8.9.2014

Punnituspäivä #5

Pahoittelut muutaman päivän tauosta. Viime viikko oli hyvin raskas pääasiassa henkisesti. Vietin mm. alkuviikosta alkaneen jalkakivun vuoksi sairaalassa koko lauantaipäivän. Epäilynä oli melko vakavakin sairaus, mutta näillä näkymin sen puolesta sain puhtaat paperit. :) 
 
No, siihen painoon..
Paino tänään 127,7 kg
Viikon muutos -0,2 kg
Muutos yhteensä + 2,1 kg
Tarkempi painoseuranta täällä.

Nyt voisi taas tekosyiden mestari tähän jotain sanoa, mutta enpä sano. Elämän eri vaiheita ja sattumuksia ei voi valita, ja niiden mukaan mennään. En antanut tilanteen lyödä kaikkea läskiksi vaan sorruin enemmän siihen, että murehdin asiaa paljon. Pääasiassa vain makoilin kaikki sopivat välit ja söin ehkä määrällisesti enemmän ruokaa. Mutta järkevää ruokaa kuitenkin. Ei mitään Hesejä sun muita, vaikka mieli tekikin..
 
Toivottavasti tämä viikko on parempi, joten intoa uuteen viikkoon kaikille! :)


3 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa syy siihen miksi sä repsahdat? Miksi kerta toisensa jälkeen tulee sellaisia repsahduksia, että joudut täällä nöyränä tunnustamaan, että meni vähän överiksi.. Ootko miettinyt syitä siihen ja keinoja miten voisit välttää näiden syiden kautta sitä repsahtelua? Koska silloinhan sitä tekee samaa virhettä uudestaan ja pettää omaa luottamusta itseensä.

  Eikä tää nyt oo mikään haukku tai muuta kun ite oon ihan samanlainen ja mietiskelen nyt tätä asiaa. :D Enkä mä voi tietää tapahtuuko nyt jokin repsahdus mutta kaikesta päätelleen lähellä on ollut. Eikä sillä... sairaana saa olla ja sairastaa! Ehkä tää on huono hetki kysyä tätä mutta on tehnyt mieli jo useamman kerran kirjoittaa tää kommentti. Ja ehkä tää on hyvä hetki muutenkin miettiä asiaa kun sulla kerta on lähtenyt hommat näin hyvin taas liikkeelle. Olipa paljon jossittelua.

  Toivottavasti tokenet pian! :)

  - Margit

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä seuraavaan viikkoon <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä uuteen viikkoon! :-) Ja paranemisia!

  VastaaPoista