19.8.2014

Tiistai on uusi maanantai

Laitoin tänään herätyskellon soimaan tarkoituksella hieman normaalia aiemmin, jotta kerkeän tehdä aamupalaa. Tiedän, että jos jätän aamupalan väliin, en tule onnistumaan tässäkään päivässä.


Mutta tällä kertaa teen niin kuin aioin, eli aamupala napaan ennen lähtöä. :)
 
Mukavaa päivää!

14 kommenttia:

 1. Hyvä!:) Aamupala on se ehdottomin, ainakin minulle.:) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mä syön usein melko pienen aamiaisen. Lounas on mulle se tärkein. Jos en syö ajoissa lounasta, loppupäivä menee päin honkia. Olen altis mielihaluille ja vaaka näyttää ikäviä lukemia.

  Mukavaa päivää sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei maistuis aamupala ollenkaan mutta opettelun kautta siihenkin jo pikkuhiljaa tottuu. :)

   Poista
 3. Aijjai miten herkullisen näköinen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen! Aamupala on kyllä tärkeä juttu. Ja kunnon lounas :). Ihana tuo otsikko ;). Jotenkin se kolahti itsellenikin juuri tällä kyseisellä viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamupala on oikeasti tärkeä juttu, sen kun aina muistaisi. :)

   Poista
 5. Minä olen huono aamupalan syöjä: väsyttää, ei maistu, on huono olo, ei tee mitään mieli. Olen nyt kokeillut nakata illalla valmiiksi tehosekottimen kannuun aamusmoothietarpeet (hyvin saman näköiset ainekset kuin sinun aamupalassasi) ja sitten vaan surautan aamulla valmiiksi.
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa itsekin tein jo illalla smoothien valmiiksi. Se oli tosi järkevää, säästyi aamulla aikaa eikä ollut tekosyitä aamupalan väliin jättämiseen. ;)

   Poista
 6. Keventäjät.fi sivuilla tähdennetään aamupalan tärkeyttä myös aineenvaihdunnan käynnistymisen kannalta. Mutta tämä juttu oli tosi mielenkiintoinen;
  "Tehosta intensiivisyyttä
  Tuoreen tutkimuksen mukaan 2,5-minuuttinen todella intensiivinen liikuntapyrähdys kesken treenin voi tehostaa kaloreiden jälkipolttoa koko päivän ajaksi jopa 200 kalorin verran."
  Jos oikein tulkitsen niin kävelylenkillä kuluu painosta ja vauhdista riippuen siinä 300 -500 kaloria tunnissa, joten tuo 200 kaloria olisi aika hyvä lisäbonus kalorikulutukseen! Jonkun verran jälkipolttoa tapahtunee tavallisenkin kävelylenkin jälkeen.
  Toinen etu kävelyssä liittyy stressinpoistoon; stressihormonit estävät laihtumisen, mutta jo puolen tunnin kävelylenkillä voi olla vaikutusta kahden päivän ajan alentaen stressihormonin (kortisolin) määrää. Terv. tuutikki

  VastaaPoista
 7. Mmm, aamiainen on päivän paras ateria. ;)

  VastaaPoista