7.11.2014

Talven ulkoiluun

Täällä on tällä hetkellä täystalvi päällä. Pakkasta ja lunta riittää. Haluaisin ostaa talveksi lämpimän ulkoiluasun, jonka kanssa pärjää pakkasilla kuin pakkasilla. Ainoa ongelma on, että löytäisi takkeja ja housuja, joissa riittäisi tarpeeksi kokoja. Elloksella oli muutamia vaihtoehtoja:
 Takki / Takki+housut (sadeasu)

Osasta näistäkin vaatteista löytyi kokoja aina 60 asti.
 
Kertokaas vinkkejä mistä muualta olette ostaneet / mistä löytyisi talvikamppeita meille hieman pyöreämmille ihmisille. ;)
 

5 kommenttia:

 1. Minä olen ostanut Ellokselta Ahkka-merkkiä, joissa tosiaan isoin koko on 60. Tosi hyviä! Nyt olisi yksi takki (koko 56/60) joutilaana, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa myyntiin. Nykyään mahdun jo ihan urheiluliikkeen merkkeihin, esim. Haglöfsiin.

  VastaaPoista
 2. Mie ostin isoimmillani ollessani, halpakaupoista. Niistä löyty ainaki silloin hyvin. Halpahalli, tokmanni, säästötex jne... Mitä noita ny on. Ja siellä ne oli halvempiaki ko muualla.

  VastaaPoista
 3. Moikka.Itse olen löytänyt yllättäen Hobby Hallista naisten isoja D-mitoitus takkeja.Tosi ihania ovat olleet. :) Suosittelen
  -Ninna-

  VastaaPoista
 4. Minä mahdun nyt jopa urheiluliikkeiden yms. tavallisten kauppojen vaatteisiin (koko 44). Ostin nyt valkoisen ihanan toppatakin. Mustaa en kyllä halua enää ikinä.

  Aiemmin oli vähän ongelmaa, mutta olen huomannut, että aiemmin mainittu Hobby Hall on panostanut isojen kokojen urheilullisiin vaatteisiin. Se on tosi hyvä. Muutenhan ne on joutunut Tarjoustalosta hankkimaan ja valitettavasti sen kyllä huomaa.

  VastaaPoista
 5. Missä tän viikon maanantain painopäivitys...?

  VastaaPoista