31.8.2012

Päivän lenkkimakkarat

Tai makkaran lenkkeilyt. :D Tänään oli vapaapäivä ja päätin olla reipas. Kävinkin aamulla ja nyt illalla lenkillä, molemmat kesti pikkasen vajaan tunnin. Ihana kun jaksaa jo pidempiä lenkkejä. :)
 
 
 
 
Viikonloppu meneekin sitten töissä, joten toivottavasti jaksaisi jossain välissä myös lenkkeillä. Nyt on taas ollut hyviä päiviä sen suhteen, ettei ole tehnyt mieli karkkia tms. Vähän nämä viikonloput aina jänskättää mutta olenhan jo monesta selvinnyt hyvin ja toisaalta jos tekee mieli jotain niin kaikkeahan voi kohtuudella syödä, eiks niin? :)
 
Oikein reipasta ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. No juuri niin :)

  Hienosti jaksat reippailla, hyvä Mariina!

  Mä yllätin tänään itseni ja lapseni. Me mentiin yhdessä lenkille. Käveltiin ja juostiin (hölkättiin) pätkissä. Ensin 5 min. kävelyä ja sitten 2 min. juoksua ja tämä toistettiin 4 kertaa. Tuli siis vajaan puolen tunnin lenkki ja matka oli 3,5 km. Noissa juoksukohdissa poikani mut aina jättivät, mutta melko lailla samaan tahtiin tultiin maaliin, mä vaan jätin loppukirin tekemättä ;) Mutta kivaa meillä oli!

  Mukavaa viikonloppua sulle, vaikka töissä :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa niin hauskalle teidän lenkki. :)

   Kiitos, samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Hei, löysin vasta blogisi ja ilmoittaudun lukijaksesi :) Itse aloitin bloggailun ja laihduttamisen heinäkuussa. Tervetuloa blogiini seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kivak kun löysit, tervetuloa mukaan! :) Minäpä käyn tutustumassa sinunkin projektiisi. Tsemppiä kovasti! :)

   Poista