21.8.2014

Pilleri pieni pyörii

Siivoilin kaappeja ja törmäsin laatikkoon, johon olin kerännyt pilleripurnukat. Näitä on tullut osteltua ajansaatossa laihuuden ja onnellisuuden toivossa. No joo, tietenkin aina toivoo, että nämä auttaisivat ja toimisivat kuten kovasti luvataan.
 
Kaiken maailman pillereitä on tullut syötyäkin ja en tiedä voiko kukaan varmuudella sanoa, että onko niistä mihinkään. Perustuuko toiminta enemmän siihen, että niihin toivoo ja uskoo, jolloin näkee itsessään tuloksia?
 

Osa näistäkin purnukoista on ravintolisiä, jotka on ihan suositeltavia monipuolisen ruokavalion rinnalla tai suositeltu käyttämään jos normaalista ruokavaliosta ei kaikkia ravintoaineita saa. Mutta osa taas en sitten niitä, ei ehkä niin tutkittuja pillereitä.
 
Päätin nyt taas satsata, tai säännöllistää, vitamiinien yms. syönnin. Sekin asia kun on ollut retuperällä. Mutta mietin myös, että pitäisikö ottaa käyttöön jokin noista purnukoista. Ehkä niistä saisi psykologisen vaikutuksen, jos ei muuta. :)
 
Miksi ylipäätään syödä jotain keinotekoista ja jopa hurjan näköisiä pillereitä? Voiko niistä olla elimistölle hyötyä vai vain haittaa? Jaa'a, mitä mieltä olette? Ja meneekö teillä minkälainen arsenaali pilsuja päivittäin? Vai meneekö mitään? :)
 
Swiss Clinic- ja Puhdas+ -kapselit saatu.
 
 

12 kommenttia:

 1. Itse syön nykyään mahdollisimman vähän lääkkeitä ja lisäravinteista vain apteekista saatavia. Minulle oli yllätys, että marketeista ja luontaistuotekaupoista saatavien lisäravinteiden, esimerkiksi nämä "rasvanpolttajat", laatua ei valvota kuin satunnaisilla pistokokeilla. Itse sain joko tuosta Leaderin vahva vihreä tee-valmisteesta tai saman valmistajan CLA-pillereistä viruksen, joka aiheutti maksatulehduksen. Ei ollut kuulemma ensimmäinen lisäravinteista tullut virus. Kaupan päälle en edes huomannut käyttäessäni pillereistä sen kummempaa boostia, olisin taatusti laihtunut saman ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, kuulostaa jo vaaralliselta tuollaiset virukset. :/ Sitä juuri itsekin mietin, että kun noita kaikkia pillereitä ei hirveästi valvota, niin mistä niistä tietää mitä ne tekevät..

   Poista
 2. Oon huomannut, että omega-3 d-vitamiinilla on aivan loistava lisä päiviin. Kuukautiset ovat helpottuneet, ajatus kulkee paremmin ja muutenkin olo on virkeä.

  VastaaPoista
 3. Itse en käytä mitään vihreä tee-yms laihdutuspillereitä. Otan multivitamiinin, D-vitamiinia (koska varsinkin meille ylipainoisille suositellaan enemmän D-vitamiinia kun mitä se virallinen päivittäinen tarve on), magnesiumia ja maitohappobakteereja pureskeltavassa muodossa. Lisäksi iltaisin omega 3:sta ja MSM:ää jauhetta ihan veteen sekoitettuna. Hiuksia varten testissä on nyt myös Evonia, joka tuntuu jo parissa viikossa vahvistaneen kynsiä ihan kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tuo MSM on ? Pitääpä tutustua. :)

   Poista
  2. http://cocovishop.com/tuotteet/msm/

   Poista
 4. Vieroksun lääkkeitä - ja lääkkeiltähän nuokin näyttää. Olen kuullut noista maksatulehduksista, joista ensimmäisellä kommentoijallakin on ollut ikävä kokemus. Itselläni epäilin steviankin aiheuttavan oireita (saattoi olla puhdas sattumakin), joten purnukoita ei itseltäni löydy. tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pyrin käyttämään mahdollisimman vähän yleensäkään mitään lääkkeitä, siksi varmaan näitäkin on kertynyt eikä ole tullut käytettyä.

   Poista
 5. Paula Heinosta olen totellut ja ostanut probiootteja, monivitamiineja ja D-vitamiinia. Käytän kuurina - kuten näköjään on Marinakin tehnyt. Mulla on ongelma isojen pillerien nielemisessä mutta piimän tai viilin kanssa saan ne alas. Välillä olen ottanut myös rautaa kun Hb tahtoo laskea välillä. Rautaa pitäisi malttaa syödä tarpeeksi pitkään. Omegoilla olen huomannut olevan selvästi vaikutusta verenpaineeseen - se laskee. PH-jauhetta on kovasti suositeltu, mutta sen nieleminen maun takia aika kurjaa. Auttaa kyllä painonlaskussa sekin.
  Mutta kyllä se vain niin on, että kun kulutat enempi kuin syöt, niin pakostakin laihtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa järkevältä tuo sinun vitamiinien yms. käyttö. :) Nuo on varmasti ne järkevimmät mitä tarvii käyttää. :)

   Poista
 6. Miun pilleriarsenaaliin kuuluu Omega-3, C- ja D-vitskut, magnesium ja nyt ostin kokeiluun kromin.

  VastaaPoista