3.9.2012

Kahvakuulatunnilla

No niin, nyt on tämäkin pyllerö uskaltautunut ryhmäliikuntatunnille. Tänään kävin siis siellä kahvakuulatunnilla. Meinasin perua sen mutta päätin pitäytyä suunnitelmassa. Ja hyvä, että menin. Jo alkuun siellä oli rento tunnelma, eikä kukaan kiinnittänyt huomiota minuun. :) Ja voin sanoa, että olen erikoistunut tarkkailemaan ihmisiä, jotka tarkkailevat ihmisiä. :D Eli huomaan kyllä jos minua tai jotakuta muuta katsotaan pitkään.
 
Tunti oli rankka, ainakin minulle. Puolessa välissä ajattelin, etten kyllä toista kertaa sinne mene kun lihakset huutivat hoosiannaa. Mutta lopussa oli taas kiva mieli. Jotkut liikkeet olivat mahdottomia suorittaa näillä kiloilla mutta yritin tehdä parhaani ja tein muita liikkeitä jos jokin liike ei onnistunut. Totesin kuntoni olevan äärimmäisen huono. Tosin muuta en odottanutkaan. :)
 
Kaiken kaikkiaan oli ihan kiva tunti. Mutta en ainakaan tämän yhden tunnin perusteella  suuremmin innostunut, käyn ehkä joskus jatkossakin. Kuntosali ja BodyPump on enemmän lajeja, joista tykkään. Erittäin tyytyväinen olen, että menin tunnille. Edellisestä ryhmäliikuntatunnista on kuitenkin varmasti yli viisi vuotta aikaa, joten kynnys oli suuri.
 
Positiivisin asia kuitenkin oli huomata, että eivät ne ihmiset tosiaan siellä muita kattele vaan keskittyvät omaan treeniin. Ja monen kokoisia ja näköisiä siellä oli. Niin kuin moni teistäkin on näin minua kannustanut. :)
 
Muuta liikuntaa en tänään kerinnytkään sitten harrastamaan.
 
 
 
 
Onko teillä ollut reipas maanantai? :)

5 kommenttia:

 1. Hei,tosi hienoa että uskaltauduit mukaan tunnnille.Voitit itsesi ja pelkosi muiden tuijotteluista. Itselläni oli myös reipas maanantai aamupäivä, tunnin lenkki ja sali päälle.reipasta tiistaita!terv..-Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sullakin tosiaan ollut reipas päivä eilen. :)

   Poista
 2. Hyvä, että menit! Itse olin kauhusta jäykkänä mennessäni salille ensimmäistä kertaa toissapäivänä, mutta hyvin se meni :)

  Nyt vain seuraavalle tunnille, oli se sitten kahvakuulailua tai jotain muuta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaanhan sitä yleensä stressaa, maailma on täynnä erilaisia ihmisiä joka paikassa niin miksei jumpissa ja saleillakin voisi erilaiset ihmiset käydä. :) Kiva kuulla, että meni sali reissu hyvin. Siitä se lähtee. :)

   Poista
 3. Hei! Kiva kuulla kokemuksia ja onnittelut, että pidit päätöksesi osallistua tunnille vaikka jännittikin! Kahvakuula on tosiaan aika rankka laji (vaikka liikkeistä voikin valita helpompia vaihtoehtoja), joten voi olla, että se maistuu aivan erilaiselta joskus myöhemmin. Jätä vain kuula hautumaan - pääasiahan on, että olet löytänyt lajeja joista tykkäät, sillä niitä jaksaa harrastaa säännöllisesti!
  t. "115"

  VastaaPoista