3.11.2014

Labrakokeiden tulokset

Do dii, nyt on labrojen tulokset nähtävissä. Labroissa otettiin vain sokeri- ja rasva-arvot. Ne kun ovat olleet koholla, ja niitä on tässä matkan varrella eniten seurattu. Kohollahan ne oli, mutta luulin että ovat vielä enemmän rempallaan. Ei sillä, että näilläkään luvuilla kannattaisi alkaa henkseleitä paukuttelemaan mutta nyt kun vielä ilman lääkkeitä selvitään niin haluan myös olla ilman niitä.


Alla on taulukko, johon kokosin tämän projektin aikaisia labratuloksia sekä vuoden 2009, jolloin olin ylipainoinen mutta kymmeniä kiloja kevyempi kuin nyt (painoin ehkä noin 100 kg).


2012 luvut on otettu juuri kun aloitin tämän projektin, ja 2013 luvut kun olin pudottanut painoa noin 30 kiloa. Tämän vuoden luvut ovat alkuvuodesta ja nyt tänään.
 
Puolen vuoden päästä seuraava kontrolli, ja silloin luvut ovat paremmat, lupaan sen. :)
 

6 kommenttia:

 1. Hmm, ehkä tässä pitäisi itsekin valua verikokeisiin. En edes muista, milloin multa olisi otettu viimeksi kolesteroli... hups! Tsemppiä sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeesti vaan kokeisiin. Hyvä niissä on käydä vaikkei mitään suurempaa robleemaa ole ollutkaan. ♥

   Poista
 2. Kiitos, että julkaisit tulokset! Kyllä siinä painolla ja arvoilla näyttää olevan jotain tekemistä keskenään, laittaapa miettimään omaakin tilannetta, en "lääkekammoisena" lähtisi minäkään mielellään lääkkeitä syomään .... Mutta laskusuunnassahan se Sinunkin paino on näemmä pysynyt. Minulla on ollut kaikin puolin huono viikko painon suhteen, ei hyvä. Jos ensi viikolla saisin elämän paremmin järjestykseen...terv. tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niillä on selkeä yhteys, varsinkin kun ei ole suurempaa sukurasitetta yms. Tsemppiä ensi viikkoon. :)

   Poista
 3. Terveyshän se tärkeintä on eikä se paino itsessään. Itse kammoan verikokeita, vvaikka niihinkin pitäisi vääntäytyä jossain vaiheessa.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Myös monilla normaalipainoisilla ja hoikillakin voi olla veriarvot pielessä. Mutta kun omille arvoilleni voin tehdä parannusta painonpudotuksella niin miksen tekisi :)

   Poista