22.11.2014

Valon pisaroitaPunnituspäivä on jäänyt väliin. Tiedän. Ei jaksa. Olen miettinyt, että mitä haluan ja mitä sen eteen on tehtävä. Katsotaan nyt mihin päädyn. :)

6 kommenttia:

 1. Onko laihdutusleikkaus sulle varteenotettava vaihtoehto? En ole sinun blogia niin kauan seurannu, että tietäisin oletko sitä jo pohtinutkin.
  Rohkeutta päätöksen tekoon, se ei niin helppoa ole mitä vois luulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitäkin miettinyt ja joskus aiheesta postauksenkin kirjoittanut. :) En tiedä pitäisiköhän sitäkin vaihtoehtoa miettiä jälleen. :)

   Poista
 2. Ei aina jaksa <3 Mitä jos antaisit aikaa itsellesi loppuvuoden kuunnella kehoasi, ja tehdä niinkuin hyvältä tuntuu? Keskittyisit yhteen asiaan, vaikkapa vedenjuontiin, että se 2-3 l täyttyisi? Itse huomasin syy-yhteyden karkinhimolla ja janolla :D Jättäisit itse laihduttamisen hetkeksi, painaahan sellainen laihdutusmoodi päässä koko ajan, eikä vanhoista ajatusmalleista pääse eroon, itse en ainakaan pääse. Tsemppiä ja voimia, nuo lamput ovat aivan ihania!! :)

  T. Yksi vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppaavasta kommentistasi. Hyviä ja järkeviä ajatuksia. ♥

   Poista
 3. Onko sulla muuten koskaan tutkittu kunnolla, että voisko sulla olla PCOS? usein liittyy hormonit ja insuliiniresistenssi yhteen, jolloin laihtuminen on vaikeampaa, ja lihominen helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti sinulta. Itsekin olen tuota joskus miettinyt mutta ajatus jäänyt unholaan. Tähän voisi nyt paneutua enemmänkin. :)

   Poista