Ennen en voinut sietää mitään ihmeen kasvissosemössöjä. Nykyään voisin syödä niitä vaikka päivittäin. Edelleen olen aika ronkeli joidenkin ainesten suhteen (esim. selleri, hyiii) mutta kasvissosekeittoja voi tehdä niin monin eri variaatioin kuin on tekijöitäkin. :) Tänään tein niistä aineksista mitä kotoa löytyi, eli kukka- ja parsakaalta sekä porkkanaa. Pikkusen lisäsin makua antamaan valkosipulisulatejuustoa.
Ei muuta kuin vihannekset keitetään kypsäksi, lisätään sulatejuusto ja mausteet sekä soseutetaan. Itse otin ennen soseuttamista keitinveden suurimmaksi osaksi kattilasta pois, ja lisäsin soseuttamisen yhteydessä sen verran minkä paksuista keitosta halusin.
Ei muuta kuin vihannekset keitetään kypsäksi, lisätään sulatejuusto ja mausteet sekä soseutetaan. Itse otin ennen soseuttamista keitinveden suurimmaksi osaksi kattilasta pois, ja lisäsin soseuttamisen yhteydessä sen verran minkä paksuista keitosta halusin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti