaan. :)


Vihdoin nuo Babylipsit löytyvät Suomesta, pari lähti testiin. Ja tuo käsivoide lähti mukaan kaupasta ihan vain äärimmäisen ihanan tuoksun vuoksi. :)
 
Satsasin myös kunnon juomapulloon. Ainakin minun mielestä niihin muovisiin pulloihin/sheikkereihin pinttyy makuja, hajuja ja värejä. Tälläistä Lifefactorin lasipulloa olen pitkään haaveillut ja nyt sen kävin ostamassa. Toki tämän hinnalla ostaisi monta muovista mutta jospa tämä säilyisi pidempään ja ympäristökin kiittää. :)

Hakusessa on ollut myös musta kiva laukku, ja nettisurffailu tuotti tuloksen. Tälläinen kiva veska tuli myös tilattua. :)

Koulussa tuli tällä viikolla syötyä kahtena päivänä:

 
Riisiä ja teryakikanaa.
 

Tämä taisi olla jokin laatikko. Otin aika vähän koska oli melko kermainen.

Tämmöistä tähän perjantaihin. :) Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Mistä ostit tuon juomapullon? Minkä hintainen? Onkohan se kovin painava? :D Luin ihan äskettäin uutisen jossa puhuttiin juurikin muovipulloista joita täytetään useamman kerran uudelleen. Itse teen myös näin aika usein, mutta ilmeisesti niihin pulloihin tarttuu ties mitä pöpöjä... Haluaisin kans siirtyä kestokäyttöiseen pulloon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin Verkkokauppa.comista ja maksoi 24,90€. Tuo on reilu 400 ml ja suurempi oli jotain yli 600 ml. Kyllähän se painaa, jos vertaa ihan perusmuovipulloon. :D Reeniä tulee jo kun pulloa nostelee. ;)

      Poista