25.11.2014

Ylös, ulos ja lenkilleUlkoilupuku: hankittu 
Kengät ulkoiluun: tilattu ja tulossa 
Lenkkeilyfiilis: tilattu ja tulossa

Kyllä tämä kuulkaas tästä alkaa pikku hiljaa hahmottumaan. :)

11 kommenttia:

 1. Jee, mistä nuo on ostettu? :D Tiiätkö oulussa mitään hyvää urheiluvaateliikettä missä sais kokoa 48-52? Ja ei mitään mummojen tuulipukuja vaan nuorekasta niinku tuossa sullakin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stadiumin SOC-merkillä on isoin koko 50 ja Everestillä 48.

   Poista
  2. Prismasta ostin puvun. :) Aika vähän niitä kauppoja on, mistä isoja kokoja löytyy (on tullut kierreltyä :) ). Anniina tiesi ainaskin tuon Stadiumin. :)

   Poista
 2. Hei! Mistä oot löytänyt meille isoille sopivan didriksonin puvun?! Tahdon kanssa :-)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Kyllä sporttivaatteilla on merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on. Mukavampi ainakin miettiä liikkumista kun on uudet vaatteet. ;)

   Poista
 4. Hienoa! Mäkin olen nyt aloittanut liikunnan, ylipainoa vieläkin 30kg..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tsemppiä hurjasti urakkaasi. :)

   Poista
 5. Miksi painopäivityksiä ei ole tullut pitkään aikaan? :(

  VastaaPoista
 6. Mä löysin blogisi vasta nyt ja ensimmäiseksi pitää antaa tunnustusta sulle avoimesta ja rohkeasta asenteesta jakaa myös epäonnistumisia. En kahlannut kuin päällisin puolin blogipäivityksiäs, mutta ilmeisesti onnistuit 12-13 pudottomaan kymmeniä kiloja, jotka ovat sittemmin hiipineet takaisin? Oi, niin tuttua. Hienoa, että vältyit kuitenkin tuplalta, ennenkuin otit itteäsi uudestaan niskasta kiinni.
  Mä olen ollut 10+ viikkoa ene -dieetillä. Tosin en ole noudattanut kirjaimellisesti vaan syönyt koko ajan reilummin proteeiineja ja vähemmän pusseja. 10 viikon saldo oli liki 22 kg. Toinen mokoma odottaa pudotettavaa ja nyt olen enemmän tai vähemmän tienhaarassa. Mielitekoja on niin hirveästi, joulutortuista kermaperunoihin. Millä pidän itseni irti herkuista, sallinko hiukan, retkahdanko tyystin? Tavoitteeni tällä hetkellä, vaikka tuota pudotustakin olisi tosiaan toinen mokoma jäljellä, niin tavoite kuitenkin on, etten ole juhannukseen mennessä ottanut tätä pudotettua kahtakymmentäkiloa takaisin. Seuraan mielenkiinnolla sun menoas, nyt kun blogis löysin. Yritin etsiä kirjoitustasi lihavuusleikkauksesta, mitä jos kirjoittaisit ajatuksiasi siitä uudelleen? Se saattaisi olla todella harkinnanarvoinen ratkaisu?

  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista