30.8.2012

Paino tänään, vko 4

Tämä punnitus jännitti ja ahdisti tähän mennessä eniten, koska tiesin tuloksen olevan huono. Tai itsessään se tulos ei jännittänyt vaan se tunne ja ahdistus mikä voi tulla kun paino ei putoa toivotulla tavalla.
 
 
 
 
Paino tänään 124,4 kg.
Viikon pudotus -0,4 kg.
Pudotus yhteensä -6,0 kg.
 
 
Tästä ei muuta kuin katse eteenpäin, leuka ylös ja kohti uusia onnistumisia! :)

9 kommenttia:

 1. Mahtavaa,miinusta joka tapauksessa vaikka tuli pikku repsahdus,eli se ei ole niin vaarallista,suunta alaspäin:)terv.-Nina-

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Mariina!

  Mäkin meen tänään vaa'alle personal trainerini eteen... Enkä tiedä millainen tulos sieltä mahtaa tulla?

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miten sinulla meni tänään? :)

   Poista
  2. Kiitos kysymästä Mariina. Vihdoinkin alle sata "virallisessa" punnituksessa! Olen ollut jo aika kärsimätön kun tuo rajapyykki tuntuu olevan niin saavuttamattomissa... Nyt kuitenkin runsaan viikon pudotus -1,8 kg (mulla oli viimeksi pieni nousu painossa siksi nyt isompi pudotus). Ja kun katsoin tulosta tasan kk taaksepäin, niin tässäkin kuussa on mennyt 4,5 kg, vaikka on tuntunut ihan junnaavan paikoillaan. Eli nyt taas hyvällä mielellä.

   Tosin eilen lipsahdin kun olin yksin kotona. Söin kaapista ihanaa tuoretta lakua ainakin kolme kourallista. Se oli jännää, vanhanaikaista syömistä eli mättämistä vaan... Harmi, että ne vanhat tavat ovat niin syvällä, mutta pitää vaan ottaa opiksi. Näin jälkikäteen ajatellen olisi riittänyt pelkästään niiden lakujen tuoksu. :) Mutta onneksi en ratkennut tuon pahemmin ja tästä taas etiäpäin! :)

   Ihanaa kun on viikonloppu! Onko sulla töitä vai vapaata?
   Mä vietän viikonlopun perheeni kanssa ja rakkaan harrastuksen parissa. :) Ihanaa! Toivottavasti on hyvät säät :)

   Lotta

   Poista
  3. Voi vitsit, tosi hienoa! Hyvä Lotta! :) Tuntuu varmasti hyvälle, että jokin tavoitepaino alitettu. Ja onhan se psykologisesti iso juttu, että saavuttaa tavoitteita ja vielä se, että vaaka näyttää sulla enää vaan kahta numeroa!! :D Hyvä hyvä! Perässä tullaan! :)

   Kolme kourallista on varmasti vähemmän mitä oisit ennen syönyt? Minusta tuo on kohtuullinen määrä, joten nou panic. :) Ihan totta, eteen päin vaan.

   Kuulostaapa kivalle sun viikonloppu. Mulla menee molemmat päivät töissä mutta työ on niin kivaa, että ei haittaa. :)

   Muksaa viikonloppua! :)

   Poista
 3. Tsemppiä! Pudotus se on pienikin pudotus :) Mulla on sellasta tuloshakuisuutta, että olen joskus ihan oman mielenrauhan vuoksi pyytänyt miestä piilottamaan puntarin. Mulla oli muutama vuosi sitten lähtölukemat 136kg, mikä on 158 senttiseen varteen paljon. Nyt painoa on rapiat 100kg ja uusi yritys taas kerran meneillään. Toivottavasti onnistuu vaikka alku ei nyt hirveän rohkaiseva olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vautsi, hienosti olet saanut tiputettua painoa. :) Paljon tsemppiä uuteen (ja viimeiseen :) ) yritykseen! :)

   Poista
 4. Tuohan on hyvä pudotus ! :)

  VastaaPoista