21.8.2014

Lunch time

Koulupäivä jäi lyhyeksi ja lounas siellä syömättä. Nälkäisenä mietin taas vaihtoehtoja (niin hyviä kuin niitä huonojakin), että mitä syön. Tiesin, etten jaksa alkaa tekemään mitään kun ei kummoisempia ollut valmiina.


Hain sitten salaattiravintolasta annoksen mukaan. Nyt voin kyllä olla tyytyväinen itseeni. En muista milloin viimeksi olisin tehnyt järkevän valinnan kun olen ruokaa hakenut mukaan. :) Ja omasta mielestäni tein hyviä valintoja salaattia kootessanikin. Salaatti sisälsi: jäävuorisalaattia, maissia, raejuustoa, sieniä, lohta, erivärisiä porkkanoita, parsakaalia, papuja ja sipulia.
 
Olisiko salaatti maistunut sinulle? ;)
 
 

13 kommenttia:

 1. Ensimmäinen ajatus kun näin tuon annoksen, oli "kylläpä terveellinen ruoka voikin näyttää houkuttelevalta". Aivojen tuli nälkä! Hieno valinta, hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Eikä terveellisen ruuan tarvitse olla väritöntä. :)

   Poista
 2. Kyllä näyttää hyvältä ja ihanan värikäs annos! Ja oli varmasti hyvääkin?:) Nyt vaan enempi hyviä valintoja niin kyllä se siitä hyväksi muuttuu, usko pois!

  T. Johanna

  VastaaPoista
 3. Nam, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Aaargh! Mulle tuli tuon annoksen myötä karsee SALAATTINÄLKÄ! :-)

  VastaaPoista
 5. YES! Ja minullekin tuli heti nälkä, apua! Onneksi löytyy perussalaattiaineksia, mutta ei lohta. Tästä lähdettävä salaatin tekoon. tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee hyvää salaattia sullakin siellä. :)

   Poista
 6. Tollasista jutuista tulee aina niin hyvä fiilis! Ja todella, nälkähän tässä tuli ;)

  VastaaPoista