18.9.2014

Ääni puurolle!

Heiiii taas täältä hiljaisuudesta! :) Taas kiireet veroittaneet kirjoittelua (kouluesseitä sun muita rojekteja on kirjoiteltu senkin edestä :D ), mutta kohta taas jatketaan. :)
 
Sitä ennen käy äänestämässä Myllärin Luomun Puuro on pop - kisan suosikkiasi.Kummasti noi muut sumeni ;) , mutta joo, käy siis äänestämässä mitä haluat ja omaa suosikkiasi. :) Äänestäjien kesken arpovat Tomi Björckin uuden keittokirjan. Äänestä tästä.
 
Palataan pian! :)

1 kommentti:

  1. Moikka!

    En tiennyt miten usein s.postia luet. Muuten olisin sinne puolelle varmaan pidempää kirjoittanut, mutta tiivistettynä tähän =)
    Itse liikun samoissa paino lukemissa ja lueskelin sun blogia ja jotenkin mukava lukea jonkun edistyksestä yms. Se tsemppaa itseäkin! Saa myös vinkkejä omaan projektiin. Ja siinä se onkin kun itsellä läheisimmät ystävät on kaikki langan laihoja ja omaavat hyvän kunnon, niin itseä hävettää, eikä ole sitä jolle puhua ja kukaan heistä ei ymmärrä miten vaikeaa ja rankkaa painonpudotus on, taikka saada seuraa lenkille, salille yms. Joten siinäkin muiden blogien lukeminen onkin niin "tukevaa" kai.. ainakin tietää ettei ole yksin..

    Mutta minusta sait ainakin anonyymin seuraajan!! =)

    VastaaPoista