1.9.2012

Lauantai

Tämä päivä meni töissä. En kerinnyt käydä edes lenkillä tai oikeastaan en jaksanut. Aamusta iltaan töissä, joten toivon että hyötyliikuntaa tuli kylliksi. :)
 
Tänään mietin töissä ollessani nälän tunnetta. Koska nykyään tunnen jopa nälkää, syön nälkään enkä syömisen iloon. Mutta tein oudon havainnon itsestäni tai ajatusmaailmastani. Nykyään olen tottunut, että välillä on nälän tunne, jopa tuntuu, että ajoittain nautin siitä, että on nälkä jolloin tiedän syöneeni vähän (liian vähän?). Ja sitten kun olen syönyt itseni kylläiseksi, tunnen huonoa omaatuntoa siitä, että olen kylläinen enkä enää nälkäinen. Tuntuu siis, että söinköhän liikaa. Tiedän, että nämä ovat ihan hulluja ajatuksia mutta ehkä kuuluvat tähän prosessiin ennen kuin saan kaikki asiat ruuan, liikunnan, töiden jne. kanssa yhteensovitettua.
 
Karkkihammasta on tänään kolottanut ihan mielettömästi. Mietin, että kipaisen töistä tullessa Makuunissa hakemassa pikku karkkipussukan (ennen vähintään 500g), mutta kävinkin kaupassa ja ostin Pirkan sokerittomia karkkeja. Söin niitä viisi kappaletta, siis karkkeja en pusseja. :) Ja oikeesti pystyin lopettamaan syömisen siihen. Sain niinkin pienellä annoksella karkkihimon tyydytettyä. Ja kaloreita tuli vain 11.
 
 
 
 
Nyt voisi mennä nukkumaan ja huomenna taas virkeänä töihin. :)
 
Miten teillä on viikonloppu tähän asti mennyt? :)

6 kommenttia:

 1. Moikka,mulla meni syömiset yli eilen,kun meille tuli päivällisviersita,ja itse söin myös koko kattauksen alkupaloista-jälkkäriin.Tosin pääruoan kohdalla jätin valkosipulikermaperunat syömättä ja söin pihvin kanssa vain salaatin.no nyt tänään äkkiä paluu "arkeen",töissä vierähtää pitkä päivä,ja täällä kun eväillä mennään niin syömisiä helpompi hallita.Hei toi on mullekin ihan tuttua,nautin siitä jos näläntunne,se saa tuntemaan että nyt laihdun ja vaikka söisi kuinka terveellisesti niin vatsan ollessa sopivasti täysi tunnen repsahtaneeni.mukavaa sunnuntaita!terv.-Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä saa nauttia myös koko kattauksen kattavia päivällisiä tai illallisia, vai mitä? :)

   Poista
 2. Löysin tämän blogisi eilen ja luin äsken kaikki postaukset. Olenpa todella iloinen, että törmäsin blogiisi! Olen suunnilleen samassa tilanteessa kanssasi ja luulen, että olemme iältämmekin suht samoissa (olen varmasti sinua vähän vanhempi). Osa teksteistäsi oli kuin omasta näppiksestäni, mm. se, kun kerroit vähän vältteleväsi sosiaalisia tilanteita. Olet aloittanut huomattavasti ahkerammin kuin minä ja oli mukava lukea edistymisestäsi. Tsemppiä tulevaan meille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun löysit ja tervetuloa mukaan! :) Kiitos, tosiaan paljon tsemppiä meille molemmille ja muillekkin samassa tilanteessa oleville! :)

   Poista
 3. Heippa! Olipas mukavaa löytää blogisi, minulla sama tilanne (suunnilleen sama painokin) ja satoja kertoja olen aloittanut, mutta nyt on pakko saada painoa alas. Käy kurkkaamassa myös minunkin blogia, pian sielläkin enemmän painon pudotus asiaa, kyllä me siskot tähän pystytään! :)

  http://miiau-loveshoesmakeupandsun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mukava kun löysit ja tulit lukemaan. :) Kyllä me pystytään jos vain halutaan, tsemppiä hirmuisesti! :)

   Poista