2.9.2012

Syytä hymyyn

Tänään aloitin päivän itselle poikkeuksellisesti, söin aamupalan!! :) Otin töihin  mukaan rahkaa ja marjoja ja söin niitä. Ja heti huomasin kuinka paljon vähemmän mietin ruokaa kun on syönyt ja eikä koko ajan nälkä kurninut. Tästä se lähtee, ensimmäinen aamupala varmaan kymmeneen vuoteen. :) Tälläinen aamupala tuntui minulle sopivalta, en sitten tiedä onko se hyvä aamupala. Mitä mieltä ootte?
 
Tämä viikko on muutenkin ollut hyvä, sitä yhtä karkkirepsahdusta lukuunottamatta. Liikuttua tuli ihan kohtuullisesti, viisi tuntia, mutta ei ihan tuntia päivässä mikä olisi tavoite. Pikku hiljaa tässä tulee lisättyä myös liikuntatunteja. Ruokapuoli on mennyt lähes samalla tavalla kuin muinakin viikkoina. Kasviksia olen lisännyt paljon ruokavalioon. Tällä hetkellä on tosi hyvä fiilis tästä kaikesta. :)
 
Kävin vielä äskettäin pitkällä lenkillä ihanassa syysilmassa. Tosin vesisade ei ole niin kivaa, mutta piristyypä samalla. :)
 
 


 
 
Kiva viikko takana ja ensi viikosta tulee erityisen mielenkiintoinen. Siitä lisää myöhemmin. ;)
 
Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

 1. Minusta aamupalasi kuulostaa hyvältä! :)

  Itse yleensä juon hedelmäsmoothien, mutta olen ajatellut myös puuroa mehukeiton kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo hedelmäsmoothie kuulostaa hyvälle. :)

   Poista
 2. Hienoa! Hyvältä tuo aamupala kuulostaa. Aamulla voisi varmasti syödä myös vähän enemmän hiilihydraatteja, mutta jo tuo on iso edistysaskel kun et ole aamupalaa syönyt ennen lainkaan.

  Mukavaa ja mielenkiintoista viikkoa! Jännää jo täälläkin, että mitä mielenkiintoista sulla on kerrottavana.

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee varmaan hetki, että lisään aamupalaan mitään, tuo rahka jo täyttää niin paljon, että paljon muuta ei kyllä mahtuisi. :)

   Poista